ØSTERRIKE

Bli Skiinstruktør eller Snowboardinstruktør

SKIDESTINASJONEN ØSTERRIKE

 

Hva er vel mer ideelt enn å utdanne seg til skiinstruktør i alpinens vugge? I få andre land, om noen, finner du så mye historie og kultur rundt skisporten som i Østerrike. I tillegg til å være landet hvor verdens første skiskole ble åpnet, i Kitzbühel, byr Østerrike også på verdens største mangfold av skianlegg! Snowminds er derfor stolte av å kunne tilby muligheten til å bli utdannet ski- eller snowboardinstruktør i Østerrike, med et bredt  spekter av kursmuligheter. Du vil med andre ord kunne finne et kurs som passer for akkurat deg og dine behov, med påfølgende jobbgaranti for en hel vintersesong!

 

I tillegg til å ha verdens eldste skiskoletradisjon, avler Østerrike verdensmestere i fleng og er en gjenganger som vertsnasjon for en rekke verdensmesterskap. Her finner du også verdens livligste afterski-kultur, som få land, om noen, kan måle seg med. Det er ikke uten grunn at Østerrikes lidenskapelige kultur for skikjøring og ideelle forhold er en favoritt blant ski- og snowboardentusiaster fra hele verden, som flokker hit for å få skidrømmen oppfylt. Er du med?

 

Map of destinations in Austria

FJELLENE

 

Østerrike byr på et unikt alpint fjellandskap, med majestetiske tinder og dalfører i fleng. Et mangfold av skiområder av varierende størrelse, blandet med østerriksk sjarm og eksemplariske skiforhold, gjør det mulig for alle å finne noe som passer sin smak. Og selv om Østerrike tradisjonelt sett leverer gode snøforhold, har de også en stor fordel: moderne snøkanoner som garanterer en lang sesong med gode forhold. Med andre ord: Østerrike er et sikkert og godt valg for din sesong som skiinstruktør.  

 

Opp gjennom årene har Snowminds utviklet et tett partnerskap med alt fra internasjonalt anerkjente skianlegg som St. Anton, Zell am See og Kaprun til lokale skatter som Flachau og Bad Gastein. Uansett hvor du ender med å dra, lover vi deg at du ikke kommer til å angre.

 

"Mens jeg ventet på at sjefen min skulle hente meg i Kaprun etter Snowminds-kurset mitt, visste jeg at dette ville bli en av de kuleste opplevelsene i livet mitt. Jeg tok ikke feil! "

- Martin, Snowminds-instruktør

LIVET SOM INSTRUKTØR

 

Din sesong i Østerrike vil by på en rekke opplevelser både på og utenfor pisten. Prøv alt fra nightskiing og snowkiting, til afterski. Som instruktør vil du være en del av et internasjonalt miljø, og du vil knytte kontakter og utvikle livslange vennskap, samtidig som du får mulighet til å utvikle språkkunnskapene dine. Flere av våre tidligere instruktører har sagt at de nå snakker flytende tysk! Alt dette i tillegg til hverdagen på ski eller snowboard, som kontinuerlig forbedrer egenskapene dine i bakken og gir deg muligheten til å tjene penger på hobbyen din. Vi garanterer at du ikke kommer til å kjede deg.

 

Hverdagen i fjellene gir deg også innblikk i den østerrikske kulturen de særegne små fjellandsbyene, som byr på alt fra stemningsfulle afterski-barer, til særegen arkitektur og sjarmerende restauranter. Du vil også oppleve byer som Salzburg og Wien, med et rikt kulturelt tilbud. Opplevelsene vil stå i kø og skape minner du vil ha med deg resten av livet.

*les mer om vårt tyskkurs her

 

Destinasjoner og partnerskiskoler i Østerrike

 

Gratis online informasjonsmøte

Hør våre eksperter fortelle deg om livet som skilærer

Registrer deg