Argentina

Bli skiinstruktør i Sør-Amerika

DESTINASJONEN

Argentina har i en årrekke tiltrukket seg turister for sitt varme klima, smakfulle viner, gode biffer, storslagne nasjonalparker, og historisk arkitektur. I tillegg til sin pulserende kultur og byliv, er Argentina også en sjelden skatt av en skidestinasjon. Her finner du blant annet Sør-Amerikas høyeste punkt, og nærmest urørte snødekte fjell, klare for å vinne den populariteten de fortjener som en av verdens beste skidestinasjoner.

 

Map of destinations in Argentina

FJELLENE

 

Langt borte fra Buenos Aires’ travle gater og massive ørkener i nord, ligger en av Argentinas skjulte skatter. I sør finner du nemlig ideelle skiforhold.  Spredt utover Andesfjellene finner du skidestinasjoner som Mendoza, Patagonia og Ushuaia. Nordliggende i Andesfjellene finner du perlen Mendoza, kjent for sitt bratte terreng som garanterer adrenalin og spenning. I tillegg kan byr Argentina på sin egen variant av afterski, med dans til morgengry og la vida loca.

 

LIVET SOM INSTRUKTØR

 

Beliggende på jordas sørlige halvkule, er det vinter i Argentina når det er sommer hjemme i Norge. Dette betyr en unik mulighet få andre destinasjoner har, nemlig skisesong fra juni til oktober. Som instruktør vil du sannsynligvis oppleve den argentinske vinteren fra juli til september, et godt alternativ til den tradisjonelle sommerferien, der strender byttes ut med snøkledde fjell. Med andre ord en sommer og en opplevelse utenom det vanlige.

 

Gratis online informasjonsmøte

Hør våre eksperter fortelle deg om livet som skilærer

Registrer deg