FAQ - OFTE STILTE SPØRSMÅL

Finner du ikke svar på spørsmålene dine på denne siden? Ikke nøl med å ta kontakt!

 

OM OSS

 

HVEM ER TEAM SNOWMINDS?

Vi er et ungt team bestående nesten utelukkende av tidligere ski- og snowboardinstruktører. For oss er jobben personlig, og vi elsker å ta imot og følge opp nye medlemmer av Snowminds-familien.

Når alt kommer til alt, strekker vi oss etter å skape den samme uforglemmelige opplevelsen som vi selv hadde i våre sesonger i utlandet for våre kommende instruktører. Av erfaring har vi lært at det er lettere å nyte nye eventyr når alt er tilrettelagt for deg. Så det er akkurat det vi gjør, vi tar vare på deg og sørger for at du får det beste ut av din sesong som instruktør. Dersom du ønsker å vite mer om oss, kan du lese om Team Snowminds her.

Hvorfor burde jeg velge Snowminds?

Fra dag én har vi hatt et formål med alt vi har gjort; nemlig å dele vår sterke lidenskap og skape unike opplevelser for likesinnede skientusiaster rundt omkring i verden. Samtidig forsøker vi å forberede instruktørene våre på best mulig vis, slik at de er godt utrustet til å gjennomføre en ski- eller snowboardlærerutdannelse og deretter klare å stå på egne ben hos en utenlandsk arbeidsgiver. For å støtte deg på denne reisen, tør vi godt å legge ydmykheten til side og si at du nok ikke finner et mer kompetent, erfarent og mest av alt lidenskapelig team enn vårt Snowminds team. Det er store ord, men vi garanterer å gjøre “whatever it takes” for å leve opp til det!

 

Hvordan sørger Snowminds for å sikre min trygghet før, under og etter sesongen?

Vi vil gjøre alt vi kan for å hjelpe deg både før, under og etter din vintersesong, slik at den kan bli en opplevelse for livet! Hos oss er du IKKE bare et nummer i rekken, men et menneske, en instruktør, og vårt eneste ønske er å gi deg en unik opplevelse som instruktør som du kan se tilbake på med et smil om munnen og et savn for resten av livet. Det er det Snowminds handler om. Lidenskap for å stå på ski. Lidenskap for mennesker. Lidenskap for deg. Før avreise vil du bli medlem av vår Facebook-gruppe, motta forberedelsesmateriale, få tildelt en mentor og bli invitert til vårt Kick Off arrangement hvor vi forbereder deg så godt som mulig til sesongen. Under sesongen avholder vi blant annet Team Events, hvor vi alle møtes igjen og skaper minner for livet sammen. Etter sesongen holder vi også en reunion fest, og du vil bli en del av et Snowminds Community som byr på en rekke tilbud og fordeler. Kort sagt er vi med HELE VEIEN, og du er alltid velkommen til å kontakte oss eller komme innom kontoret på en kaffe 🙂

Hva sier våre tidligere instruktører om deres sesong med Snowminds?

Du kan lese alt om hva tidligere instruktører har sagt om deres opplevelse med Snowminds på vår Snowminds-Blogg. Videre kan du også lese anmeldelser av oss på Trustpilot og på vår Facebookside. Ellers kan vi alltids sette deg i kontakt med en tidligere instruktør, dersom du har flere spørsmål du ønsker å få besvart. 

 

Kan jeg kontakte dere dersom jeg har noen spørsmål?

Selvfølgelig! Dersom du ikke får alle spørsmålene dine besvart i vår FAQ, er du alltid hjertelig velkommen til å kontakte oss enten via chat på hjemmesiden, på telefon alle hverdager fra 9-17 på 46 88 52 94, eller du kan sende en e-post til [email protected].

 

GENERELLE SPØRSMÅL

 

Hvor god bør jeg være til å stå på ski eller snowboard?

