USA

En skidestinasjon uten sidestykke

DESTINASJONEN

 

I et land hvor “you go big or go home” er det vel ingen overraskelse at skisporten søker å utfordre grenser og nå nye høyder. USA er kjent for snø av høy kvalitet, massive fjell, vennlige mennesker og imponerende natur. Her får du muligheten til å oppleve noe helt spesielt: førsteklasses skiopplevelser i et land som aldri kommer til å kjede deg.

 

Map of destinations in the USA

FJELLENE

 

Som tidligere vertsby for vinter-OL, byr Lake Tahoe i California på et av de mest ettertraktede skiområdene i USA. Å stå på ski i California kan i første omgang høres merkelig ut. Men tro det eller ei, her finner du eksepsjonelle fjell på 3000 meters høyde, med forhold som skapt for å realisere alle dine drømmer tilknyttet ski og snowboard.  

 

På Heavenly Resort sier kanskje navnet alt i seg selv. Gjør deg klar for en sesong i himmelen, ta skiene fatt, og nyt den spektakulære utsikten over Lake Tahoe, en av USAs nasjonalskatter.

 

LIVET SOM INSTRUKTØR

 

Noe av det som gjør Lake Tahoe til en unik skidestinasjon er at du finner hele 14 ulike skiområder innen rekkevidde, som alle har noe spesielt å tilby. Og det er vel heller ingen ulempe at San Fransisco bare er en tre og en halv timers kjøretur unna? Om du har et par dager fri, har du et ideelt utgangspunkt for å legge ut på roadtrip langs kysten av California!

 

Gratis online informasjonsmøte

Hør våre eksperter fortelle deg om livet som skilærer

Registrer deg