TEAM SNOWMINDS

 

 

HVEM ER TEAM SNOWMINDS?

 

Snowminds er et fellesskap. Vi er overbevist om at det beste man kan gjøre når man er lidenskapelig opptatt av noe, er å finne sammen med likesinnede. Med dette som utgangspunkt, har vi siden 2012 hatt som hovedmål å dele vår kjærlighet for ski og snowboard med andre, og hjelpe skientusiaster med å få opplevelser for livet som instruktører rundt om i hele verden.

Vi har skapt et mangfold av ski- og snowboardinstruktørkurs for å møte dine personlige behov på best mulig måte. Gjennom alle kursene fokuserer vi på å gi deg personlig oppfølging, kvalitetsveiledning og samhold. Når kurset er over, garanterer vi deg at du vil være 100% klar til å levere som instruktør. Det er vår aller høyeste prioritet.

Samtidig strekker vi oss etter å forberede deg på det personlige planet. Hvorfor? Fordi vi anser dette som en investering i din personlige utvikling. Ved å jobbe i utlandet med kolleger fra hele verden vil du bli både utfordret og lære deg selv å kjenne. Til syvende og sist vil denne erfaringen være noe du vil ta med deg, og bidra til å forberede deg på hva enn du skal videre i livet.  

Med dette perspektivet i bakhodet, støtter vi opp om deg hele veien. Nesten alle i teamet vårt har selv jobbet minst én sesong som instruktør, hvorav noen har over ti sesonger bak seg. Erfaring er viktig, og du kan regne med at vi tar vare på deg. Med Snowminds er du aldri bare et nummer i rekken, men et menneske og en del av vårt team. Vi vil derfor gjøre det som kreves for å hjelpe deg fra det øyeblikket du slutter deg til oss. Det er bare sånn vi er.

Vi håper på å bli kjent med deg og ønsker deg velkommen til vår verden.

 

      Team Snowminds

GLOBAL DESTINATIONS

TEAMET

 

Teamet vårt består av mennesker med en ting til felles: vi elsker å stå på ski og snowboard, samt å dele denne lidenskapen med andre. Vi vet at idet du begir deg ut på et nytt eventyr så er det godt å vite at du er i trygge og erfarne hender. Derfor er vår aller høyeste prioritet å støtte deg hvert skritt av veien. Det er bare å slappe av, vi er her for deg.

 

Christoffer Vorre

Hei! Jeg heter Christoffer, og sammen med Ottar stiftet jeg Snowminds i 2012. Jeg ble utdannet instruktør i 2004 og gjorde 4 sesonger i Østerrike som skiinstruktør. Jeg har også en mastergrad fr CBS, noe jeg kombinert med min sterke lidenskap for ski og mennesker bruker til å skape nye eventyr for instruktørene våre.

Ottar Í Hjøllum

Hei! Jeg heter Ottar, jeg er dansk-færøysk og stifter av Snowminds. Jeg har 2 sesonger i Østerrike og en internasjonal økonomiutdannelse bak meg, noe jeg bruker til å skape nye opplevelser for skiinstruktørene våre i hele verden.

Thijs Kennis

Hei! Jeg heter Thijs, jeg er fra Nederland, og siden 2008 har jeg levd livet i snøen som skiinstruktør. Med sesonger som instruktør i blant annet Østerrike, Sveits og Afrika, har jeg fått masse erfaring og utviklet meg mye som skiløper, noe jeg bruker på beste vis som ansvarlig for kursene våre.

Line Nørfjand Holm

Hei! Jeg heter Line og var sammen med Charlotte med på Snowminds' første instruktørteam i 2012 i Østerrike. Siden har jeg ikke kunnet gi slipp på skilærerlivet og bruker dermed flere års erfaring på Snowmindskontoret. Jeg brenner for å dele de gode erfaringene mine og bringe dem videre til alle de nye instruktørene våre.

Maria Opstrup Matthiesen

Hei! Jeg heter Maria, og siden min første sesong i Mayrhofen, Østerrike, har jeg vært en fast del av Snowminds teamet. Med mitt dansk-tyske pass er jeg ansvarlig for all tyskundervisning og har hjulpet mange Snowminders til å booste tysknivået sitt.

Martin Norre Weinkouff

Hei! Jeg heter Martin, og jeg er en av stifterne av Powderstore, vårt signatur freeride og freestyle klesfirma. Nå sitter jeg på kontoret og hjelper de nye danske instruktørene med å komme avsted på deres livs sesong, samt står for vår webshop. Jeg har gjort to sesonger med Snowminds, hvor jeg har jobbet som instruktør og Team Leader i både Canada og Japan.

Matilda Nikamo

Hei! Jeg heter Matilda, jeg er fra Sverige. Når jeg ikke studerer jobber jeg med vårt norske og svenske marked. Jeg har vært skiinstruktør i både Canada og Østerrike, og står for all service og rekruttering av norske og svenske instruktører!

Mathilde Lundberg

Hei jeg heter Mathilde, og kommer fra Norge. Jeg gjorde min første sesong i Østerrike, og har også vært Team Leader der. Jeg er markedsansvarlig for Norge og Sverige, og jobber tett sammen med Matilda. Hver dag gir jeg alt for å skape den beste opplevelsen for deg!

Trine Størup Mortensen

Hei! Jeg heter Trine og jeg startet eventyret mitt med Snowminds tidlig. I 2013 dro jeg avsted som praktikant, og siden har det blitt til flere sesonger i Østerrike, Canada og Japan. Ved siden av det har jeg vært Team Leader og studert markedsføring. Nå sitter jeg og sørger for at sosiale medier og hjemmesiden er oppdatert, og at det er lekkert content til de ulike plattformene våre.

Giovanni Thijs

Giovanni er vår helt egne Günther! Med 4 sesonger som en instruktør i Østerrike, og mange som en Team Leader vet han alt det er å vite om Wienerschnitzel. Når han ikke er ute å kjører sin van, leverer han legendarisk service til våre nederlandske instruktører.

Matthew Barnes Felthaus

Hej! Jeg heter Matthew og kommer fra England. Jeg ble skiinstruktør i friåret mitt, hvor jeg var i Canada. Det endte med at jeg falt pladask for fjellene, livet på ski og det å reise. Jeg endte altså med en karriere i skiindustrien og med en CSIA Level 4, sto på ski året rundt og underviste på 4 forskjellige kontinenter. Jeg elsker å dele lidenskapen min og hjelpe andre!

Mikkel Noordhuis

Hei! Jeg heter Mikkel, jeg er dansk/nederlandsk og er Finance and Accounting Manager. Jeg er totalt en teamplayer, og jeg er fra Amsterdam, IKKE Rotterdam - rivalbyen ;)

Dan Storm

Konichiwa! Mitt navn er Dan. Jeg er dansk og japansk, og gjorde en skisesong i Japan. Jeg studerer CBS og hjelper til med regnskap hos Snowminds, og også de japanske turene.

 Har du lyst til å bli en del av Team Snowminds? Send oss en e-post [email protected]

Påmeld deg til våre gratis infomøter

La deg inspirere av en vinter med Snowminds!

MELD DEG PÅ