Det skal først og fremst sies at vi har en utrolig høy bestått-prosent (mer enn 90% av kursdeltagerne våre består eksamen, avhengig av kurs). Om man skulle være uheldig og ikke bestå, kan dette både skyldes skinivå, språknivå eller rett og slett bare at man har en dårlig dag, noe som kan skje den beste. Nivået til deltagerne våre strekker seg over et bredt spekter, og det er i utgangspunktet vanskelig å si nøyaktig hvor høyt nivået bør være. Dersom du kun har svært begrenset erfaring, anbefaler vi at du velger et av de lengre kursene våre, slik at du kan få optimal trening innen utdannelsen. Dette er også noe vi anbefaler til de som har en masse erfaring, ettersom det gir deg mulighet til å utvikle nivået langt utover deres eksisterende skinivå. Vi tar alltid utgangspunkt i ferdighetene til den enkelte, og streber etter at man alltid kan lære ut fra dette og derfra kan “become the best you can be”.  Vi har også utviklet spesialdesignede ski og snowboard camps for å optimere ferdighetene dine uansett nivå, som man passende kan ta før Snowminds-kurset for å være helt klar. 

Kan dere hjelpe meg med å forbedre mine ski- og snowboardferdigheter?

Ja, det kan vi så absolutt. Vi har utviklet spesialdesignede instruktørkurs for å optimere ferdighetene dine på ski eller snowboard. Vi tilbyr ski og snowboard camps for alle aldre og nivåer, hvor for eksempel vår 1-3 ukers Skiutviklingscamp i Østerrike for nybegynnere og lettere øvede er den perfekte måten å få en unik start på “skikarrieren” eller som forberedelse til ditt Snowminds instruktørkurs. For deg som er mer øvet og f.eks. er utdannet skiinstruktør, er vår Advanced Ski Camp det opplagte valget for å ta neste skritt i utviklingen din. Du kan også gå fra nybegynner til sertifisert instruktør med et av våre mange instruktørkurs som du kan lese mer om her.

Hva betyr jobbgaranti?

Jobbgaranti avhenger av bestått instruktørutdannelse, noe ca. 90% av kursdeltagerne våre oppnår med glans. Om du har hatt en dårlig dag og av den grunn skulle være uheldig og ikke bestå, til tross for at du har gjort alt hva du kunne, vil vi gjøre alt som står i vår makt for å kunne sikre deg en jobb likevel, slik at du kan få en god sesongopplevelse. Mulighetene og konsekvensene av å ikke bestå eksamen avhenger også av hvilken skiskole man kommer til å arbeide ved, og hvilket land det er snakk om. Er du utdannet i Østerrike, vil det være mulighet for å ta opp igjen eksamenen mot slutten av sesongen. Vi er stolte av å kunne si at vi så langt alltid har vært i stand til å hjelpe med å skaffe jobb etter endt utdannelse!

Skiskolen vil fremlegge ansettelsesvilkårene, som angis i kontrakten, og definere omfanget av arbeidet ved skiskolen. Ansettelsesvilkårene, som arbeidstid, lønn, bolig, heiskort og forsikringsforhold kan variere fra skiskole til skiskole, og det vil alene være skiskolen, og ikke Snowminds, som setter retningslinjene for dette og som gir deg jobb. 

Hvor gammel bør jeg være?

Du må være minst 18 år for å ta del i et av kursene våre. De fleste av deltakerne våre er mellom 18-26 år gamle. Dette er bare gjennomsnittet, og vi har også eldre instruktører som aldri fikk leve ut drømmen. Vi er generelt veldig åpne for voksne mennesker med god innstilling og motivasjon.

 

Kan jeg reise sammen med en venn eller kjæreste?

Ja, det kan du i utgangspunktet godt. Hvert år har vi flere instruktører som gjerne vil reise på sesong sammen med enten venner eller kjæreste, og vi vil gjøre alt vi kan for at dette skal kunne la seg gjøre. Vi legger ned mye tid og arbeid i å matche riktige personer med riktig skiskole, og for at man skal kunne komme til samme sted, krever det naturligvis at det er en god match mellom skiskolen og begge kandidatene. Dette pleier likevel vanligvis ikke å være et problem, dersom man er ute i god tid. Dersom du ønsker å reise sammen med en venn eller kjæreste, ber vi deg kontakte oss angående dette.

