Online Mandarin-kurs

Gjør deg klar for vintersesongen i Japan!

Om mandarin-kurset

 

Bli med på vårt online 10 modulers Snowminds Mandarin-kurs Skal du gjøre en sesong med muligheten til å undervise kinesiske turister?  Ikke bekymre deg, vi har et skreddersydd mandarin-kurs som gir deg de nødvendige verktøyene og vokabularet for å undervise som ski- eller snowboardinstruktør – uansett hvilket nivå du er på! Kursene strekker seg over 10 uker, hvor du vil jobbe ukentlig med ulike temaer fordelt på 9 moduler.

En sesong som ski-/snowboardinstruktør byr på mange spennende opplevelser, og det å undervise forskjellige mennesker er en del av det.  Teamet vårt har til sammen gjort mer enn 25 sesonger over hele verden, og vi vet bedre enn noen andre hvordan det er å begynne å jobbe med utenlandske kunder for første gang. Selv om det kan virke forvirrende i begynnelsen, vet vi at du kan lære deg mandarin med mye øvelse! Derfor har vi i samarbeid med tidligere Snowminds-instruktører utviklet et spesielt mandarin-kurs som fokuserer på mandarin som du faktisk trenger når du jobber som ski- eller snowboardinstruktør. Selv om mandarin hovedsakelig brukes i Kina, ender mange kinesiske turister opp med å stå på ski eller snowboard i Japan og noen ganger andre steder. Vi tror at alle kan dra nytte av å forbedre sine mandarinferdigheter, ikke bare for å tiltrekke seg et bredere utvalg av kunder, men også for å legge til på CV-en din!

Hvor som helst og når som helst

 

Den store fordelen med kurset er at det er online og dermed fleksibelt – hvor som helst, når som helst. For alle Snowminds-instruktører starter kurset i løpet av høsten, slik at du har god tid til å øve på mandarinfraser. På denne måten er du best mulig forberedt på utdannelsen og den påfølgende sesongen.

  • Kursstart: fleksibel
  • Varighet: 10 uker (mulighet for å fullføre kurset enten raskere eller langsommere)
  • Enkel tilgang: Logg deg på (NETTSTED ELLER APP) på datamaskinen, nettbrettet eller telefonen.
  • Gjenta kurset så mange ganger du vil!

 

Kurset er delt inn i ukentlige moduler slik at du kan lære frasene og ordforrådet over tid og få mest mulig ut av kurset. Det er imidlertid ikke noe problem å fullføre kurset på kortere tid hvis du ønsker det!

DETALJER OM KURSET

10 ONLINE MODULER

Mandarin-kurset består av 10 nettbaserte moduler. Du starter den første uken med å lære den grunnleggende uttalen du trenger som ski- og/eller snowboardinstruktør. Hver påfølgende uke starter du med en ny modul, som fokuserer på et relevant tema for deg som skiinstruktør eller snowboardinstruktør. For eksempel vil du komme i gang med moduler som underviser både barn og voksne, samtidig som du blir introdusert for tekniske mandarinski-/snowboardtermer.

LÆR MED VIDEO- OG LYDFILER

Hver modul består av et bredt spekter av oppgaver som gjennom videoer, lydfiler og bilder hjelper deg med å få den beste læringsopplevelsen. På denne måten kan du jobbe aktivt med setninger ved å lytte til dem gjentatte ganger og få dem visualisert gjennom videoer og / eller bilder. Kurset fokuserer ikke på at mandarin skal være grammatisk korrekt, men på å bli vant til språket og snakke, snakke, snakke. Derfor kan det være en god idé å prøve å gjenta det som ble sagt med hver lydfil. Tross alt, øvelse gjør mester 😉

HVOR SOM HELST, NÅR SOM HELST?

Kurset er utformet slik at du kan øve hvor som helst og når som helst. Alt som trengs er en internettforbindelse og en datamaskin, et nettbrett eller en smarttelefon. På den måten kan alle delta uavhengig av studier eller arbeid. Du kan også bruke TalentLMS-applikasjonen på din Android- eller Apple-telefon.

LUKKET FACEBOOK-GRUPPE

Alle Snowmindere som melder seg på mandarin-kurset vårt blir invitert til en lukket Facebook-gruppe i løpet av sommeren. Hvert år har gruppen vært utrolig verdsatt av alle våre instruktører, og gruppens primære formål er å motivere hverandre til å gi mandarin-språket et ekstra fokus og hjelpe hverandre med noen av de vanskeligere oppgavene. I tillegg består gruppen av mange likesinnede mennesker, hvor du (hvis du ønsker det) kan finne en mandarin-buddy som du deretter kan øve på mandarinfraser med.

SKI- OG SNOWBOARDORDBOK

I tillegg til selve kurset vil du også motta en ski- og snowboardspesifikk digital ordbok som du kan bruke under opplæringen og i løpet av sesongen som oppslagsverk. Ordboken kan også lastes ned på telefonen din, slik at du enkelt kan ta den med deg.

Pris

Course Icon 10 moduler online språkkurs i mandarin

Course Icon

Gratis online informasjonsmøte

Hør våre eksperter fortelle deg om livet som skilærer

Registrer deg