THE BIG JAPOW TOUR

Lev ut offpiste-drømmen i Japans pudderparadis

 

Drømmen

 

I tillegg til spennende og rik kultur, byr Japan på verdens kanskje dårligst bevarte hemmelighet innad i skimiljøet. På øya Hokkaido finner du nemlig det som sannsynligvis kan kalles verdens beste puddersnø, som skapt for å oppfylle alle drømmene til enhver ski- og snowboardentusiast. Bli med erfarne lokale fjellguider og dykk inn i et pudderparadis av dimensjoner. Spørsmålet er bare: Er du med?

 

 

 

 

Hva kan jeg se frem til? 

 

Sammen med våre lokale guider, vil vi sørge for at sikkerhet, pudderjakt og moro er høyeste prioritet. Vi strekker oss alltid etter å gjøre det vi kan for å sikre at du får en så god opplevelse som overhodet mulig. The big JaPOW tour gir deg muligheten til å få 7 dager på ski eller snowboard, med 4 dagsutflukter i offpisten under ledelse av lokalkjente fjellguider. Er dette ikke nok eventyr for deg? Du kan alltids legge til ekstra utflukter som snowmobile, catski eller bestige Mount Yotei. Valget er ditt.

 

 

 

 

HVA ER INKLUDERT?

 

Når du reiser med Snowminds, tar vi oss av alt det praktiske arbeidet. Du skal simpelthen bare pakke kofferten og godt humør, og se frem til ditt neste eventyr.

 

Med denne pakkereisen kan du se frem til følgende:

 

 • Transport fra flyplassen til/fra destinasjonen
 • 8 overnattinger  inkludert frokost
 • 7 dager på ski/snowboard
 • 4 guidede dagsturer i offpisten med lokale fjellguider (inkludert transport)
 • Liftpass alle dagene
 • Engelsktalende Snowminds-representant på destinasjonen
 • Trygghet gjennom å reise med et etablert skandinavisk selskap som er medlem av det danske reisegarantifondet
 • En totalopplevelse hvor alt det praktiske er tatt hånd om

 

Hva er ikke inkludert? Merk deg at dette kan arrangeres for deg dersom du ønsker det.

 

 • Flyreise tur/retur fra Norge til Japan
 • Utstyr (ski/snowboard lavineutstyr)
 • Snowmobile, catski eller andre valgfrie guidede turer
 • Alt annet du måtte ønske å delta på

 

OBS: Vi liker å tro at alt er mulig. Derfor kan hver enkelt reise skreddersys for å tilpasse deg og dine ønsker, enten det gjelder flyreiser, leie av utstyr, antall dager på ski, antall dager med fjellguide osv.

 

 

OFTE STILTE SPØRSMÅL:

Hva er programmet?

En typisk dag begynner med en god frokost. De dagene hvor du har planlagt å tilbringe dagen med en lokal guide, vil du bli hentet der du bor og tatt med på eventyr. Guiden legger opp dagen etter vær- og snøforhold, og sørger for å trygt ta deg gjennom terrenget på best mulig vis. Du vil hele dagen bli tatt med til de beste stedene i området, og få fantastiske opplevelser i det verdenskjente pudderet. Etter en lag dag med ski på beina, kan du nyte utsøkt sushi og ta et avslappende bad i de varme kildene.

 

Uken:

Fly fra Norge til Japan

Dag 1: Ankomst Sapporo flyplass og transport derfra til Niseko.

Dag 2: Guidet tur på snowboard eller ski i pudderet i Niseko. De lokalkjente guidene vil ta deg med til de beste stedene!

Dag 3: Guidet tur på snowboard eller ski i pudderet i Niseko. De lokalkjente guidene vil ta deg med til de beste stedene!

Dag 4: Ski/ snowboarding på egenhånd i Niseko – Mulighet til å legge til frivillig guidet tur og nye eventyr som snowmobile, cat ski og helikopter.

Dag 5:  Ski/ snowboarding på egenhånd i Niseko – Mulighet til å legge til frivillig guidet tur og nye eventyr som snowmobile, cat ski og helikopter.

Day 6: Guidet tur på ski eller snowboard i pudderet i Niseko – De lokale guidene vil ta deg med til de beste stedene! – Om ettermiddagen vil du bli hentet og transportert til Sapporo.

Dag 7: Guidet tur på ski eller snowboard i pudderet i Sapporo – de lokale guidene vil ta deg med til de beste stedene!

Dag 8: Guidet tur på ski eller snowboard i pudderet i Sapporo – de lokale guidene vil ta deg med til de beste stedene!

Dag 9: Transport til flyplassen i Sapporo og hjemreise.

*Uken kan justeres etter dine ønsker

 

Hva med overnatting?

Innlosjering vil være ved et koselig familiedrevet pensjonat i nærheten av skiområdet. Gjestehusene er bygget og innredet i vestlig stil, med et hint av japansk kultur, og rommene er vanligvis 2-mannsrom. Vertskapet er imøtekommende og gjestfrie, og stiller med frokost og rengjøring daglig.  Her får du mye for pengene, og pensjonatet er et godt valg ettersom du uansett vil tilbringe hele dagen i pudderet.

Du har også muligheten til å oppgradere til leilighet eller hotell – kontakt oss om dette er av interesse. 