Hva slags utstyr burde jeg ha?

Vi anbefaler at du har med ditt eget utstyr både under opplæring og videre utover i sesongen. Skistøvlene dine vil være din beste venn, så det er lurt å investere litt i et godt par. Skiskolen vil utstyre deg med instruktøruniform som du vil bruke i arbeidstiden. I utgangspunktet må denne kun brukes når du er på jobb, noe som betyr at du vil trenge ditt eget skitøy når du skal stå på ski med venner utenom arbeidstid.

Før avreise gir vi deg en komplett pakkeliste med tips til utstyr vi anbefaler deg å ha i sesongen som instruktør. Gjennom Snowminds vil du også få tilbud om å kjøpe sesongens nyeste skiutstyr med gode rabatter. For mer informasjon angående dette, er det bare å ta kontakt.

  

Hva med forsikring?

Det er viktig å være godt forsikret når du legger ut på eventyr i den store vide verden. Du må derfor sørge for å ha tegnet en reiseforsikring som dekker deg under hele oppholdet. I arbeidstiden vil du være dekket av en arbeidsforsikring ved skiskolen, men du trenger likevel en forsikring som dekker deg under kurset, i fritiden og hvis du har lyst til å reise litt rundt etter sesongen. Vi anbefaler at du forsikrer deg om at den 1) dekker deg under hele oppholdet, 2) dekker hjemreise og 3) dekker ekstremsport, som skikjøring og offpiste. 

Vi anbefaler at du først og fremst undersøker om du allerede er tilstrekkelig dekket gjennom din egen eller dine foreldres forsikring, og eventuelt kun behøver å utvide den forsikringen du allerede har. Kontakt oss dersom du skulle være i tvil angående dette. Utover dette er det også viktig at du skaffer deg et blått europeisk helsetrygdkort, dersom du ikke allerede har det. Du kan bestille dette her.

Kan jeg få jobb gjennom dere selv om jeg allerede er utdannet ski- eller snowboardinstruktør?

Vi elsker å komme i kontakt med mennesker som deler samme lidenskap for skisport som oss, så om du allerede har en sesong bak deg, skal ikke dette forhindre deg fra å søke om å dra på sesong til en ny destinasjon sammen med oss. Det avhenger av hvilket land du ønsker å arbeide i, men hos Snowminds ser vi kun muligheter. Du kan se hvilke muligheter du har her, og du er hjertelig velkommen til å kontakte oss på enten telefon 46 88 52 94 eller e-post [email protected].

Kan jeg reise med dere selv om jeg allerede har jobb ved en skiskole?

Absolutt! Hvert år har vi instruktører som allerede har sikret seg en jobb ved en skiskole, og som ønsker å reise med oss for å få den unike fellesskapsfølelsen. Fordelene med en sesong hos oss er mange, mye mer enn jobbgarantien. Du kan lese mer om fordelene ved å reise med oss her.

Hva trenger jeg å ta med meg til sesongen?

Regel nummer én: ikke pakk for mye! Når du tror du har pakket alt du trenger, kan du gå gjennom alt en gang til og ta med halvparten. Sannheten er at du kommer til å føre en enkel livsstil som instruktør Du trenger ikke seks festskjorter, åtte gensere og fem par bukser. Hold det enkelt. For å prøve å hjelpe deg på vei, vil vi sende deg en komplett pakkeliste med alle nødvendigheter, som vi har finpusset etter mange år med erfaring.

 

Hvilken destinasjon skal jeg til og kan jeg velge selv?

