BLI SKIINSTRUKTØR

Gjør drømmen til virkelighet

DRØMMEN

 

Drømmer du om en hverdag der du blir betalt for å stå på ski på et av verdens beste skianlegg? Om å kunne stå opp til fersk puddersnø og en sol som titter opp over majestetiske tinder? Å ta seg en kald øl i bakken etter en lang dag i pisten omringet av gode venner fra alle verdenshjørner? Alt dette mens som du forbedrer dine evner på ski, samtidig som du hjelper andre gjøre det samme ikledd den ettertraktede, røde instruktøruniformen? Om dette høres ut som noe du kunne tenke deg, er en sesong som skiinstruktør med Snowminds perfekt for deg!

 

DESTINASJONER OVER HELE VERDEN

 

Alle våre kurs er lagt opp til å matche ditt nivå. Våre profesjonelle trenere vil hjelpe deg med å videreutvikle ferdighetene dine, og ta deg til nye høyder. Det store spørsmålet er hvor du skal reise hen. Som de sier, er det kun fantasien som setter grensene, og nettopp derfor tilbyr vi utdannelse som skiinstruktør på hele seks kontinenter. Utvid horisonten med kulturelle impulser samtidig som du opplever noen av verdens beste skidestinasjoner. Enten det er afterski i Østerrike, endeløs villmark i Canada, eller unik puddersnø i Japan, samt andre spennende destinasjoner, er det å kunne utdanne seg til skiinstruktør samtidig som du opplever nye verdenshjørner en opplevelse du ikke kommer til å angre på!

 

"Jeg tror at denne erfaringen forandret meg. Ikke bare oppdaget jeg en helt ny sport, men å møte så mange mennesker fra forskjellige steder ekspanderer virkelig din verden ... Det er vanskelig å gi opp dette livet."

- Marcus, Snowminds Instruktør

DIN OPPLEVELSE ER VÅR TOPPRIORITET

 

Vi har skreddersydd en rekke skiinstruktørkurs fra 2 til 7 uker, for å best mulig kunne legge til rette for dine personlige behov og egenskaper. Samme hvilket nivå du ligger på anbefaler vi at du tar et lengre kurs, slik at du får det meste ut av din sesong både i og utenfor bakken. Hvis du er usikker på hvilket kurs du bør velge, kan du ALLTID kontakte oss.

 

Uansett hvilket instruktørkurs du velger, kan du regne med følgende:

 

  • En vintersesong som skilærer med JOBBGARANTI
  • Arrangert bolig, heiskort og uniform
  • En totalopplevelse hvor alt er tilrettelagt for deg
  • Et engasjert Team Snowminds som følger deg hele veien
  • Et unikt fellesskap med venner fra hele verden
  • Sertifisert utdannelse som skiinstruktør
  • Trygghet i et dansk firma som er medlem av Rejsegarantifonden

 

Kort sagt tar vi oss av alt det praktiske arbeidet, du skal bare pakke kofferten og godt humør og se frem til en opplevelse for livet som skiinstruktør.

 

Neste Eventyr?

Bli en Instruktør i New Zealand

Les Mer