EN VILL VINTER SOM SKILÆRER I CANADA

Bli skiinstruktør i Canada og få champagnepudder for alle pengene

DRØMMEN I CANADA

 

Det å jobbe en hel vintersesong som skilærer i Canada er noe de fleste kun tør å drømme om. For hvem kunne vel ikke tenke seg en vinter i den endeløse villmarken med eksepsjonell puddersnø, hyggelige mennesker, og vakker natur så langt øyet kan se?

Med Snowminds’ skilærerutdannelser i Japan kan du nå gjøre drømmen til virkelighet. Gjennom et unikt samarbeid med det canadiske skilærerforbundet og de beste skiskolene i Canada, tilbyr vi nå at du kan bli utdannet ski- eller snowboardinstruktør i Canada og jobbe en hel vintersesong i dette magiske vinterparadiset!

 

TRENINGEN 

 

Gjennom tre ukers grundig opplæring med fult fokus på utvikling og opplevelser både i og utenfor pisten utdanner vi deg til nivå 1 instruktør i Canada, hvor du med vår unike jobbgaranti får tilbringe en hel vintersesong i den ettertraktede skilæreruniformen.

 

LIVET SOM INSTRUKTØR

 

I Canada vil du arbeide som instruktør ved en av våre partnerskiskoler, som Whistler eller Cypress (for å nevne noen). Her vil du undervise både lokale og internasjonale skiturister, og på denne måten få et innblikk i den nord-amerikanske kulturen. Kanadiere er verdenskjent for å være et vennlig folkeslag, og kollegene dine ved skiskolen vil sannsynligvis ikke være et unntak. For de fleste skiinstruktørene vil hverdagen innebære daglige morgentimer som strekker seg til tidlig ettermiddag, etterfulgt av fritid om ettermiddagen og kvelden hvor du kan stå på ski sammen med venner og kolleger. Med andre ord en livsstil de fleste kun kan drømme om.

 

Når sesongen er over (ca. april), vil du ha muligheten til å reise rundt og utforske kontinentet med andre Snowminders. Dette kan for eksempel innebære besøk til de mange storslåtte nasjonalparkene, eller turer til kysten av California. Samme hva du velger å gjøre, er teamet alltid der for deg, hele veien.

 

 

HVA ER INKLUDERT?

 

Når du reiser med Snowminds, tar vi oss av alt det praktiske arbeidet. Du kan rett og slett bare pakke kofferten og godt humør, og se frem til ditt neste eventyr i Canada.

 

Med denne kurspakken kan du se frem til følgende fordeler:

 

 • Jobbgaranti som instruktør ved en canadisk skiskole, samt arrangert bolig og assistanse under oppholdet
 • Innkvartering under kursperioden med to daglige måltider (frokost og middag)
 • Fly fra Oslo til Canada tur/retur***
 • Et sterkt fellesskap
 • Mulighet til å oppleve Nord-Amerika etter endt sesong
 • Trygghet gjennom å reise med et etablert skandinavisk selskap
 • Closing Celebration Event etter endt utdannelse
 • Lift Pass i sesongen samt instruktøruniform
 • 3 uker skilærerkurs i Canada (inkludert CSIA eksamen, kursmateriale og sertifikat)  
 • Et sterkt team som støtter deg hele veien
 • Kick-Off Event hvor du møter andre Snowminders og forbereder deg til sesongen, samt Snowminds Reunion Party etter endt sesong
 • Hjelp til å søke visum og andre praktiske forberedelser
 • En totalopplevelse hvor alt er arrangert for deg

 

 

Hva er ikke inkludert?

 

 • Fly og lokal transport
 • Kostnader tilknyttet visumsøknad
 • Kansellering- og reiseforsikring.
 • Utstyr for sesongen
 • Reiseaktivitet etter endt sesong 
 • Eventuelle ekstrautgifter til bolig, liftpass og uniform under sesongen (dette varierer fra skiskole til skiskole)
 • Ekstra bagasje utover 2 kolli som inngår i din flyreise
 • Lommepenger og annet som ikke er nevnt ovenfor

OBS: ***Prisen inkluderer fly fra Oslo og tilbake. Prisen på flybilletter kan variere etter destinasjon. Vi vil selvfølgelig informere om eventuelle prisendringer innen endelig betaling innkreves.

