CAMPS OG FORBEDRINGSKURS

Utvikle dine evner på ski eller snowboard med Snowminds

 

 

DRØMMEN

 

Samme hvor god man blir, er det alltid rom for forbedring. Derfor har vi utviklet spesialdesignede instruktørkurs for å optimere ferdighetene dine på ski eller snowboard. Enten du starter fra scratch og vil gå fra “zero to ski hero” i vårt instruktørkurs for nybegynnere, eller vil ta steget videre til å bli off-piste guide, er mulighetene mange. Vi tilbyr også videreutdanning for instruktører som vil bli Level 2 instruktør i både Østerrike og Canada, noe som kan oppnås allerede i løpet av din første sesong. Vi tilbyr også en rekke ulike camps for ski- og snowboardentusiaster i alle aldre og nivåer, som f.eks vår 1-3 ukers utviklingscamp i Østerrike for nybegynnere, som gir deg den perfekte starten på din “skikarriere”. Vi har også camps for videreokomne på repertoaret, som vår Advanced Ski Camp. Mulighetene er med andre ord mange, og valget er ditt!

 

CAMPS OG FORBEDRINGSKURS SKREDDERSYDD FOR DEG

   

  Uansett om du er nybegynner eller ekspert, har vi skreddersydde kurs som tar utgangspunkt i å gi deg en morsom og utviklende ski- eller snowboardopplevelse. De mest populære kursene våre i Østerrike strekker seg over én, to eller tre uker, hvor du sammen med en rekke andre ski- eller snowboardentusiaster blir undervist av våre dyktige trenere med fokus på at du skal utvikle deg fra ditt nåværende nivå og ha det GØY! Du kan delta på våre camps for å få en en lærerik og sosial skiferie eller bruke dem til å tilegne deg de nødvendige ferdighetene før du tar fatt på neste skritt i din instruktørutdannelse. 

   

  "På våre camps tar vi alltid utgangspunkt i deltagernes eksisterende nivå, og underviser på ski eller snowboard med det formål at man skal utvikle seg ved å ha det GØY!"

  - Theis, Snowminds Instruktør

  INFOMØTE

  La deg inspirere av en vinter med Snowminds!

  MELD DEG PÅ