TEAM SNOWMINDS

 

 

HVEM ER TEAM SNOWMINDS?

 

Snowminds er et fellesskap. Vi er overbevist om at det beste man kan gjøre når man er lidenskapelig opptatt av noe, er å finne sammen med likesinnede. Med dette som utgangspunkt, har vi siden 2012 hatt som hovedmål å dele vår kjærlighet for ski og snowboard med andre, og hjelpe skientusiaster med å få opplevelser for livet som instruktører rundt om i hele verden.

Vi har skapt et mangfold av ski- og snowboardinstruktørkurs for å møte dine personlige behov på best mulig måte. Gjennom alle kursene fokuserer vi på å gi deg personlig oppfølging, kvalitetsveiledning og samhold. Når kurset er over, garanterer vi deg at du vil være 100% klar til å levere som instruktør. Det er vår aller høyeste prioritet.

Samtidig strekker vi oss etter å forberede deg på det personlige planet. Hvorfor? Fordi vi anser dette som en investering i din personlige utvikling. Ved å jobbe i utlandet med kolleger fra hele verden vil du bli både utfordret og lære deg selv å kjenne. Til syvende og sist vil denne erfaringen være noe du vil ta med deg, og bidra til å forberede deg på hva enn du skal videre i livet.  

Med dette perspektivet i bakhodet, støtter vi opp om deg hele veien. Nesten alle i teamet vårt har selv jobbet minst én sesong som instruktør, hvorav noen har over ti sesonger bak seg. Erfaring er viktig, og du kan regne med at vi tar vare på deg. Med Snowminds er du aldri bare et nummer i rekken, men et menneske og en del av vårt team. Vi vil derfor gjøre det som kreves for å hjelpe deg fra det øyeblikket du slutter deg til oss. Det er bare sånn vi er.

Vi håper på å bli kjent med deg og ønsker deg velkommen til vår verden.

 

      Team Snowminds

GLOBAL DESTINATIONS

TEAMET

 

Teamet vårt består av mennesker med en ting til felles: vi har alle opplevd minimum én sesong som instruktør og ELSKER å stå på ski og snowboard. Hele Snowminds teamet jobber sammen for en ting: å dele denne lidenskapen med andre, så vi kan gi deg de samme uforglemmelige opplevelsene som vi har hatt som instruktør. Vi vet at idet du begir deg ut på et nytt eventyr så er det godt å vite at du er i trygge og erfarne hender. Derfor er vår aller høyeste prioritet å støtte deg hvert skritt av veien. Det er bare å slappe av, vi er her for deg.

 

Christoffer Vorre

Hei! Jeg heter Christoffer, og sammen med Ottar stiftet jeg Snowminds i 2012. Jeg ble utdannet instruktør i 2004 og gjorde 4 sesonger i Østerrike som skiinstruktør. Jeg har også en mastergrad fra CBS, noe jeg, kombinert med min sterke lidenskap for ski og mennesker, bruker til å skape nye eventyr for instruktørene våre.

Ottar Í Hjøllum

Hei! Jeg heter Ottar, jeg er dansk-færøysk og stifter av Snowminds. Jeg har 2 sesonger i Østerrike og en internasjonal økonomiutdannelse bak meg, noe jeg bruker til å skape nye opplevelser for skiinstruktørene våre i hele verden.

Thijs Kennis

Hei! Jeg heter Thijs, jeg er fra Nederland, og siden 2008 har jeg levd livet i snøen som skiinstruktør. Med sesonger som instruktør i blant annet Østerrike, Sveits og Afrika, har jeg fått masse erfaring og utviklet meg mye som skikjører, noe jeg bruker på beste vis som ansvarlig for kursene våre.

Line Nørfjand Holm

Hei! Jeg heter Line og var med på Snowminds' første instruktørteam i 2012 i Østerrike. Siden har jeg ikke kunnet gi slipp på skilærerlivet og bruker dermed flere års erfaring på Snowmindskontoret. Jeg brenner for å dele de gode erfaringene mine og bringe dem videre til alle de nye instruktørene våre.

Mikkel Noordhuis

Hei! Jeg heter Mikkel, jeg er dansk/nederlandsk og er Finance and Accounting Manager. Jeg er totalt en teamplayer, og jeg er fra Amsterdam, IKKE Rotterdam - rivalbyen ;)

Trine Størup Mortensen

Hei! Jeg heter Trine og jeg startet eventyret mitt med Snowminds tidlig. I 2013 dro jeg avsted som praktikant, og siden har det blitt til flere sesonger i Østerrike, Canada og Japan. Ved siden av det har jeg vært Team Leader og studert markedsføring. Nå sitter jeg og sørger for at sosiale medier og hjemmesiden er oppdatert, og at det er lekkert content til de ulike plattformene våre.

Matilda Nikamo

Hei! Jeg heter Matilda, jeg er fra Sverige. Når jeg ikke studerer jobber jeg med vårt norske og svenske marked. Jeg har vært skiinstruktør i både Canada og Østerrike, og står for all service og rekruttering av norske og svenske instruktører!

Mathilde Lundberg

Hei hei, jeg heter Mathilde og kommer fra Norge. Jeg gjorde min første sesong i Østerrike, og har også vært Team Leader der. Jeg er markedsansvarlig for Norge og Sverige, sammen med Matilda, og hver dag gir jeg alt for å skape den beste vinteropplevelsen for deg!

