Bli ski- eller snowboardinstruktør i Spania

Kombiner skisport med strandliv i ferieparadiset Spania

DESTINASJONEN

Spania har i en årrekke tiltrukket seg turister og reiselystne med sitt varme klima, fantastiske strender, god vin, deilig tapas, historiske arkitektur og fantastiske mennesker. Man sier at spanjolene vet hvordan man lever livet best, noe som selvfølgelig også betyr at de elsker å stå på ski! 😉 Med 3481 høydemeter og tett på 1 million besøkende, byr Sierra Nevada området på snø av overraskende høy kvalitet fra slutten av november til mai. Baqueira-Beret resortet ligger på hele 2510 meter, og herfra er det ikke langt til hverken Frankrike eller Barcelona. Du kan se frem til en fantastisk sesong i Spania med Europas mest solrike skiløp, hyggelige mennesker og avslappet kultur. Spanjonele er kjent for å være gode innen de fleste sportsgrener, og skisporten er ikke et unntak. Spania byr også på sangria, tapas og rødvin, og toppet med ski er dette uten tvil en kombinasjon de fleste kun kan drømme om. Med 572 spansktalende mennesker rundt om i verden er spansk verdens 2. mest talte språk etter mandarin. Det er altså en rekke gode grunner til å vende språkøret til og suge inn det spanske språket. 

 

FJELLENE

Sierra Nevada området ligger kun 32 km fra sentrum av Granada – en sjarmerende by kjent for sin rytmiske flamenco-musikk. Med rikelige mengder snø er det mulig å stå på ski nesten overalt på fjellet, da alle pistene ligger over tregrensen. Skisesongen strekker seg vanligvis fra slutten av november til begynnelsen av mai, hvor lokalbefolkningen fyller bakkene og er med på å skape en gjennomført autentisk atmosfære. I Spania skinner sydens sol gjennom selv om vinteren, og du kan derfor forvente masser av “blue bird”-skidager med varme temperaturer. Det er til og med mulig å stå på ski om morgenen for så å slikke sol på stranden om ettermiddagen på én og samme dag! Sierra Nevada tilbyr afterski på torsdager og lørdager. Og som prikken over i-en, kan man stå på toppen av Sierra Nevada med solskinn i ansiktet og speide utover hele veien til Middelhavet, Gibraltar og Marokko.

 

LIVET SOM INSTRUKTØR

 

Grenada huser over 100.000 studenter, og har derfor det passende tilnavnet “La cuidad de los estudiantes”. Her finner du et hav av muligheter til å nyte den gastronomiske kulturen området har å by på. Bylivet er også helt perfekt, med sine mange studenter. Grenadas fotballag er nylig rykket opp til La Liga, som også gir mulighet til å se store verdensstjerner som Lionel Messi, Antoine Griezmann og Gareth Bale på hjemmebane når deres respektive klubber kommer på besøk i Granada. Selv om katolisismen har dype røtter i Spania, er fotballen som en religion i seg selv for en stor del av den spanske befolkningen. Mange spanske familier ser på fotball som et viktig samlingspunkt, og med den spanske utekulturen kan man fort havne i snakk med åpne spanjoler over en cerveza til en opphetet fotballkamp.

 

Gratis online informasjonsmøte

Hør våre eksperter fortelle deg om livet som skilærer

Registrer deg