Snowminds CSR

Ski og sosialt ansvar går hånd i hånd

SNOWMINDS CSR

 

Gjennom en rekke strategiske partnerskap strekker Snowminds seg etter å gi tilbake til fellesskapet ved å hjelpe de som trenger det og ved å redusere vårt klimaavtrykk. Som team er vi bevisst vårt privilegium å kunne stå på ski og snowboard rundt omkring i verden, og derfor mener vi at vi har et tydelig sosialt ansvar for å opprettholde og vedlikeholde dette.

 

Selv om vi er et lite firma, har vi foretatt en rekke CSR-tiltak motivert av en brennende interesse for å ivareta miljøet og motvirke klimaendringene. Vi hjelper spesielt utsatte barn og unge med å lære seg å stå på ski, og gjør alt vi kan for å løse problemer i lokalsamfunnet. Om du er interessert i å samarbeide med oss eller ønsker å dele tankene dine, må du ikke nøle med å kontakte oss. Vi er alltid åpne for spennende nye muligheter som utgjør en positiv forskjell 🙂

 

– Team Snowminds

PROTECT OUR WINTERS (POW)

Protect Our Winters (POW) er en 501(c)(3) nonprofit. Grunnlagt av den profesjonelle snowboarderen Jeremy Jones i 2007, har POW gjort lidenskapelige “outdoor” mennesker til effektive klimaforkjempere. POW leder et fellesskap av atleter, pionerer og fremtidsorienterte viksomheter som kan påvirke systematiske politiske løsninger på klimautfordringene. Som medlem av outdoor sports community, gir Snowminds årlig et bidrag til støtte for POW’s virksomhet, kunnskapsoppbygging og annet relatert arbeid.

 

De siste årene har vært rekordvarme. I mellomtiden har den nordlige halvkule allerede mistet en million kvadratmeter med snø siden 1970 – et område som svarer til tre ganger Texas’ størrelse. Snømengden stiger i takt med vintersesongen, som også blir kortere. Med denne nye virkeligheten i tankene har POW brakt på banen profesjonelle atleter, privatpersoner og vintersportsselskap for å bekjempe klimaendringene. Siden 2007 har Protect Our Winters vokst fra å være en idé til å bli et globalt nettverk med over 130.000 tilhengere – en sosial bevegelse for klimaet som er designet for å aktivere et lidenskapelig fellesskap og skape den politiske viljen til å utføre meningsfulle handlinger.

 

UNGDOMMENS RØDE KORS VINTERLEIR

I Danmark har ungdommens Røde Kors opprettet en årlig vinterleir som hjelper utsatte barn og ungdommer med å lære seg å stå på ski, og oppleve fjell og natur. Hvert år får ca. 20 barn i alderen 8-13 år muligheten til å bli med på en tur til Norge. Da skiutstyr og leksjoner kan være dyrt, fjerner denne organisasjonen de økonomiske barrierene og tilbyr alle leirdeltagerne en utrolig skiopplevelse – en førstegangsopplevelse i skibakken for alle disse barna.

 

Hos Snowminds tar vi sikte på å støtte Ungdommens Røde Kors i dette arbeidet på flere ulike måter der hvor vi kan hjelpe til. Vi hjelper med rabatt på skiutstyr for de frivillige, og noen av Snowminds’ medarbeidere bruker også av egen tid på å hjelpe til med å organisere og delta på denne leiren.

 

Har du ideer eller forslag til hvordan Snowminds kan ha en positiv innvirkning eller forbedre sine forretningsmetoder? Send oss en mail på [email protected]

Gratis online informasjonsmøte

Hør våre eksperter fortelle deg om livet som skilærer

Registrer deg