Vi samarbeider med en rekke ulike destinasjoner i alle landene vi sender instruktører til. Vi velger alltid en skiskole og destinasjon som vi mener passer perfekt til den enkelte. Vi legger ned mye tid og krefter for å finne riktig sted og skiskole på bakgrunn av intervjuet, hvor vi blant annet tillegger språkkunnskaper, personlighet, ønsker for destinasjon og utviklingsmuligheter betydning. Man kan komme med spesifikke ønsker, men endelig destinasjon blir bestemt ut fra en kombinasjon av de nevnte faktorene. Man kan også velge å legge til vår destinasjonsgaranti, slik at man er sikker på at man kommer på en av sine topp 3 destinasjoner. Du kan lese mer om de ulike skiskoledestinasjonene vi tilbyr i Argentina, Australia, Canada, Japan, Spania, Sør-Afrika, USA og Østerike på www.snowminds.no. Du må gjerne kontakte oss dersom du ikke finner den destinasjonen du ser etter, så vil vi gjøre alt vi kan for å finne en løsning.

Hva skjer om jeg ikke består utdanningen?

Dersom du ikke består utdanningen, vil jobbgarantien normalt sett bortfalle. Det kan alltids skje at du ikke består fordi du har en dårlig dag. Dette har vi full forståelse for. Derfor vil vi se på hva du har prestert tidligere i løpet av kurset. Dersom vi ser at du har vært godt forberedt og motivert gjennom hele kurset, vil vi gjøre alt vi kan for å skaffe deg en jobb likevel. For å gi det hele en lykkelig slutt, vil du også få mulighet til å ta opp igjen eksamen og bestå din utdannelse på et senere tidspunkt i sesongen.

Får man møte de andre instruktørene før avreise?

Absolutt! Vi arrangerer et Kick-Off Event før avreise nettopp for å kunne gi deg mulighet til å møte de andre instruktørene som du vil tilbringe din sesong sammen med. Vi oppretter også en Facebook-gruppe basert på din destinasjon, hvor du kan få informasjon og bli kjent med dine fremtidige kolleger.

Snowminds teamledere

For å kunne gi deg økt trygghet i sesongen, samarbeider vi med tidligere Snowminds-instruktører som står til rådighet for å besvare alle spørsmål du måtte ha om din destinasjon. Mange av leamlederne våre vil delta på Kick-Off arrangementet og være til stede ved instruktørkurset, og vil være til stor hjelp både før, under og etter sesongen. 

Får jeg noe forberedelsesmateriale før avreise?

Du vil motta vårt forberedelsesmateriale før din sesong, med all nødvendig informasjon om ditt neste eventyr. Her finner du blant annet informasjon om hva som står på agendaen, hvordan du kan gjennomføre utdannelsen på best mulig vis, og hvordan du kan få det beste ut av din sesong som ski- eller snowboardinstruktør. Dette materialet er finpusset over mange år med erfaring, etter tilbakemelding og tips fra tidligere instruktører.

 

SØKNADSPROSESSEN

 

Hva ser dere etter i en potensiell kandidat?

Vi leter ikke etter én bestemt type som vi mener er den perfekte kandidat til jobben som ski- eller snowboardinstruktør, da vi har tro på at et allsidig team er det sterkeste. Vi leter derimot etter folk som er motiverte, elsker ski/snowboard, ønsker å utvikle seg selv, som er klar for en utfordring og for en fantastisk opplevelse sammen med oss. Derfor er vårt beste råd at du tør å være deg selv, og ikke er redd for å vise hvem du er – det setter vi stor pris på! Det er helt klart en fordel om man er god til språk og har undervisningserfaring, men dette er ikke et krav, og etter vår erfaring er dette også noe alle kan lære og mestre så lenge man er motivert! 

Hvordan søker jeg?

Du kan søke via vårt søknadsskjema på vår nettside. Under hver enkelt kursbeskrivelse kan du også lese mer om hva som kreves for å kunne søke. 

 


Hvordan foregår ansettelsesprosessen?

