BLI SKIINSTRUKTØR

Opplev verdens villeste skidestinasjoner i din sesong med Snowminds

DRØMMEN

Drømmer du om en hverdag hvor du blir betalt for å stå på ski ved et av verdens beste skianlegg? Om å oppleve nye og spennende skiforhold som Japans verdenskjente puddersnø eller Canadas tørre “Purcell Powder”? Kunne du tenke deg å runde av en lang dag i bakken med en kald øl på afterski sammen med nye venner fra alle verdenshjørner? Alt dette samtidig som du konstant møter nye utfordringer på ski og får nye opplevelser og minner for livet? Om dette høres ut som noe du kunne tenke deg, er en sesong som skiinstruktør med Snowminds perfekt for deg! Vi gir deg muligheten til å bli utdannet skiinstruktør, med påfølgende jobbgaranti ved noen av verdens beste skianlegg i eksotiske skidestinasjoner, hvor alt er tilrettelagt for deg. 

DESTINASJONER OVER HELE VERDEN

 

Alle våre kurs er lagt opp til å matche ditt nivå. Våre profesjonelle trenere vil hjelpe deg med å videreutvikle ferdighetene dine, og ta deg til nye høyder. Det store spørsmålet er hvor du skal reise hen. Som de sier er det kun fantasien som setter grenser, og nettopp derfor tilbyr vi utdannelse som skiinstruktør på hele seks kontinenter. Utvid horisonten med kulturelle impulser samtidig som du opplever noen av verdens beste skidestinasjoner. Enten det er afterski i Østerrike, endeløs villmark i Canada, eller unik puddersnø i Japan, samt andre spennende destinasjoner, er det å kunne utdanne seg til skiinstruktør samtidig som du opplever nye verdenshjørner en opplevelse du ikke kommer til å angre på. Og om du er mer erfaren og klar for en ny utfordring, gir vi deg også muligheten til å utdanne deg til Level 2 instruktør eller offpiste-guide!

 

"Jeg tror at denne erfaringen forandret meg. Ikke bare oppdaget jeg en helt ny sport, men å møte så mange mennesker fra forskjellige steder ekspanderer virkelig din verden ... Det er vanskelig å gi opp dette livet."

- Marcus, Snowminds Instruktør

DIN OPPLEVELSE ER VÅR TOPPRIORITET

 

Vi har skreddersydd en rekke skiinstruktørkurs fra 2 til 7 uker, for å best mulig kunne legge til rette for dine personlige behov og ferdigheter. Samme hvilket nivå du ligger på anbefaler vi at du tar et lengre kurs, slik at du får det meste ut av din sesong både i og utenfor bakken. Hvis du er usikker på hvilket kurs du bør velge, kan du ALLTID kontakte oss.

 

Uansett hvilket instruktørkurs du velger, kan du regne med følgende:

 

  • En vintersesong som skilærer med JOBBGARANTI
  • Arrangert bolig, heiskort og uniform i sesongen
  • En totalopplevelse hvor alt er arrangert for deg
  • Et engasjert Team Snowminds som følger deg hele veien
  • Et unikt fellesskap med venner fra hele verden
  • Sertifisert utdannelse som skiinstruktør fra et internasjonalt anerkjent skiinstruktørforbund 
  • Trygghet gjennom å reise med et etablert skandinavisk selskap som regnes som verdens største skifellesskap!

 

Kort sagt tar vi oss av alt det praktiske arbeidet. Du skal bare pakke kofferten og godt humør og se frem til en opplevelse for livet som skiinstruktør i nye og spennende terreng!

 

SØKNADENE ER ÅPNE FOR SESONGEN 2024/25!

OPPLEV DITT LIVS VINTER - BESTILL FØR 31. DESEMBER TIL ÅRETS PRIS!

SØK I DAG