TEAM SNOWMINDS

 

 

HVEM ER TEAM SNOWMINDS?

 

Snowminds er et fellesskap. Vi er overbevist om at det beste man kan gjøre når man er lidenskapelig opptatt av noe, er å finne sammen med likesinnede. Med dette som utgangspunkt, har vi siden 2012 hatt som hovedmål å dele vår kjærlighet for ski og snowboard med andre, og hjelpe skientusiaster med å få opplevelser for livet som instruktører rundt om i hele verden.

Vi har skapt et mangfold av ski- og snowboardinstruktørkurs for å møte dine personlige behov på best mulig måte. Gjennom alle kursene fokuserer vi på å gi deg personlig oppfølging, kvalitetsveiledning og samhold. Når kurset er over, garanterer vi deg at du vil være 100% klar til å levere som instruktør. Det er vår aller høyeste prioritet.

Samtidig strekker vi oss etter å forberede deg på det personlige planet. Hvorfor? Fordi vi anser dette som en investering i din personlige utvikling. Ved å jobbe i utlandet med kolleger fra hele verden vil du bli både utfordret og lære deg selv å kjenne. Til syvende og sist vil denne erfaringen være noe du vil ta med deg, og bidra til å forberede deg på hva enn du skal videre i livet.  

Med dette perspektivet i bakhodet, støtter vi opp om deg hele veien. Nesten alle i teamet vårt har selv jobbet minst én sesong som instruktør, hvorav noen har over ti sesonger bak seg. Erfaring er viktig, og du kan regne med at vi tar vare på deg. Med Snowminds er du aldri bare et nummer i rekken, men et menneske og en del av vårt team. Vi vil derfor gjøre det som kreves for å hjelpe deg fra det øyeblikket du slutter deg til oss. Det er bare sånn vi er.

Vi håper på å bli kjent med deg og ønsker deg velkommen til vår verden.

 

      Team Snowminds

GLOBAL DESTINATIONS

TEAMET

 

Teamet vårt består av mennesker med en ting til felles: vi har alle opplevd minimum én sesong som instruktør og ELSKER å stå på ski og snowboard. Hele Snowminds teamet jobber sammen for en ting: å dele denne lidenskapen med andre, så vi kan gi deg de samme uforglemmelige opplevelsene som vi har hatt som instruktør. Vi vet at idet du begir deg ut på et nytt eventyr så er det godt å vite at du er i trygge og erfarne hender. Derfor er vår aller høyeste prioritet å støtte deg hvert skritt av veien. Det er bare å slappe av, vi er her for deg.

 

Christoffer

Hei! Jeg heter Christoffer, og sammen med Ottar stiftet jeg Snowminds i 2012. Jeg ble utdannet instruktør i 2004 og gjorde 4 sesonger i Østerrike som skiinstruktør. Jeg har også en mastergrad fra CBS, noe jeg, kombinert med min sterke lidenskap for ski og mennesker, bruker til å skape nye eventyr for instruktørene våre.

Ottar

Hei! Jeg heter Ottar, jeg er dansk-færøysk og stifter av Snowminds. Jeg har 2 sesonger i Østerrike og en internasjonal økonomiutdannelse bak meg, noe jeg bruker til å skape nye opplevelser for skiinstruktørene våre i hele verden.

Line

Hei! Jeg heter Line og var med på Snowminds' første instruktørteam i 2012 i Østerrike. Siden har jeg ikke kunnet gi slipp på skilærerlivet og bruker dermed flere års erfaring på Snowmindskontoret. Jeg brenner for å dele de gode erfaringene mine og bringe dem videre til alle de nye instruktørene våre.

Matilda

Hei! Jeg heter Matilda, og min reise med Snowminds begynte allerede i 2017 med en sesong i Canada. Etter det har jeg jobbet som teamleder både i Canada og Østerrike. På Snowminds HQ har jeg kontakt med våre svenske og norske instruktører og er involvert i en del annet spennende som skjer bak kulissene. Håper vi sees i snøen!

Emma

Hej! Jag heter Emma och jag gjorde min första säsong med Snowminds i Österrike 2019/2020. Sedan dess har jag älskat allt som har med skidor, snö och fjäll att göra och har även gjort en säsong i Norge. Jag har varit en del av Snowminds-familjen sedan 2022, där jag hjälper nya instruktörer att få en oförglömlig upplevelse som jag själv haft! När jag inte är på kontoret studerar jag på universitetet.