Første steg er at du sender oss din søknad. Etter at vi har mottatt din søknad, vil du i løpet av få dager bli oppringt av oss. Her får du mulighet til å stille noen spørsmål, før vi inviterer deg til et intervju over Skype. Før intervjuet skal du ha betalt et depositum på 950 kr, samt ha fylt ut et utvidet søknadsskjema med blant annet CV, motivasjonsbrev og bilde, slik at vi har mulighet til å danne oss et bilde av hvem du er og hva du ønsker å få ut av din sesong før intervjuet. Når intervjuet er avholdt, kan du forvente å få et svar fra oss innen en uke. Om du er heldig og får en plass, er du garantert en sesong som instruktør med Snowminds. I Japan og Canada er det også nødvendig å foreta en skypesamtale med skiskolen, for å sikre at dere er en god match for begge parter.

 

Hvilket land skal jeg søke meg til?

Det er helt opp til deg! Du kan søke om å reise med Snowminds til hele 6 forskjellige kontinenter; Sør-Afrika, Argentina, Australia, USA, Spania, New Zealand, Canada, Japan og Østerrike. Alle destinasjonene har noe unikt å tilby, både når det kommer til språk, kultur og skiopplevelser. Vi er overbevist om at samme hvilken destinasjon du velger, vil du få en fantastisk opplevelse. Dersom du er i tvil, kan du lese mer om de ulike destinasjonene på vår nettside, eller ringe oss for å slå av en prat om dine prioriteringer og hjelpe deg med å finne en god match.

Hvilken pakke skal jeg velge?

Vi har satt sammen våre ski- og snowboardinstruktørkurs for å kunne gi deg fleksibilitet og mulighet til å velge den pakken som passer deg best. Det er vanskelig for oss å kunne si hvilket kurs som er det beste valget for deg, ettersom dette avhenger av en rekke ulike faktorer. Vi anbefaler likevel alltid at du tar et lengre kurs for å få det meste ut av din sesong og for å gi deg mer tid til å bli en del av det sosiale fellesskapet. Du er alltid velkommen til å ringe oss på 46 88 52 94 eller sende en e-post til [email protected] dersom du ønsker hjelp til å komme frem til det riktige kurset for deg. Uansett hvilken pakke du velger, kan du alltid regne med følgende fordeler:

 

  • Tryggheten med å reise gjennom et etablert skandinavisk selskap som tar seg av alt det praktiske arbeidet, og veileder deg før, under og etter utdannelsen! 
  • Ekspertise. Vi kjenner og stoler på våre ski- og snowboardlærere. De har mange års erfaring bak seg, og er internasjonalt anerkjente ski- og snowboardproffer.
  • Forbedring av språkkunnskapene dine i tysk og/eller engelsk.
  • Et unikt fellesskap og en opplevelse for livet med nye venner og et internasjonalt nettverk 

Hvor mye koster kursene deres?

Vi tilbyr en rekke ulike instruktørkurs for å innfri alle dine ønsker og behov. Alle detaljer og priser er tilgjengelig på de ulike kurssidene, hvor du kan lese mer om det å bli ski- eller snowboardinstruktør, og finne den riktige pakken for deg. Om du har noen spørsmål er det bare å kontakte oss.

Hvorfor er det ulike søknadsrunder?

Vi har ingen fastsatt søknadsfrist, ettersom alt avhenger av sesong og tilgjengelighet. Plassene våre fylles fort opp med kvalifiserte kandidater, så vi anbefaler deg å søke så snart som mulig for å bedre sjansene dine til å få en plass. Dersom du ønsker å reise til Canada, understreker vi viktigheten av å søke tidlig, ettersom det er et begrenset antall visum hvert år.

Vi opplever stor interesse for kursene våre, og ettersom vi kun har et begrenset antall tilgjengelige plasser på utvalgte destinasjoner, opererer vi med et “førstemann-til-mølla” prinsipp med løpende opptak og søknadsrunder med frist ca. én gang i måneden. Dette betyr med andre ord at jo før man søker, desto større er sjansen for å komme med på teamet og få en plass på sin drømmedestinasjon.

Hvordan fungerer det med betaling?

Kort tid etter at du har mottatt informasjon om jobbtilbudet, vil du motta faktura for første betalingsrunde, et depositum. Resterende beløp må være betalt innen avtalt dato (dette varierer etter destinasjon). Du kan lese mer om betaling under Vilkår og Betingelser.

