Personvern

Snowminds Retningslinjer for Personvern

 

Oppdatert 6. desember, 2018

 

I. Introduksjon

 

Vi i Snowminds Aps er forpliktet til å samle inn, behandle og beskytte dine personopplysninger i samsvar med gjeldende lovgivning. Dine personopplysninger tilhører deg, og det er veldig viktig for Snowminds ApS å beskytte de personopplysningene du deler med oss. Vi ber deg derfor vennligst om å ta deg tid tid å lese våre retningslinjer for personvern, som redegjør:

 

  • Hvilke opplysninger vi samler inn, og hvorfor
  • Hvilke rettigheter du har, inkludert hvordan du kan få tilgang til, oppdatere eller slette dine personopplysninger 
  • Når og hvordan vi måtte komme til å dele personopplysninger med våre partnere

 

Vi har forsøkt å gjøre våre  oppdateringer for personvern så forståelig som mulig, men du må mer enn gjerne kontakte oss når som helst på [email protected] dersom du har noen spørsmål eller ønsker en tydeliggjøring.

 

II. Behandling & Bruk av Personopplysninger

 

(1)Behandling av Personopplysninger

Når du foretar kjøp (f.eks kurs eller reise) fra Snowminds Aps, kan du ha opplyst en rekke personlige opplysninger, som typisk inkluderer:

 

  • Ditt navn
  • Din adresse
  • Din e-post adresse
  • Ditt telefonnummer
  • Din betalingsinformasjon
  • Kjønn
  • Fødselsdato
  • Statsborgerskap
  • Valg av produkter, samt hvor og når du har kjøpt det.

 

Som en oppfølging til ditt kjøp, kan vi også samle inn informasjon om følgende, om nødvendig:

 

  • Relevante helseopplysninger (f.eks. tidligere og nåværende skader)
  • Informasjon som er relevant for jobbsøknad (ski- og snowboarderfaring, CV med relevante språkkunnskaper og undervisningserfaring, etc.).
  • Dato og sted for avreise og hjemreise (inkludert flyplasser, busstopper, etc.)
  • Spesielle ønsker i forbindelse med din reise
  • Forsikringsopplysninger
  • Passnummer og utstedelsesdato / utløpsdato
  • Din Skype ID
  • Profilbilde
  • Klesstørrelse
  • Skostørrelse
  • Kontaktinformasjon til dine nærmeste relasjoner i tilfelle nødsituasjon

 

I tillegg registrerer systemene våre automatisk følgende informasjon:

 

  • IP-adresse og detaljer om din nettleser
  • Informasjon om din nettleseradferd på våre nettsider.
  • Informasjon om e-post og annen digital kommunikasjon vi sender til deg og som du åpner, inkludert linker i disse som du klikker på.

 

 

(2) Informasjonskapsler (cookies)

Snowminds Aps bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg effektiv service og en god kundeopplevelse. Vi bruker også informasjonskapsler for å analysere besøkene på vår nettside og for å skape høyere relevans for brukerne. En informasjonskapsel, ofte kalt cookie, er en liten tekstfil som kommer i to varianter:

1)  Midlertidige informasjonskapsler: Disse lagres på din datamaskin eller mobile enhet og har ingen utløpsdato. Dette betyr at informasjonskapslene forsvinner idet brukeren lukker nettleseren.

 

2) Permanente informasjonskapsler: Disse lagrer en fil på harddisken din, som er synlig ved å se i katalogen for informasjonskapsler i din nettleser. Disse lagres over en lengre tidsperiode og har en utløpsdato, og hver gang du besøker nettsiden sender du en kopi av disse til Snowminds Aps, som gjør at vi kan identifisere deg mellom dine besøk. Disse permanente informasjonskapslene er ikke avgjørende for hvordan nettstedet fungerer, men vil i stor grad forbedre opplevelsen av nettstedet. Vi lagrer ikke personlige opplysninger i disse informasjonskapslene, bare et unikt nummer som identifiserer deg for oss.

