SNOWMINDS TRYGGHETSGARANTI

Snowminds
Snowminds April 28, 2020

TRYGGHETSGARANTI – DIN SIKKERHET MED SNOWMINDS

Siden Snowminds start i 2012 har det vært vår topprioritet, at du kan føle deg 100% trygg hos Snowminds – og det er det fortsatt! Vi er i konstant dialog med våres partnere i skiområdene og per tid forventes det, at alle våres instruktørkurser og reisende kan reise som planlagt i 2020/2021 vintersesongen.

Vi forstår, at den nåværende situasjonen kan skape bekymring og usikkerhet, så for å eliminere dette og gi deg 100% sikkerhet, har vi besluttet at vi vil innføre en Trygghetsgaranti.

Vår Trygghetsgaranti betyr helt enkelt, at hvis din reise eller ditt instruktørkurs avlyses innen din avreise pga. Covid-19, så tilbyr vi å flytte deg til et annet eller fremtidlig kurs omkostningsfritt eller at gi deg full refundering av det innbetalte beløpet.

Våres Trygghetsgaranti gjelder både for deg, som allerede har bestilt din reise eller instruktørkurs, og for deg, som vurderer å bestille. Du kan altså trygt bestille ditt instruktørkurs og se frem til store opplevelser i snøen.

GENERELLE SPØRSMÅL

Alle reisende med Snowminds, samt de fleste Snowmindsutdannede instruktører, er vendt med retur til deres hjemland under COVID-19. Vi har løpende vært i direkte kontakt med alle reisende, Snowmindsutdannede instruktører og kontaktpersoner. Under her er våre generelle anbefalinger.

Bør jeg reise hjem, hvis jeg er ute i verden?
Vi oppfordrer alle til å følge lokale og nationale myndigheters veiledninger, samt Utenriksdepartementets reiseveiledninger. Situasjonen utvikler seg raskt rundt omkring i verden; hotell stenger ned, flere land stenger grensene sine, og flyselskaper innstiller flyvningene sine. Såfremt du vil sikkre deg, å kunne komme hjem innenfor den nærmeste fremtid, så anbefaler vi alle å følge Utenriksdepartementets oppfordring til å reise hjem så fort som mulig i god ro og orden.

Endring eller avbestilling av flybilletter

Hvis du kontakter oss med grunnlag om ombooking eller annullering av flybillett kan du fylle ut følgende skjema: Link til flyendring eller avbestilling Hvis du allerede har fylt ut skjemaet, så vil vi komme tilbake til deg så fort som muligt innen de neste kommende dagene med forslag til endring. Ønsker du pga. COVID-19 å reise hjem fortere enn vi kan ombooke din flybillett, så anbefaler vi, at du selv køper en ny billett etter forhåndsgodkjennelse fra ditt forsikringsselskap. Deretter kan du be oss annullere din opprinnelige billett og søke om refundering på dine vegne hos flyselskapet.

Refundering av avlyste reiser

Alle reiser med oppstart frem til 10. mai 2020 er blitt avlyst. Dettte inkluderer bl.a. våres sesonavslutning på Hawaii, Japanrundreisen og Landeskurset i Østerrike. Hvis du har vært påmeldt på en av disse reisene, så har vi kontaktet deg med grunnlag på å gi deg en full refundsjon.

Hvis du ikke har mottatt e-mail fra oss, så kan du kontakte oss på [email protected]

Hvordan forholder jeg meg, om jeg skal til New Zealand?

Det danske Utenriksdepartementet lager ikke reiseveiledninger til New Zealand, men du kan lese den engelske her. Det er innført restriksjoner på innreise til New Zealand frem til 20. april 2020 og det forventes, at det skal komme ny informasjon i forbindelse med dette, hvor vi da vil informere alle reisende og oppdatere denne siden. Våre partnere i The Remarkables forventer ikke at resortet stenger, så i dette øyeblikket forventer vi å gjennomføre reisen.

Hvis det ikke blir mulig å gjennomføre reisen vil du jf. vår Trygghetsgaranti få tilbud om å delta på et annet kurs omkostningsfritt eller å få refunderet det fulle innbetalte beløpet.

Hvis det ovenfor vekker noen spørsmål eller at du ønsker at bestille ditt instruktørkurs er du altid velkommen til at kontakte oss.

INFOMØTE

La deg inspirere av en vinter med Snowminds!

MELD DEG PÅ