TEAM SNOWMINDS

 

 

HVEM ER TEAM SNOWMINDS?

 

Snowminds er et fellesskap. Vi er overbevist om at det beste man kan gjøre når man er lidenskapelig opptatt av noe, er å finne sammen med likesinnede. Med dette som utgangspunkt, har vi siden 2012 hatt som hovedmål å dele vår kjærlighet for ski og snowboard med andre, og hjelpe skientusiaster med å få opplevelser for livet som instruktører rundt om i hele verden.

Vi har skapt et mangfold av ski- og snowboardinstruktørkurs for å møte dine personlige behov på best mulig måte. Gjennom alle kursene fokuserer vi på å gi deg personlig oppfølging, kvalitetsveiledning og samhold. Når kurset er over, garanterer vi deg at du vil være 100% klar til å levere som instruktør. Det er vår aller høyeste prioritet.

Samtidig strekker vi oss etter å forberede deg på det personlige planet. Hvorfor? Fordi vi anser dette som en investering i din personlige utvikling. Ved å jobbe i utlandet med kolleger fra hele verden vil du bli både utfordret og lære deg selv å kjenne. Til syvende og sist vil denne erfaringen være noe du vil ta med deg, og bidra til å forberede deg på hva enn du skal videre i livet.  

Med dette perspektivet i bakhodet, støtter vi opp om deg hele veien. Nesten alle i teamet vårt har selv jobbet minst én sesong som instruktør, hvorav noen har over ti sesonger bak seg. Erfaring er viktig, og du kan regne med at vi tar vare på deg. Med Snowminds er du aldri bare et nummer i rekken, men et menneske og en del av vårt team. Vi vil derfor gjøre det som kreves for å hjelpe deg fra det øyeblikket du slutter deg til oss. Det er bare sånn vi er.

Vi håper på å bli kjent med deg og ønsker deg velkommen til vår verden.

 

      Team Snowminds

GLOBAL DESTINATIONS

TEAMET

 

Teamet vårt består av mennesker med en ting til felles: vi elsker å stå på ski og snowboard, samt å dele denne lidenskapen med andre. Vi vet at idet du begir deg ut på et nytt eventyr så er det godt å vite at du er i trygge og erfarne hender. Derfor er vår aller høyeste prioritet å støtte deg hvert skritt av veien. Det er bare å slappe av, vi er her for deg.

 

Christoffer Vorre

Christoffer startet Snowminds med Ottar i 2012. Han utdannet seg til skiinstruktør i 2004, og arbeidet i Østerrike i fire sesonger. Han har også utdannelse i internasjonal business fra CBS.

Ottar Í Hjøllum

Ottar er vår færøyske grunnlegger. Han har mange sesonger i Østerrike bak seg, og en utdannelse innen økonomi fra CBS.

Thijs Kennis

Thijs er vår kursleder i Østerrike. Han utdannet seg til instruktør i 2008, og med ti sesonger som skiinstruktør i Østerrike, Sveits og Afrika bak seg, er han en levende legende.

Charlotte Pedersen

Charlotte var en del av Snowminds sitt første kull av instruktører i 2012. Siden da har hun med stor omsorg, ekspertise og engasjement veiledet tusenvis av våre instruktører. Hun er vår klippe.

Jacob Skytte

Jacob startet opp som instruktør hos oss i 2013. Med sesonger i både Østerrike, Afrika og Japan, presterte han å instruere på hele tre kontinenter innenfor ett år. Han er den ultimate fjellmannen.

Maria Opstrup Matthiesen

Etter en sesong i Østerrike, ble Maria en del av Team Snowminds i København. Med danske og tyske foreldre er hun ansvarlig for Snowlingo, vårt tyske språkkurs.

Laura Breum

Laura hadde sin første sesong med Snowminds i 2013, i Østerrike. Etter dette byttet hun ut tilværelsen som skiinstruktør med en jobb på vårt hovedkontor, hvor hun tar seg av regnskap og rekrutterer nye instruktører.

Brit Møller

Brit tar seg av internasjonal kommunikasjon og strategi for Snowminds. Han kom til Danmark for å utforske vikingrøttene sine, men har fremdeles sine California vibes intakt.

Line Nørfjand Holm

Line var en del av Snowminds sitt første instruktørkurs i Østerrike i 2012. Hun har ikke lagt lidenskapen for livet på ski bak seg, og jobber i dag med å rekruttere fremtidige Snowminds instruktører fra vårt hovedkontor.

Johan Duus Terkelsen

Johan, aka Duus, er vår markedsføringsansvarlig. Med en lidenskap for freestyle har han vunnet både Freestyle DM og er en aktiv deltaker i Freeride DM. En levende legende.

Hanna Sjöblom

Hanna er vår nye country manager for Sverige. Hun tar seg av all rekruttering av svenske skientusiaster, og har selv mange sesonger som instruktør i Østerrike bak seg.

 Har du lyst til å bli en del av Team Snowminds? Send oss en e-post [email protected]

Neste Eventyr?

Bli Instruktør i Canada. Søknadsfrist 26. juli

Les Mer