KONTAKT

Ikke nøl med å ta kontakt dersom det er noe du lurer på!

KONTAKT OSS  

Vårt team er alltid klar til å hjelpe med å besvare dine spørsmål eller bare snakke om de mange forskjellige mulighetene og destinasjonene for å bli skilærer eller snowboardlærer. Vi streber etter å svare deg umiddelbart eller innen 24 timer.

VI ER HER FOR DEG

Teamet vårt er alltid glade for henvendelser fra andre skientusiaster, og vi hjelper deg mer enn gjerne med å få svar på de spørsmålene du måtte ha. Dette gjelder også om du vil høre mer om de mange mulighetene og destinasjonene du kan velge mellom i din sesong som ski eller snowboardinstruktør.

KONTAKTINFORMASJON:

Snowminds ApS
Refshalevej 151
1432 København K

[email protected]
+47 46 88 52 94 – Mandag til Torsdag fra 10.00 til 16.00.

Vi har som mål å kunne besvare din henvendelse med det samme, og senest innen 24 timer.

NØDTELEFON

Nødtelefonen er åpen på vårt EN nummer:+44 113 320 8847 eller SE nummer:  +46 040 606 08 7

I vintersesongen vil samtaler utenfor våre åpne timer bli omdirigert til Snowminds nødlinje etter en kort talemelding. I en nødsituasjon utenfor våre åpne kontortider, vennligst ring et av numrene ovenfor, hold deg på linjen, og samtalen din vil bli omdirigert til et Snowminds-teammedlem. Denne beredskapslinjen er åpen 24 timer i døgnet og er kun til hastesituasjoner.

For alle generelle henvendelser og ikke-nødhjelp ber vi deg ringe oss innen våre åpningstider eller sende en e-post til [email protected], så vil vi kontakte deg så snart vi er tilbake på kontoret.

 

SØKNADENE ER ÅPNE FOR SESONGEN 2024/25!

OPPLEV DITT LIVS VINTER - BESTILL FØR 31. DESEMBER TIL ÅRETS PRIS!

SØK I DAG