TEAM SNOWMINDS

 

 

HVEM ER TEAM SNOWMINDS?

 

Snowminds er et fellesskap. Vi er overbevist om at det beste man kan gjøre når man er lidenskapelig opptatt av noe, er å finne sammen med likesinnede. Med dette som utgangspunkt, har vi siden 2012 hatt som hovedmål å dele vår kjærlighet for ski og snowboard med andre, og hjelpe skientusiaster med å få opplevelser for livet som instruktører rundt om i hele verden.

Vi har skapt et mangfold av ski- og snowboardinstruktørkurs for å møte dine personlige behov på best mulig måte. Gjennom alle kursene fokuserer vi på å gi deg personlig oppfølging, kvalitetsveiledning og samhold. Når kurset er over, garanterer vi deg at du vil være 100% klar til å levere som instruktør. Det er vår aller høyeste prioritet.

Samtidig strekker vi oss etter å forberede deg på det personlige planet. Hvorfor? Fordi vi anser dette som en investering i din personlige utvikling. Ved å jobbe i utlandet med kolleger fra hele verden vil du bli både utfordret og lære deg selv å kjenne. Til syvende og sist vil denne erfaringen være noe du vil ta med deg, og bidra til å forberede deg på hva enn du skal videre i livet.  

Med dette perspektivet i bakhodet, støtter vi opp om deg hele veien. Nesten alle i teamet vårt har selv jobbet minst én sesong som instruktør, hvorav noen har over ti sesonger bak seg. Erfaring er viktig, og du kan regne med at vi tar vare på deg. Med Snowminds er du aldri bare et nummer i rekken, men et menneske og en del av vårt team. Vi vil derfor gjøre det som kreves for å hjelpe deg fra det øyeblikket du slutter deg til oss. Det er bare sånn vi er.

Vi håper på å bli kjent med deg og ønsker deg velkommen til vår verden.

 

      Team Snowminds

GLOBAL DESTINATIONS

TEAMET

 

Teamet vårt består av mennesker med en ting til felles: vi har alle opplevd minimum én sesong som instruktør og ELSKER å stå på ski og snowboard. Hele Snowminds teamet jobber sammen for en ting: å dele denne lidenskapen med andre, så vi kan gi deg de samme uforglemmelige opplevelsene som vi har hatt som instruktør. Vi vet at idet du begir deg ut på et nytt eventyr så er det godt å vite at du er i trygge og erfarne hender. Derfor er vår aller høyeste prioritet å støtte deg hvert skritt av veien. Det er bare å slappe av, vi er her for deg.

 

Christoffer Vorre

Hei! Jeg heter Christoffer, og sammen med Ottar stiftet jeg Snowminds i 2012. Jeg ble utdannet instruktør i 2004 og gjorde 4 sesonger i Østerrike som skiinstruktør. Jeg har også en mastergrad fra CBS, noe jeg, kombinert med min sterke lidenskap for ski og mennesker, bruker til å skape nye eventyr for instruktørene våre.

Ottar Í Hjøllum

Hei! Jeg heter Ottar, jeg er dansk-færøysk og stifter av Snowminds. Jeg har 2 sesonger i Østerrike og en internasjonal økonomiutdannelse bak meg, noe jeg bruker til å skape nye opplevelser for skiinstruktørene våre i hele verden.

Thijs Kennis

Hei! Jeg heter Thijs, jeg er fra Nederland, og siden 2008 har jeg levd livet i snøen som skiinstruktør. Med sesonger som instruktør i blant annet Østerrike, Sveits og Afrika, har jeg fått masse erfaring og utviklet meg mye som skikjører, noe jeg bruker på beste vis som ansvarlig for kursene våre.

Line Nørfjand Holm

Hei! Jeg heter Line og var med på Snowminds' første instruktørteam i 2012 i Østerrike. Siden har jeg ikke kunnet gi slipp på skilærerlivet og bruker dermed flere års erfaring på Snowmindskontoret. Jeg brenner for å dele de gode erfaringene mine og bringe dem videre til alle de nye instruktørene våre.

Mikkel Noordhuis

Hei! Jeg heter Mikkel, jeg er dansk/nederlandsk og er Finance and Accounting Manager. Jeg er totalt en teamplayer, og jeg er fra Amsterdam, IKKE Rotterdam - rivalbyen ;)

Trine Størup Mortensen

Hei! Jeg heter Trine og jeg startet eventyret mitt med Snowminds tidlig. I 2013 dro jeg avsted som praktikant, og siden har det blitt til flere sesonger i Østerrike, Canada og Japan. Ved siden av det har jeg vært Team Leader og studert markedsføring. Nå sitter jeg og sørger for at sosiale medier og hjemmesiden er oppdatert, og at det er lekkert content til de ulike plattformene våre.

Martin Norre Weinkouff

Hei! Jeg heter Martin, og jeg er en av stifterne av Powderstore, vårt signatur freeride og freestyle klesfirma. Nå sitter jeg på kontoret og hjelper de nye danske instruktørene med å komme avsted på deres livs sesong, samt står for vår webshop. Jeg har gjort to sesonger med Snowminds, hvor jeg har jobbet som instruktør og Team Leader i både Canada og Japan.

Matthew Barnes Felthaus

Hej! Jeg heter Matthew og kommer fra England. Jeg ble skiinstruktør i friåret mitt, hvor jeg var i Canada. Det endte med at jeg falt pladask for fjellene, livet på ski og det å reise. Jeg endte altså med en karriere i skiindustrien og med en CSIA Level 4, sto på ski året rundt og underviste på 4 forskjellige kontinenter. Jeg elsker å dele lidenskapen min og hjelpe andre!

