Canada

Bli Skiinstruktør eller Snowboardinstruktør

DESTINASJONEN

 

Canada er et av toppvalgene til de fleste som elsker å ha ski eller snowboard på beina, og er en av destinasjonene det valfartes til for å få skidrømmen realisert. Og ikke uten grunn. Med sin unike snøgaranti, perfekte puddersnø, storslagne natur, og imøtekommende kultur er Canada en av de mest bemerkelsesverdige skidestinasjonene i verden. Med Snowminds får du muligheten til å bli ski- eller snowboardinstruktør og jobbe på et av de beste skianleggene i Canada, en unik vinteropplevelse som er vanskelig å sammenligne med noe annet. Det må rett og slett oppleves!

 

Map of destinations in Canada

NATUREN

 

I Canada finner du et bredt spekter av naturopplevelser utenom det vanlige. Den kanadiske villmarken byr på et rikt dyreliv og majestetiske fjell. Slå deg løs og ta inn naturen gjennom en tur på snøscooter med lokalkjente guider, eller kanskje fra et helikopter? Om du er heldig får du kanskje se bjørner på kloss hold! Med en sesong som instruktør i Canada er mulighetene endeløse, og du vil garantert sitte igjen med opplevelser for livet!

 

"Når du er omgitt av folk som deler denne typen lidenskap for noe, har det en effekt på deg. Det høres dumt å si, men jeg ble inspirert."

- Marcus, Snowminds Instruktør

LIVET SOM INSTRUKTØR

 

Som ski- eller snowboardinstruktør i Canada vil du jobbe ved en av våre mange partnerskiskoler. Der vil du arbeide med å undervise både lokale og internasjonale skigjester, og på denne måten få god innsikt i den canadiske kulturen. I løpet av sesongen vil du få mulighet til å oppleve nærliggende skianlegg hvor du kan møte andre Snowminders. Canada er som skapt for eventyr og utforskning, og opplevelsene står i kø.

 

 Skiskole Partner Destinasjoner

Neste Eventyr?

Bli en Instruktør i New Zealand

Les Mer