"Det å stå på ski i Canada er noe annerledes for oss europeere. Off-pisten er helt åpen, kulturen er gjestfri, og maten er god. Jeg savner virkelig dagene med backcountry og burgerne."

- -Andreas, Snowminds-istruktør

HVEM KAN SØKE?

 

I Snowminds strekker vi oss etter å sørge for at alle med lidenskap og lyst til å leve ut drømmen om en hverdag på ski får mulighet til å realisere denne drømmen, som en del av vårt team av ski- og snowboardinstruktører.

 

Helt grunnleggende forventer vi at du:

 

 • Besitter gode skiferdigheter (altså at du kan stå på ski trygt)
 • Snakker engelsk på samtalenivå
 • Er utadvendt, positiv, motivert og ansvarsbevisst
 • Liker å jobbe med både barn, ungdom og voksne
 • Liker å undervise og å få nye utfordringer
 • Er minst 18 år (OBS! Du må være minst 19 år for å jobbe i British Columbia)

 

Etter at du har sendt oss din søknad, vil du bli oppringt av oss. I denne samtalen vil du ha mulighet til å høre mer om erfaringen med å jobbe og leve som skiinstruktør i Canada. Kort tid etter vil teamet komme tilbake til deg med mer informasjon om hvorvidt vi kan tilby deg en plass på teamet.

 

Vi opplever stor interesse for dette kurset, og tilgjengelige plasser fylles derfor fort opp. Vi opererer generelt med et førstemann-til-mølla prinsipp, som betyr at jo før du søker, desto større er sjansene dine for å komme med. Klikk her for å søke.

 

Grunnleggende detaljer om kurset

Jobbgaranti

Hvordan fungerer jobbgarantien til Snowminds? 

Jobbgarantien innebærer at vi vil sørge for at du får en jobb ved en skiskole etter bestått instruktørutdannelse. Du vil få vite hvilken destinasjon du skal tilbringe sesongen ved før avreise. Jobbgarantien avhenger av bestått instruktørutdannelse,  noe mer enn 90% av instruktørene våre oppnår med glans. Om du skulle være uheldig og ikke bestå utdannelsen, vil vi fortsatt gjøre vårt ytterste for å skaffe deg en jobb. På denne måten kan du gjennomføre en sesong som instruktør i likhet med de andre, og ta opp igjen eksamen på et senere tidspunkt. Med seks års erfaring er vi stolte av å kunne si at vi har vært i stand til å skaffe 100% av instruktørene våre jobb etter bestått utdannelse.

Bolig

Bolig i kursperioden

I kursperioden vil du få arrangert bolig sammen med alle de andre Snowminds-instruktørene. Det å bo tett på andre Snowminders legger til rette for at dere utvikler et fantastisk samhold, og du vil raskt komme til å føle deg som hjemme med dine fremtidige kolleger!

Lønn

Lønn

Gjennomsnittslønnen for en fersk instruktør i Canada ligger på rundt 15 CAD i timen. I tillegg til dette er det ofte ulike muligheter for bonuser, som for eksempel om gjestene ønsker å forlenge timene med deg som instruktør. Du blir ikke rik av å jobbe som instruktør, men du blir definitivt rik på erfaringer. Vi anbefaler at du har lommepenger i bakhånd, slik at du har friheten til å kunne leve sesongen fullt ut. Lønnen avhenger også av innstillingen og arbeidsmoralen din, i tillegg til tidligere arbeidserfaring.

Pris

Course Icon Bli Skiinstruktør i Canada med Jobbgaranti

Course Icon Fra 66.995 NOK

Course Icon

Course Icon Canada

Course Icon Avreise slutten av november med mulighet for sesong frem til april

Course Icon Depositum: 950 NOK

Søk

Spørsmål? Ring oss på +46 40 606 08 72!

Påmeld deg til våre gratis infomøter

La deg inspirere av en vinter med Snowminds!

MELD DEG PÅ