BLI SKIINSTRUKTØR

Opplev verdens villeste skidestinasjoner i din sesong med Snowminds

Bli med oss og bli skiinstruktør!

Legg ut på en spennende reise som skiinstruktør med Snowminds! Å bli med på vårt team betyr mer enn bare å stå på ski hver dag—det handler om å dykke inn i en hel sesong med eventyr, læring og vennskap. Med Snowminds er du en del av et støttende fellesskap hele veien. Fra å suse ned bakkene til å knytte varige bånd med medinstruktører, vil din opplevelse bli uforglemmelig. Oppdag gleden ved å være skiinstruktør og skap livslange minner med Snowminds!

BLI SKIINSTRUKTØR MED SNOWMINDS, HVORDAN FUNGERER DET?

Når du starter sesongen din med Snowminds, tar vi oss av alle praktiske detaljer rundt opplæringen. Etter registrering er det egentlig bare å pakke sekken og glede seg til en fantastisk opplevelse som skiinstruktør på en av våre mange destinasjoner.

Veien fra her til din sesong i snøen er:

1. Delta i et intervju
2. Perfekt forberedelse
3. Utdanningen
4. Nyt en hel sesong i snøen

 

Sjekk ut denne bloggen for en detaljert plan om hvordan du blir skiinstruktør!

Du velger et kurs før du starter sesongen din. Under opptaksintervjuet vil vi diskutere valget ditt og gi råd om hvilken utdanning som passer best for deg. Så ditt første valg er ikke endelig ennå!

 

Uansett hvilken utdanning du velger, kan du alltid regne med:

  • En hel sesong i snøen
  • Den beste forberedelsen til sesongen din
  • Internasjonalt anerkjente kurs
  • Personlig veiledning gjennom hele sesongen
  • Jobbgaranti! 100% av våre instruktører har jobbet etter utdanningen!
  • En del av et unikt internasjonalt fellesskap

 

Vil du vite mer? Meld deg på våre informasjonsmøter eller et av våre ski– eller snowboardkurs! Du kan også ta vår destinasjonstest og se hvor det tar deg❄️

Skilærerlivet

Som en instruktør med Snowminds blir du en del av et livlig fellesskap av likesinnede individer fra hele verden, forent av en lidenskap for skiing og undervisning. Etter kurset ditt ordner Snowminds en jobb for deg på en lokal skiskole, sørger for at du har bolig for sesongen og transporterer deg til skiskolen din. Dette betyr at du kan slappe av og se frem til tiden din som skilærer. Gjennom hele sesongen vil du ikke bare forbedre dine ferdigheter i skiing og undervisning, men også skape dype forbindelser med medinstruktører, elever og lokalbefolkningen. Fra den spennende følelsen av å suse ned bakkene til den givende følelsen av å hjelpe elever med å utvikle sine ferdigheter i skiing, bringer hver dag som skilærer nye utfordringer og triumfer. Snowminds tilbyr omfattende opplæring, ekspertveiledning og internasjonalt anerkjente sertifiseringer, noe som sikrer at du er fullt forberedt på å lykkes i rollen din.

Videre vil du bli en del av et støttende og inkluderende miljø der instruktører støtter og oppmuntrer hverandre. Fra delte boliger og teambyggende aktiviteter til après-ski-samlinger og kulturelle utflukter, vil du skape uforglemmelige minner og livslange vennskap med dine medinstruktører. Til syvende og sist handler det å være en skilærer med Snowminds ikke bare om å undervise i skiing—det handler om å omfavne en livsstil av eventyr, personlig utvikling og fellesskap som vil etterlate et varig inntrykk lenge etter at sesongen er over. Hvis du vil høre førstehånds hva det er å være skilærer, sjekk ut vår Instagram eller les bloggene våre!

Gratis online informasjonsmøte

Hør våre eksperter fortelle deg om livet som skilærer

Registrer deg