CAMPS OG FORBEDRINGSKURS

Utvikle dine evner på ski eller snowboard med Snowminds

 

 

DRØMMEN

 

Samme hvor god man blir, er det alltid rom for forbedring. Derfor har vi utviklet spesialdesignede instruktørkurs for å optimere ferdighetene dine på ski eller snowboard.Vi tilbyr en rekke ulike camps for ski- og snowboardentusiaster i alle aldre og nivåer. Enten du starter fra scratch og vil gå fra “zero to ski hero” i vår Utviklingscamp for nybegynnere, som er en perfekt måte å få en unik start på skikarrieren. For deg som har står mer, og kanskje allerede er utdannet instruktør er vår Offpist Camp valget for deg, og for å kunne ta din skikjøring til neste nivå. Du kan også gå fra nybegynner til sertifisert instruktør med vårt 5 ukers nybegynnerkurs, eller bli kongen av backcountry og bli offpist guide i Canada. Mulighetene er med andre ord mange, og valget er ditt!

 

CAMPS OG FORBEDRINGSKURS SKREDDERSYDD FOR DEG

 

Uansett om du er nybegynner eller ekspert, har vi skreddersydde kurs som tar utgangspunkt i å gi deg en morsom og utviklende ski- eller snowboardopplevelse. De mest populære kursene våre i Østerrike strekker seg over én, to eller tre uker, hvor du sammen med en rekke andre ski- eller snowboardentusiaster blir undervist av våre dyktige trenere med fokus på at du skal utvikle deg fra ditt nåværende nivå og ha det GØY! Du kan delta på våre camps for å få en en lærerik og sosial skiferie eller bruke dem til å tilegne deg de nødvendige ferdighetene før du tar fatt på neste skritt i din instruktørutdannelse.

 

"På våre camps tar vi alltid utgangspunkt i deltagernes eksisterende nivå, og underviser på ski eller snowboard med det formål at man skal utvikle seg ved å ha det GØY!"

- Theis, Snowminds Instruktør

Gratis online informasjonsmøte

Hør våre eksperter fortelle deg om livet som skilærer

Registrer deg