 

(3) Bruk av opplysninger

Snowminds ApS bruker dine personopplysninger kun i den grad det er nødvendig for våre kunderelasjoner. Vi tar ditt personvern på alvor, og bruker dine personlige opplysninger kun til å innfri våre kontraktsavtaler og levere bedre kundeservice. Helt spesifikt vil de personlige opplysningene vi samler inn bli brukt til å fullføre ditt kjøpt og oppfylle vår del av avtalen. Vi kan også benytte dine personlige opplysninger i forbindelse med fremtidige varekjøp, assistanse til visumsøknad, reiseforsikring, kundelister, faktura, markedsføring, kundeundersøkelser, nyhetsbrev, blogg, online chat system og intern statistikk. All statistikk og analyse vil bli opprettet i et anonymisert  format, og derfor ikke inneholde noen personlig identifiserbar informasjon. Merk: Snowminds Aps tar ikke avgjørelser basert på automatisk behandling av personopplysninger, inkludert profilering.

Vi ber deg derfor om å oppdatere oss dersom der er noen endringer i din personlige kontaktinformasjon, slik at vi på denne måten kan forsikre oss om at dine opplysninger er korrekte. Dersom du har opprettet en personlig profil hos Snowminds Aps, ber vi deg foreta slike oppdateringer gjennom din personlige profil. Du vil motta en personlig sikkerhetslenke til din personlige profil. Det er ditt ansvar å beskytte denne på samme måte som et personlig passord.

III. Samtykke

(1) Juridisk grunnlag for bruk av opplysninger

Snowminds ApS behandler dine personlige opplysninger på følgende juridisk grunnlag: (1) Eksplisitt samtykke fra den enkelte, (2) For å oppfylle kontrakt eller kjøp, (3) Overholdelse av alle rettslige forpliktelser, (4) Regnskapsførerens legitime interesse, (5) Beskyttelse av personens vitale interesser.

 

(2) Samtykke til markedsføringsformål

Dersom du har haket av boksen “Ja, jeg gir mitt samtykke til at dere kan kontakte med på e-post for nyhetsbrev eller andre formål”, kan du forvente at vi beholder din e-postadresse og informasjon om dine tidligere kjøp inntil dette ikke lenger er relevant. Dette betyr i praksis inntil du har sagt at du ikke lenger ønsker å motta e-poster fra oss.

Du kan ALLTID trekke tilbake ditt samtykke. For å gjøre det, kan du klikke på linken i bunnen av våre e-poster, eller kontakte oss på [email protected]. Vennligst indiker at du ikke lenger ønsker å motta nyhetsbrev og andre tilbud, og vi vil umiddelbart fjerne deg fra vår e-post liste.  

 

(3) Samtykke til Snowminds Ski Club / Snowminds Ski Community

Som en del av våre kurspakker, inkluderer Snowminds Aps et fornybart medlemskap i Snowminds Ski Club, et fellesskap bestående av nåværende og tidligere skiinstruktører. Medlemskapet inkluderer invitasjoner til Snowminds arrangementer, aktiviteter og spesielle muligheter, som det årlige Snowminds gjenforeningsarrangementet.  For disse formålene vil Snowminds Aps beholde ditt navn, e-post, telefonnummer, skiskoledestinasjon (fra tidligere reiser) og år for fullført kurs.

 

(4) Samtykke til å dele informasjon med selskapets tilknyttede selskaper og utskifting av ledelse

Snowminds ApS (Bedrifts ID #DK34621950) er medlemsbedrift og datterselskap av Snowmondo Group ApS. PÅ denne måten kan personopplysninger kunne komme til å deles med selskapets relaterte selskaper og dersom Snowminds ApS selv (eller deler av virksomheten, inkludert Snowmondo Group) selges eller på andre måter skifter  kontroll, og eierne vil dermed ha tilgang til dine personopplysninger for de formål som er angitt ovenfor i seksjon to.

 

IV. Datasikkerhet

(1) Tillatelse til å overføre informasjon til eksterne partnere

Snowminds Aps bruker også tredjeparter når dette er nødvendig for å tilby service av toppkvalitet. Spesifikt bruker vi tredjeparter for å behandle din betalingsinformasjon, og for å behandle dine kjøp. Som loven krever, har vi inngått avtaler for datasikkerhet med disse selskapene, som er ment å garantere at de overholder gjeldende forskrifter for beskyttelse av dine personopplysninger.