Når kan jeg reise?

Akkurat når du vil!!

I høysesongen (desember til mars) vil pudderet være på sitt beste! Vi arrangerer offpiste skireiser aller uker i denne perioden.

Turene vil typisk arrangeres i grupper, og i alle tilfeller har vi mulighet til å foreta endringer for å møte dine ønsker best mulig. Kontakt oss for å høre mer om hvilke muligheter du har med Snowminds. 

Hva kan jeg legge til?

Vil tilbyr en grunnleggende basispakke, men er alltid åpen for endringer, tilleggsbestillinger og justeringer etter dine ønsker. Under kan du se en liste med hva som kan arrangeres for deg dersom dette er ønskelig: 

 • Fly tur/retur fra Norge til Japan (inkl. ski/snowboard transport)
 • Lunsj og middag
 • Leie av ski/snowboard
 • Leie av skredsikkerhetsutstyr
 • Japansk spa (Onsen)
 • Oppgradering av innlosjering
 • Ekstra guidede turer (hike Mount Yotei, sidecountry, backcountry)
 • Snow mobile
 • Cat ski
 • Flere dager på ski/ snowboard

Hvor god bør jeg være til å stå på ski eller snowboard?

Offpiste skireiser er hovedsakelig for deg som er erfaren ski/ eller snowboarder, og som mestrer variert terreng utenfor pisten (bratte bakker, dyp snø, smale passasjer og skikjøring mellom trær).
Vi tilbyr muligheten til å skreddersy opplegget etter ditt nivå. Dette tillater oss å arrangere turer for erfarne skiløpere og snowboardere som ønsker å utforske terrenget, eller de som ønsker å lære hvordan man gjør dette for første gang.
Dersom du er interessert i opplæring i pisten, kan du sjekke ut kursmuligheter gjennom vår online booking plattform Skimundi.

Hva slags utstyr bør jeg ha?

Det er viktig å ha riktig og godt utstyr når du legger ut i offpisten. Dersom du ønsker å delta på en slik tur, kreves det at du har spesialutstyr for offpiste skikjøring, riktig bekledning og skredsikkerhetsutstyr.

Skikjøringen krever offpiste skiutstyr, og snowboardere må ha enten split-board eller snøsko (vi anbefaler split-board, ettersom snøsko kan gjøre det vanskelig å holde følge med resten av gruppen). Vi anbefaler at du medbringer eget utstyr, selv om du også vil ha mulighet til å leie dette på stedet.

Bekledning

Vi anbefaler vind- og vanntett yttertøy, og et godt underlag (merinoull er alltid det beste). Dette puster, og ettersom du kommer til å svette på vei opp og ha behov for å holde varmen på vei ned, er dette et must.

 • Skibriller med mer enn ett glass – vi anbefaler briller tilpasset værforhold med dårlig sikt
 • To par med hansker – slik at du har mulighet til å skifte
 • Buff (noe som dekker ansiktet er et must, ettersom du vil komme til å få snø i ansiktet)

Skredsikkerhetsutstyr

Skredfaren i Japan er generelt lavere enn andre skiområder. Likevel er det et krav at du har det mest grunnleggende skredsikkerhetsutstyret med (Sporing. Spade, sonde – ABS ryggsekk er ikke et krav i Japan)

 • Vi anbefaler at du har en god og romslig ryggsekk med plass til alt nødvendig utstyr (skredsikkerhet, ekstra brilleglass, hansker, vann, snacks, etc.) med gode fester rundt bryst og midje, slik at sekken sitter godt.
 • Sporingsutstyr. Spade og sonde (vi anbefaler at du medbringer eget utstyr som du har god oversikt over hvordan du bruker. Likevel er det også mulig å leie dette på stedet).

Hva slags forsikring bør jeg ha?

Snowminds er medlem av det danske reisegarantifondet.

Det er viktig at du sørger for at du er tilstrekkelig forsikret, og at forsikringen din dekker skireiser og internasjonale reiser. Dette gjelder:

 • Kansellering
 • Reiseforsikring

Dersom du er i tvil om hvorvidt du er tilstrekkelig dekket, anbefaler vi at du kontakter forsikringsselskapet ditt for å avklare dette.

Pris

Course Icon THE BIG JAPOW TOUR

Course Icon Be om et tilbud!

Course Icon Søknadsfrist: Så snart som mulig

Course Icon Niseko, Hokkaido

Course Icon 7 dager på ski/ 9 reisedager 20/12/2018 - 15/03/2019

Course Icon Depositum: 2.950 NOK

Kontakt

"Japan med guttegjengen var og er fortsatt den beste turen jeg noen gang har vært på. Skiforholdene er fantastisk og det er vanskelig å klage når man får mer enn en meter snø om uken. Nytt bunnløst pudder hver dag!"

- Mats

"Vi besøkte 6-7 forskjellige områder i Hokkaido, og her fikk jeg de beste skiopplevelsene i livet! Vi ble guidet på best mulig vis ned den bratte fjellsiden mellom de hvite trærne av to kompetente guider!"

- Christoffer

Få rabatt på ditt livs vinter i Sveits 🇨🇭

book med 5.000 NOK i last-minute-rabatt!

Les mer