Sesong i Afrika for utdannede instruktører

Få en sesong utenom det vanlige og reis til Sør-Afrika

Sesong i Afrika for utdannede instruktører

 

99% av befolkningen ville nok sagt “what?!”, men ikke her i Snowminds. Siden 2013 har vi årlig sendt en gjeng lidenskapelige ski- og snowboardinstruktører til Afrika og vennene våre ved Afriski Resort, hvor de har brukt sommeren på å undervise afrikanere i snøen. Det er like fett som det høres vilt ut!

Afriski, beliggende på 3.000 meters høyde i landet Lesotho, ligger en tre timers kjøretur fra nærmeste by, og er på denne måten et av de mest unike skiområdene man kan forestille seg. Midt i dette fjellandskapet vokste Afriski frem, drevet av ildsjeler som turte å tro på det umulige. I dag er Afriski et skianlegg med både sommer- og vinteraktiviteter, hvor det umulige har blitt til virkelighet. Med Snowminds kan du nå bli med på eventyret!

 

LIVET SOM INSTRUKTØR

 

Afriski er et lite skiområde med store ambisjoner. Selv om man ikke skulle tro det var mulig, er det å undervise folk på ski i Afrika en mer håndgripelig mulighet enn du kanskje trodde. Utover å by på en stor, bred bakke, har området også et barneområde, FIS sertifisert snowpark, afterskibar, skileie og festivaler som f.eks. sesongavslutningsfesten “Winterfest”. I tillegg kan området huse ca. 400 afrikanske skiturister som kommer for å oppleve noe de færreste av deres bekjente har gjort; å se snø og stå på ski!

Som instruktør i Afriski vil du ikke kun lære gjestene dine å stå på ski, men også ofte være den første som introduserer elevene dine for snø! Som en av skiinstruktørene våre Louise har beskrevet det, er det ikke sjelden at du blir spurt hvordan man går på snø, og hvor snøen egentlig kommer fra! Så forbered deg på en helt annerledes og unik opplevelse.

 

REISEPERIODE

 

I Sør-Afrika får man kun et 90 dagers visum, så de to reiseperiodene vi tilbyr gir mulighet til å tilbringe ca. to og en halv måned i Afriski, og etterfølgende bruke de resterende 14 dagene på f.eks. safari, dykking eller lignende i Sør-Afrika sammen med sine nye kolleger fra Afriski. Vi anbefaler på det varmeste å benytte seg av dette, da det er noe instruktørene våre opp gjennom årene har satt virkelig pris på! Datoene koordineres med skiskolesjefen i Afriski, og vi bistår gjerne med flybooking.

 

Reiseperioder: 

 • Avreise ca. 1. juni med siste dag i Afriski ca. 15. august og mulighet til å reise rundt frem til 31. august 2020.
 • Avreise ca. 15. juni med siste dag i Afriski ca. 31. august og mulighet til å reise rundt frem til 15. september 2020.

 

Merk at reisedatoene er fleksible, og at det er ditt eget ansvar å bekrefte dem med skiskolesjefen i Afriski etter at du har blitt tildelt jobben, før du bestiller flybilletter.

 

HVA ER INKLUDERT?

 

Som erfaren instruktør får du med denne reisen en unik opplevelse som skiinstruktør i Afrika, samt mulighet til å reise rundt i Afrika og oppleve f.eks. safari, dykking eller annet på egenhånd eller sammen med dine nye venner fra Afriski.

Følgende er inkludert og en del av opplevelsen:

 

 • Opptil 90 dagers opphold i Lesotho og Sør-Afrika
 • Ansettelse i ca. 10 uker som skiinstruktør ved Afriski med lønn, heiskort, kost (3-retter om dagen) og losji
 • Mulighet til å låne gratis skiutstyr i Afriski
 • Forberedelsesmateriale til Afrika-reisen inklusiv tips til søknad og jobbintervju
 • Mulighet for tilbud på bestilling av flybillet
 • Pro-deals på www.snowmindsstore.com
 • Hjelp til å søke visum i Sør-Afrika, valg av reiseforsikring og alle andre praktiske formaliteter som vaksinasjoner for en trygg og sikker reise
 • Trygghet gjennom å reise med et etablert skandinavisk selskap

 

Følgende er IKKE inkludert:

 • Transport inkl. fly og lokaltransport
 • Utgifter til forsikring, vaksiner og alt annet som ikke er nevnt over

 

"Når det første folk gjør når de ankommer er å hoppe ut i snøen og ta selfies, og barna spør hvor snøen kommer fra, vet du at du er i Afriski"

- Jacob, Snowminds Teamleader

HVEM KAN SØKE?

 

I Snowminds strekker vi oss etter å sørge for at det er de riktige kandidatene som blir valgt til vårt team av skiinstruktører ved Afriski i Lesotho. Utover å ha en anerkjent instruktørutdannelse og erfaring som ski- eller snowboardinstruktør, er det viktigste at du er positiv, livsglad, eventyrlysten og innstilt på at opplevelsen ikke blir som din vanlige skiferie.  

 

Helt grunnleggende forventer vi at du:

 • Du har tidligere fullført en kurs med Snowminds eller har minimum en nivå 1-instruktørsertifisering (for eksempel CSIA, NZSIA, Anwärter eller lignende).
 • Minimum én sesong med undervisningserfaring*
 • Har undervisningserfaring som skilærer eller snowboardlærer
 • Er utadvendt, positiv og livsglad
 • Er seriøs, ansvarsbevisst og klar for en utfordrende opplevelse
 • Er god med både barn, ungdom og voksne
 • Liker å undervise og å bli utfordret
 • Behersker engelsk på samtalenivå
 • Er minimum 18 år

 

Når du har sendt oss søknaden din vil vi kalle deg inn til en samtale hvor vi vil vurdere ditt kandidatur. Her vil du også få mulighet til å høre mer om opplevelsen som skiinstruktør i Afrika. Dersom det viser seg at vi vil kunne tilby deg en plass etter samtalen, vil du gå videre til andre del av rekrutteringsprosessen, hvor du vil måtte sende en engelsk søknad og avholde et jobbintervju med en representant fra skiskolen. Går dette bra, vil du endelig få tilbudt en jobb.

Vi opplever stor interesse for reisene våre, og tilgjengelige plasser fylles fort opp. Derfor kjører vi et “førstemann-til-mølla” prinsipp, som vil si at jo før du søker, desto større er sjansen for å komme med på teamet og få plass på reisen.

Du kan anvende søknadsskjemaet nederst på siden, hvor du også ser pris og dato, eller finne søknadsskjemaet vårt i toppmenyen.

*Hvis du ikke har noen undervisningserfaring, ta gjerne kontakt med oss, så vil vi gjøre vårt beste for å hjelpe deg.

Pris

Course Icon Bli Skiinstruktør i Lesotho, Afrika

Course Icon 8.495 NOK

Course Icon

Course Icon Lesotho

Course Icon Juni - august (fleksible reisedatoer)

Course Icon Depositum: 1500 kr

Søk

Spørsmål? Ring oss på +46 40 606 08 72!

Gratis online informasjonsmøte

Hør våre eksperter fortelle deg om livet som skilærer

Registrer deg