Martin Norre Weinkouff

Hei! Jeg heter Martin, og jeg er en av stifterne av Powderstore, vårt signatur freeride og freestyle klesfirma. Nå sitter jeg på kontoret og hjelper de nye danske instruktørene med å komme avsted på deres livs sesong, samt står for vår webshop. Jeg har gjort to sesonger med Snowminds, hvor jeg har jobbet som instruktør og Team Leader i både Canada og Japan.

Matthew Barnes Felthaus

Hej! Jeg heter Matthew og kommer fra England. Jeg ble skiinstruktør i friåret mitt, hvor jeg var i Canada. Det endte med at jeg falt pladask for fjellene, livet på ski og det å reise. Jeg endte altså med en karriere i skiindustrien og med en CSIA Level 4, sto på ski året rundt og underviste på 4 forskjellige kontinenter. Jeg elsker å dele lidenskapen min og hjelpe andre!

Dan Storm

Konichiwa! Mitt navn er Dan. Jeg er dansk og japansk, og gjorde en skisesong i Japan. Jeg studerer CBS og hjelper til med regnskap hos Snowminds, og også de japanske turene.

Morten Lund

Hej! Jeg heter Morten og har hatt en sesong i Kimberley, Canada og Tomamu, Japan. Jeg sitter i den danske avdeling og hjelper alle de nye instruktørene med å få en god start på det hele og en FET overordnet opplevelse.

Karoline Farver Albertsen

Hei, jeg heter Karoline og jeg har vært en del av Snowminds-familien siden 2016 da jeg hadde min første sesong i Canada. Etter det har jeg hatt 7 sesonger som skiinstruktør i Japan, Australia og Sveits, samt vært teamleder i Østerrike og Sveits. Til daglig jobber jeg med kundeservice og markedsføring i Snowminds.

Lauren Wigan

Hei, jeg heter Lauren og er praktikant i Snowminds markedsavdeling. Jeg er kanadisk, britisk og dansk - jeg startet min skiinstruktørtur i Whistler tilbake i 2018 og har siden hatt sesonger i Canada, Japan og Sveits. Det er en fin måte å leve livet på, og jeg elsker å gi dette videre til andre!

Sara Windfeld

Hei! Jeg heter Sara, jeg er fra Danmark, har vært på sesong i Italia og teamleder på kurset vårt i Østerrike. Nå studerer jeg og jobber på kontoret i København. Jeg elsker ski og snowboard, og derfor syntes jeg det er den kuleste tingen å snakke med alle våre nye og erfarne instruktører, og hjelpe dem underveis!

Anna-Luisa Hagl

Servus! Jeg heter Anna og jeg kommer fra Tyskland. Jeg jobber i Product Management-teamet og streber etter å skape fremragende produkter og opplevelser til dere! I januar 2020 deltok jeg selv på et Snowminds kurs i Østerrike, for å oppleve de fantastiske Snowminds-vibes på et kurs!

Miriam Kuhlmann Mikounis

Hei, jeg heter Miriam og jeg startet vintereventyret mitt i 2017 med en sesong som skiinstruktør i Østerrike! Siden den gang har det gått 3 sesonger i mitt andre hjem, Lofer, hvor jeg kommer tilbake hver vinter. Jeg jobber med nettbutikken vår, Snowminds Store, hvor jeg pakker ordrer, administrerer logistikken og finner mange kule ting til dere instruktører!

Frederik Hansen

Hei jeg heter Frederik, jeg har vært på sesong i Østerrike i 18/19 sesongen. Jeg begynte som studentassistent ved Snowminds i begynnelsen av 2021 og jobber nå med å kunne formidle den gode opplevelsen, med de daglige oppgavene i økonomiavdelingen.

Claire Bruijn

Hei! Mitt navn er Claire og jeg er fra Nederland. Jeg gjorde min første sesong i La Tzoumaz, Sveits, etter å ha fullført bachelor. Jeg hadde en flott sesong og elsker å gå på ski! Jeg vil sørge for at andre får en fantastisk og uforglemmelig opplevelse. Å få minner og nye venner er det det handler om.

Renée Hägele

Servus, jeg heter Renée og jeg har siden min første sesong i 2013 vært skiinstruktør i Østerrike, Lesotho, Australien og Japan. Snø og natur er noe av det beste jeg vet og derfor har jeg studert sportsmanagement samt utdannet meg som friluftsveileder. I snowminds teamet har jeg fornøjelsen av å være ‘product manager’, og har ansvar for våre østerriske kurser og team leader akademiet.

Balka

*Voff* jeg heter Balka og jeg er Snowminds 'office doggo´. Jeg elsker å fange (snø) baller, løpe gjennom sølepytter, jage halen min og bli koset på magen. På snømindskontoret er jeg ansvarlig for å vokte solflekkene og holde hele kontorgulvet fritt for mat og smuler som kan falle ned.

Floris Siegers

Hey, my name is Floris! In 2015 I have realized my dream to become a ski instructor with Snowminds and was hooked ever since. After having done 5 seasons and being a Team Leader in Austria and Canada, I am still hungry for more! Now I want to help others realize their dreams too!

Louise Wrisberg

Hei! Mitt navn er Louise og jeg kommer fra Danmark. Jeg har vært på sesong i Østerrike i 2020 og har planer om enda mer i fremtiden. Akkurat nå har jeg et friår hvor jeg jobber på Snowminds kontor med den danske kundeservicen. Jeg hadde til og med den kuleste sesongen i snøen og elsker derfor å kunne gi andre muligheten til den samme opplevelsen!

 Har du lyst til å bli en del av Team Snowminds? Send oss en e-post [email protected]

Påmeld deg til våre gratis infomøter

La deg inspirere av en vinter med Snowminds!

MELD DEG PÅ