Maria

Hei! Jeg heter Maria og kommer fra Danmark. Jeg gjorde en sesong i Bad Gastein og nøyt hvert minutt der. For øyeblikket studerer jeg og jobber i kundeservice teamet for Snowminds. Jeg antar at vi alle kan være enige om at ski er det beste og kuleste du kan gjøre. Derfor ser jeg alltid frem til å hjelpe deg med å få den perfekte årstiden i snøen.

Karoline

Hei, jeg heter Karoline og jeg har vært en del av Snowminds-familien siden 2016 da jeg hadde min første sesong i Canada. Etter det har jeg hatt 7 sesonger som skiinstruktør i Japan, Australia og Sveits, samt vært teamleder i Østerrike og Sveits. Til daglig jobber jeg med kundeservice og markedsføring i Snowminds.

Matthew

Hej! Jeg heter Matthew og kommer fra England. Jeg ble skiinstruktør i friåret mitt, hvor jeg var i Canada. Det endte med at jeg falt pladask for fjellene, livet på ski og det å reise. Jeg endte altså med en karriere i skiindustrien og med en CSIA Level 4, sto på ski året rundt og underviste på 4 forskjellige kontinenter. Jeg elsker å dele lidenskapen min og hjelpe andre!

Emil

Hei jeg heter Emil! Jeg er fra Danmark og har gjort en sesong i Revelstoke, Canada. Jeg er trainee hos Snowminds hvor hovedfokuset mitt er å jobbe med kundeservice og hjelpe alle nåværende og potensielle instruktører til å få en uforglemmelig og fantastisk sesong akkurat som jeg hadde!

Trine

Hei! Jeg heter Trine og jeg startet eventyret mitt med Snowminds tidlig. I 2013 dro jeg avsted som praktikant, og siden har det blitt til flere sesonger i Østerrike, Canada og Japan. Ved siden av det har jeg vært Team Leader og studert markedsføring. Nå sitter jeg og sørger for at sosiale medier og hjemmesiden er oppdatert, og at det er lekkert content til de ulike plattformene våre.

Jose

Hei der! Mitt navn er Jose, og jeg kommer fra Danmark. Jeg startet mitt eventyr med Snowminds om vinteren 2022. Nå deler jeg alle de FANTASTISKE opplevelsene våre Snowminders får på destinasjonene sine og sørger for at bildene forteller sin historie på våre sosiale mediekanaler.

Miriam

Hei, jeg heter Miriam og jeg startet vintereventyret mitt i 2017 med en sesong som skiinstruktør i Østerrike! Siden den gang har det gått 3 sesonger i mitt andre hjem, Lofer, hvor jeg kommer tilbake hver vinter. Jeg jobber med nettbutikken vår, Snowminds Store, og kommunikasjon.

Frederik

Hei jeg heter Frederik, jeg har vært på sesong i Østerrike i 18/19 sesongen. Jeg begynte som studentassistent ved Snowminds i begynnelsen av 2021 og jobber nå med å kunne formidle den gode opplevelsen, med de daglige oppgavene i økonomiavdelingen.

Floris

Hei! Jeg heter Floris og kommer fra Nederland. Siden 2015 har jeg tilbrakt sesonger i Østerrike og Canada. I løpet av årene har jeg også vært teamleder på flere kurs og tatt flere opplæringer i skibakken. På kontoret jobber jeg hovedsakelig med våre instruktører fra Nederland. Jeg håper at jeg kan hjelpe deg med å få en uforglemmelig opplevelse, akkurat som jeg har hatt!

Joost

Hei, mitt navn er Joost, og jeg har vært en del av Snowminds-familien siden 2018. Jeg tok kursen min med Snowminds, ledet mange kurs som teamleder/kursleder, og nå er jeg også en del av kontorteamet. På denne måten prøver jeg å gi alle den samme fantastiske opplevelsen jeg en gang hadde da jeg startet med Snowminds. Ski you soon!

Ludvig

Hej, jag heter Ludvig, jag kommer från Danmark och har varit en del av Snowminds sedan vintern 2021. På kontoret jobbar jag med ekonomi och gör mitt bästa för att ge er alla en upplevelse för livet!

 Har du lyst til å bli en del av Team Snowminds? Send oss en e-post [email protected]

Det er begrenset med visum til Canada! 🇨🇦

Gjør drømmen til virkelighet.

SØK I DAG