Morten Lund

Hej! Jeg heter Morten og har hatt en sesong i Kimberley, Canada og Tomamu, Japan. Jeg sitter i den danske avdeling og hjelper alle de nye instruktørene med å få en god start på det hele og en FET overordnet opplevelse.

Karoline Farver Albertsen

Hei, jeg heter Karoline og jeg har vært en del av Snowminds-familien siden 2016 da jeg hadde min første sesong i Canada. Etter det har jeg hatt 7 sesonger som skiinstruktør i Japan, Australia og Sveits, samt vært teamleder i Østerrike og Sveits. Til daglig jobber jeg med kundeservice og markedsføring i Snowminds.

Sara Windfeld

Hei! Jeg heter Sara, jeg er fra Danmark, har vært på sesong i Italia og teamleder på kurset vårt i Østerrike. Nå studerer jeg og jobber på kontoret i København. Jeg elsker ski og snowboard, og derfor syntes jeg det er den kuleste tingen å snakke med alle våre nye og erfarne instruktører, og hjelpe dem underveis!

Anna-Luisa Hagl

Servus! Jeg heter Anna og jeg kommer fra Tyskland. Jeg jobber i Product Management-teamet og streber etter å skape fremragende produkter og opplevelser til dere! I januar 2020 deltok jeg selv på et Snowminds kurs i Østerrike, for å oppleve de fantastiske Snowminds-vibes på et kurs!

Miriam Kuhlmann Mikounis

Hei, jeg heter Miriam og jeg startet vintereventyret mitt i 2017 med en sesong som skiinstruktør i Østerrike! Siden den gang har det gått 3 sesonger i mitt andre hjem, Lofer, hvor jeg kommer tilbake hver vinter. Jeg jobber med nettbutikken vår, Snowminds Store, hvor jeg pakker ordrer, administrerer logistikken og finner mange kule ting til dere instruktører!

Frederik Hansen

Hei jeg heter Frederik, jeg har vært på sesong i Østerrike i 18/19 sesongen. Jeg begynte som studentassistent ved Snowminds i begynnelsen av 2021 og jobber nå med å kunne formidle den gode opplevelsen, med de daglige oppgavene i økonomiavdelingen.

Maria Støckler

Hei! Jeg heter Maria og kommer fra Danmark. Jeg gjorde en sesong i Bad Gastein og nøyt hvert minutt der. For øyeblikket studerer jeg og jobber i kundeservice teamet for Snowminds. Jeg antar at vi alle kan være enige om at ski er det beste og kuleste du kan gjøre. Derfor ser jeg alltid frem til å hjelpe deg med å få den perfekte årstiden i snøen.

Sofie Møller

Hei! Jeg heter Sofie og er fra Danmark. Jeg gjorde en sesong som instruktør 18/19. Jeg er praktikant i PR-teamet i Snowminds-huset hvor jeg har fokus på kommunikasjon til alle våre instruktører.

Nanna Tams

Hei! Jeg heter Nanna og er fra Danmark. Jeg gjorde min første sesong i St. Anton 18/19 og først siden da har det vært vanskelig for meg å gi slipp på skiverdenen. Jeg er praktikant i PR-teamet. Gleder meg til å dele alle mine erfaringer fra en vintersesong med dere!

Jacob Noer

Hei! Jeg heter Jacob og reisen min startet i 2016, da jeg dro til Canada og ble forelsket i livet som instruktør. Jeg har gjort fire sesonger så langt i Japan, Australia og Østerrike, men det slutter ikke der! Jeg planlegger å gjøre en sesong i Australia denne sommeren. På Snowminds huset sitter jeg i kundeservice teamet hvor jeg får sjansen til å snakke med alle dere fantastiske mennesker der ute hver dag. I tillegg til det jobber jeg også med nettsiden.

Jose Hartkopp

Hei! Jeg heter Jose og er praktikant hos Snowminds. Jeg studerer multimediadesign og hjelper derfor til med all grafikk og ting som skal gjøres. Helt siden jeg prøvde å stå på ski for første gang, har jeg elsket det og ville hver gang valgt en skitur fremfor en tur til solen.

Cecilie Mønster Svendsen

Hei! Jeg heter Cecilie og er fra Danmark. Jeg har vært en del av Snowminds-familien siden sommeren 2021. Jeg jobber som markedsassistent på Snowminds, og når jeg ikke er der så studerer jeg 'Brand Design' ved KEA - Copenhagen School of Design and Technology. Jeg gjorde en sesong i Schladming, Østerrike 18/19 som guide. Det var en uforglemmelig opplevelse, og jeg streber etter å være en del av å skape disse fantastiske opplevelsene for alle dere eventyrlystne der ute.

Niels Van Den Akker

Hei! Jeg heter Niels og er nederlandsk "Dutchie";) det er slik jeg blir kalt i Snowminds-familien. Jeg startet mitt internship hos Snowminds i februar 2022. Jeg jobber i den nederlandske kundeserviceavdelingen med Thijs og Claire. Vi tar vare på din kommende sesong!

Emil Walbum

Hei jeg heter Emil! Jeg er fra Danmark og har gjort en sesong i Revelstoke, Canada. Jeg er trainee hos Snowminds hvor hovedfokuset mitt er å jobbe med kundeservice og hjelpe alle nåværende og potensielle instruktører til å få en uforglemmelig og fantastisk sesong akkurat som jeg hadde!

 Har du lyst til å bli en del av Team Snowminds? Send oss en e-post [email protected]

Påmeld deg til våre gratis infomøter

La deg inspirere av en vinter med Snowminds!

MELD DEG PÅ