 

DESTINASJONER MED SNOWMINDS

 

ARGENTINA

For å gjennomføre en sesong som instruktør i Argentina, må du allerede ha fullført en sesong som instruktør. Sjekk ut Canada, Japan eller Østerrike for å lese mer om hvordan du kan utdanne deg til instruktør. Du kan lese alt om hvordan du kan bli skiinstruktør i Argentina her.

AUSTRALIA

For å gjennomføre en sesong som instruktør i Australia, må du allerede ha fullført en sesong som instruktør. Sjekk ut Canada, Japan eller Østerrike for å lese mer om hvordan du kan utdanne deg til instruktør. Du kan lese alt om hvordan du kan bli skiinstruktør i Australia her.

CANADA

For å gjennomføre en sesong som instruktør i Canada, tilbyr Snowminds flere kurs hvor du kan bli sertifisert ski- eller snowboardlærer. Klikk her for å lese mer. På 3-ukers kurset, både for ski og snowboard, vil du trenes opp til å kunne bestå den canadiske level 1 instruktøreksamenen. I løpet av de 3 siste dagene av kurset, blir du sertifisert instruktør gjennom skiforbundet CSIA. Som snowboarder, vil dette skje i løpet av de 4 siste dagene av kurset. Under eksamenen vil du bli bedømt ut fra dine ski- og snowboardferdigheter, samt undervisningsferdigheter, som du vil ha trent opp til under hele kurset. Hvis de canadiske instruktørene mener at du har bestått disse to kvalifikasjonene, vil du dermed ha bestått utdannelsen og kan kalle deg level 1 ski- eller snowboardinstruktør. 

Dersom du allerede er erfaren instruktør, kan vi også hjelpe deg med å ta avsted. Les mer om dette her.

 

Merk at en sesong i Canada med jobb på en av våre partnerskiskoler krever et såkalt Working Holiday Visa. Etter at du har fått bekreftet din plass, hjelper vi deg gjennom visumprosessen, da den kan kjennes noe tungvint og komplisert. Her kommer noen “nice to know” punkter innen du går i gang med å søke:

  • Prosessen fra start til slutt tar normalt ca. 2 måneder
  • Det er et begrenset antall visum tilgjengelig årlig (130 stk. for nordmenn)*
  • Prosessen foregår stort sett online, utenom siste steg hvor man skal reise til et visumkontor og avgi fingeravtrykk (dette kan man IKKE gjøre i Norge)
  • Kostnadene for visum ligger på 335 CAD**
  • Man må være mellom 18 og 30 år for å få innvilget et WHV.

Forutsatt at du har et norsk statsborgerskap, norsk pass og er registrert i Norge

**Dette kan endre seg fra år til år, og bestemmes av Canadas regjering. 

JAPAN

Om du kunne tenke deg en sesong i Japans fantastiske pudder, så har vi et unikt samarbeid med det newzealandske skilærerforbundet og skiskolene i Japan som muliggjør dette. Man tar først den newzealandske ski- eller snowboardlærerutdannelsen i Niseko, Rusutsu eller Yuzawa. Etter endt utdannelse reiser man til den destinasjonen man skal arbeide ved (hvis det ikke er én av de tre kursdestinasjonene). Den newzealandske utdannelsen foregår på engelsk, så du skal ikke bekymre deg for å måtte snakke japansk! Den newzealandske utdannelsen er internasjonalt anerkjent, noe som også gjør at man får mulighet til å jobbe som instruktør andre steder i verden etter endt sesong i Japan! Du kan lese alt om utdannelsen i Japan her.

 

Hvis du allerede er utdannet instruktør, kan vi også hjelpe med med å komme avsted. Du kan lese mer om jobber for erfarne instruktører her.