 

(2)Tillatelse til å overføre informasjon til eksterne partnere

Når du foretar kjøp med Snowminds Aps, samtykker du til at vi sikkert og trygt kan overføre personopplysningene oppført nedenfor til våre partnere for å hjelpe deg med å gjennomføre din reise:

  • Navn
  • Telefonnummer
  • E-post adresse
  • Fødselsdato
  • Flyplass for Ankomst / Avreise
  • Dato for Avreise/Hjemreise
  • Spesielle ønsker for din reise
  • Passnummer – Utstedelsesdato og utløpsdato, om nødvendig
  • Tidligere erfaring relevant for jobbplassering

 

I praksis kan vi overføre din informasjon til våre eksterne partnere for formål som bestilling av flyreise, buss og hotellovernatting, koordinering med reisebyrå, og andre tjenester. Listen over personopplysninger ovenfor er ikke endelig, og kan i noen tilfeller omfatte annen informasjon når dette er nødvendig for å oppfylle kontraktsavtalen.

 

(3) Overføring av personopplysninger utenfor EU

Grunnet arten av vår virksomhet, kan Snowminds Aps komme til å måtte samarbeide med eksterne partnere utenfor EU for å kunne innfri våre tjenester. Uten muligheten til å kunne arbeide med disse eksterne samarbeidspartnerne, ville vi i mange tilfeller ikke være i stand til å innfri våre kontraktsmessige avtaler og tilby de samme mulighetene i utlandet. I flere tilfeller er retningslinjene for personvern i land utenfor EU mindre rigide sammenlignet med den gjeldende standarden i EU. Når mulig, vil Snowminds Aps overføre all informasjon på grunnlag av anbefalingene fremlagt av Europakommisjonen. I tilfeller hvor det ikke er mulig å oppfylle ovenfor nevnte anbefalinger, vil Snowminds Aps overføre informasjon i samsvar med den lovbestemte databeskyttelsesloven Artikkel 49, 1(b) på bakgrunn av kontrakten mellom deg og Snowminds Aps (f. eks. relatert til kjøp av reise). Det er derfor viktig at du er inneforstått med at personopplysningene dine ikke alltid har samme juridiske beskyttelse som er gitt av EU-landene i forbindelse med overførsel av dine personopplysninger til våre partnere utenfor EU.

 

V. Informasjon, Innsigelse, Endring, Dataportabilitet og Sletting

 

Du kan ALLTID kontakte oss for å få opplyst hvilke personopplysninger vi innehar. Dette kan enkelt gjøres ved å kontakte oss på følgende adresse:

 

Snowminds Aps

Registreringsnummer: DK34621950
Refshalevej 163 A, 2 etg.,

1432 København, Danmark

Telefon: +47 69 67 69 78
E-post: [email protected]

 

Dersom der er feil i noen av dine personlige opplysninger, kan du alltid be om å få dette korrigert. Du har også rett til å motta alle dine personopplysninger et felles format (dataportabilitet). I alle tilfeller, enten du ønsker å endre dine opplysninger eller motta dine personopplysninger i et felles format, er du alltid velkommen til å kontakte oss på [email protected].

Dersom du ikke lenger ønsker at vi skal bruke dine personopplysninger, eller ønsker at vi begrenser bruken av dine personopplysninger, kan du sende en forespørsel om dette til e-post adressen ovenfor. Dine opplysninger (med unntak av e-post adresse, om du har gitt ditt samtykke til å motta nyhetsbrev og andre tilbud) vil bli slettet etter omtrent 5 år, med mindre du har samtykket til annet.

Om du ønsker å trekke tilbake ditt samtykke til behandlingen av din e-postadresse (slik at vi kan sende deg vårt nyhetsbrev og andre relevante tilbud), kan dette enkelt gjøres ved å klikke på linken nederst i våre e-poster, eller henvende deg til ovenfornevnte e-postadresse. 

 

Klager

Om du ønsker å klage på måten Snowminds ApS håndterer dine personopplysninger, kan du henvende deg til:

 

Datatilsynet 

Borgergade 28.5.

1300 Copenhagen

Telefon: +45 33 19 32 00

E-post: [email protected]

INFOMØTE

La deg inspirere av en vinter med Snowminds!

MELD DEG PÅ