FORBEDRINGSKURS

Utvikle dine evner på ski eller snowboard med Snowminds

 

 

DRØMMEN

 

Samme hvor god man blir, er det alltid rom for forbedring. Derfor har vi i Snowminds utviklet ulike treningsprogrammer for at du skal kunne utvikle dine ferdigheter på ski og snowboard. Enten du starter fra scratch og vil gå fra “zero to ski hero” i vårt instruktørkurs for nybegynnere, eller vil ta steget videre til å bli off-piste guide, er mulighetene mange. Vi tilbyr også videreutdanning for instruktører som vil bli Level 2 instruktør i både Østerrike og Canada, noe som kan oppnås allerede i løpet av din første sesong. Valget er ditt!

 

 

 

FORBEDRINGSKURS TILPASSET DEG

   

  Har du en drøm om å bli ski- eller snowboardinstruktør men føler at ferdighetene dine ikke strekker til? Null problem! Med vårt nybegynnerkurs kan alle som har et sterkt ønske om å leve ut drømmen om en hverdag i snøen ta del i et fem uker langt kurs, hvor du intensivt vil tilegne deg de nødvendige ferdighetene på ski eller snowboard. Med Snowminds får du også JOBBGARANTI som instruktør, med mulighet til å tilbringe en sesong i Østerrike, Canada eller Japan.

   

  Har tiden kommet for å ta steget videre til nye utfordringer og eventyr? Bli off-piste guide! Ta fatt på villmarken med vårt nye Off-Piste Guide kurs i Canada. I løpet av dette 28 dager lange kurset, fordelt over to måneder, får du muligheten til å tilegne deg den nødvendige ekspertisen for å trygt og effektivt kunne gå off-piste og oppleve puddersnø av en annen dimensjon. Og best av alt: kurset kan enkelt kombineres med ditt daglige arbeid som ski- eller snowboardinstruktør.

   

  "Når en massiv snødump melder sin ankomst utenfor døren din, er det bare en ting å gjøre: Sette kursen mot the promised land, aka villmarken."

  - Theis, Snowminds Instruktør

  En vinter i Japan?

  Bare 5 plasser igjen. Reserver din plass i dag!

  Les Mer