New Zealand

Om du kunne tenke deg en sesong i New Zealand, kan du få en sommer med 10 uker som ski- eller snowboardinstruktør i Queenstown! Du kan lese alt om eventyret her. Man tar den New Zealandske level 1 og level 2 instruktørutdannelsen, og får en sesong i The Remarkables, som er en av de absolutt beste skidestinasjonene på den sørlige halvkule! Vi har et svært begrenset antall tilgjengelige plasser, så her skal man skynde seg! Utdannelsen gir ytterligere muligheter for sesonger på våre mange destinasjoner rundt om i verden.

Dersom du allerede er erfaren instruktør, kan vi også hjelpe deg med å komme avsted. Les mer om dette her. 

SVEITS

For å kunne reise til Sveits som instruktør, skal man allerede ha en sesong bak seg eller være utdannet ski- eller snowboardinstruktør. Om du ikke er utdannet, kan du ta en titt på den andre destinasjonene og kursene våre under “destinasjoner” på www.snowminds.no eller lese mer om destinasjonene våre på denne siden. Du finner all informasjon om det å være skiinstruktør i Sveits her.

Spania

Ønsker du å gjennomføre en sesong i Spania, kan du nå gå vårt 8 ukers kurs hvor du blir utdannet ski- eller snowboardinstruktør. Du vil bli opplært til å kunne bestå den spanske nivå 1 instruktørutdannelsen, som er anerkjent over hele verden, og som du til og med han benytte deg av i Andorra, Argentina og Chile. Under kurset vil du bli opplært av våre spanske instruktører i både skikjøring, undervisning og teori. Om instruktøren din mener du oppfyller kravene, kommer du til å bestå utdannelsen og vil deretter kunne kalle deg selv nivå 1 ski- eller snowboardinstruktør.

SØR-AFRIKA

For å gjennomføre en sesong som instruktør i Afrika, må du allerede ha fullført en sesong som instruktør. Sjekk ut Canada, Japan eller Østerrike for å lese mer om hvordan du kan utdanne deg til instruktør. Du kan lese alt om hvordan du kan bli skiinstruktør i Sør-Afrika her.

ØSTERRIKE

For å gjennomføre en sesong som instruktør i Østerrike, kan du velge et av mange kurs med Snowminds. Du kan finne all informasjon om kursene våre i Østerrike her. Du tar den østerrikske instruktørutdannelsen, som er anerkjent i hele verden. Du får derfor en unik mulighet til å kunne jobbe som instruktør rundt om i hele verden etter endt sesong. Man blir utdannet ski- eller snowboardinstruktør i enten november eller januar, med mulighet for en full sesong med jobb som instruktør eller jobb i høysesongen. Utdannelsen foregår på tysk, men frykt ikke. Vi hjelper deg gjennom hele utdannelsen, og har til og med utviklet et spesialdesignet 10 ukers online tyskkurs, for optimal forberedelse innen eventyret ditt i alpene. 

Dersom du allerede er erfaren instruktør, kan vi også hjelpe deg med å komme avsted. Du kan lese mer om dette her. 

 

ETTER SESONGEN

 

Kan dere hjelpe meg med å gjennomføre en sesong til som instruktør?

Selvfølgelig! Mange av instruktørene våre ønsker å gjennomføre enda en sesong etter å ha fått smaken på livet som instruktør. Vårt erfarne team hjelper deg mer enn gjerne med å finne jobb så og si over hele verden. Du er velkommen til å kontakte oss på enten telefon; 46 88 52 94, eller sende en e-post til [email protected]

Avholder dere Reunion arrangementer for alle instruktørene?

Ja! Hvert år arrangerer vi en årlig reunion festival i begynnelsen av sommeren for alle våre tidligere instruktører. Vi anser dette som en perfekt mulighet til å gjenoppta kontakten med gamle venner, og feire starten på sommersesongen. Dette vil avholdes i København. 

Er det mulig å være til hjelp for dere på kontoret?

Vi er alltid på jakt etter dyktige medarbeidere. Det er bare å ringe eller skrive til oss dersom du ønsker å komme med gode ideer eller hjelpe til på kontoret på noe som helst vis!

 

Gratis online informasjonsmøte

Hør våre eksperter fortelle deg om livet som skilærer

Registrer deg