Snowminds trygghetsgaranti

Snowminds April 28, 2020

Trygghetsgaranti – din sikkerhet med Snowminds

Siden Snowminds start i 2012 har det vært vår topprioritet, at du kan føle deg 100% trygg hos Snowminds – og det er det fortsatt! Vi er i konstant dialog med våres partnere i skiområdene og per tid forventes det, at alle våres instruktørkurser og reisende kan reise som planlagt i 2020/2021 vintersesongen.

Vi forstår at den nåværende situasjonen kan skape bekymring og usikkerhet, så for å eliminere dette og gi deg 100% sikkerhet, har vi besluttet at vi vil innføre en trygghetsgaranti. Vår trygghetsgaranti betyr helt enkelt, at hvis din reise eller ditt instruktørkurs avlyses innen din avreise pga. Covid-19, så kan vi tilby deg ett av følgende alternativer:

 

  •  Flytte din reise eller instruktørkurs til et senere tidspunkt helt omkostningsfritt
  • Delta på en annen reise eller instruktørkurs
  • Gi deg full refundering av det innbetalte beløpet.

 

Vår trygghetsgaranti gjelder både for deg som allerede har bestilt din reise eller instruktørkurs, og for deg som vurderer å bestille. Du kan altså trygt bestille ditt instruktørkurs, og se frem til fantastiske opplevelser i snøen.

Under kan du lese nærmere om våre ofte stilte spørsmål angående vår trygghetsgaranti.

 

Gjelder trygghetsgarantien for skisesongen 20/21?

Ja, trygghetsgarantien gjelder for alle reiser uansett når de avvikles. Vi er i tett dialog med våre sammarbeidspartnere i skiområdene, og de alle forventer å ansette våre instruktører til 20/21 sesongen. Så vi forventer at vi kan gjennomføre alle instruktørkurs og reiser som planlagt i 2020/2021 vintersesongen.

For eksempel, så forble mange av skiområdene i Japan åpne hele denne sesongen, og i Canada forventer mange resorter per tid å åpne for moutain bikings gjester til sommersesongen.

 

Hva om min reise avlyses pga. Covid-19?

Om din reise avlyses pga. Covid-19 (Coronavirus) gjelder vår trygghetsgaranti også, dvs. at du fritt kan velge enten:

  • Å flytte din reise eller instruktørkurs omkostningsfritt til ett senere tidspunkt
  • Å delta på en annen reise eller instruktørkurs
  • Å motta en full refundering av reisens pris

 

Er det noe omkostninger som ikke er omfattet av trygghetsgarantien?

Med vår trygghetsgaranti får du full refundering inkl. depositum for ikke påbegynte reiser. Har du bestilt produkter som f.eks avbestillingsforsikring, skiutstyr eller språkkurs, som er mottatt eller tatt i bruk, så omfattes ikke disse av refunderingen.

For yttligere informasjon om reisebetingelser henviser vi til våre vilkår og betingelser.

 

Hvis noe ovenfor vekker noen spørsmål til vår tryggetsgaranti, eller at du ønsker å bestille ditt instruktørkurs er du altid velkommen til at kontakte oss.

SØKNADENE ER ÅPNE FOR SESONGEN 2024/25!

OPPLEV DITT LIVS VINTER - BESTILL FØR 31. DESEMBER TIL ÅRETS PRIS!

SØK I DAG