Samarbejdspartnere

Snowminds October 25, 2023

SAMARBEJDSPARTNERE

Det kan føles overveldende å få kontroll på alt før en stor reise. Heldigvis har vi et sterkt team av samarbeidspartnere som gjør alt litt enklere!

Vi er stolte av å ha partnere over hele verden som hjelper til med å gjøre dine opplevelser med Snowminds litt enklere. Her har vi listet opp noen av dem som definitivt er verdt et besøk – enten det er for det nyeste skiutstyret, de skarpeste ordene for instruktørlivet eller bare for en kaffe i København.

SNOWLINGO

Sprechen Sie Deutsch? Kanskje du ikke er helt sterk i språk for en vintersesong ennå, men frykt ikke – man må begynne et sted. Enten det er fransk, mandarin eller bare tysk – så har vi ryggen din, slik at du kan mestre de språklige utfordringene som kan oppstå som ski- eller snowboardinstruktør i for eksempel Sveits, Canada, Østerrike eller Japan. Våre språkkurs varer i 10 uker med 12 online moduler og fokuserer på vokabularet du trenger for en sesong som ski- eller snowboardinstruktør.

Les mer om Snowlingo eller kontakt oss i dag for å bestille ditt neste språkkurs.

skiinstruktør på Skischule Bad Hofgasteinskiinstruktør på Skischule Bad Hofgastein

Snowminds Store

Det er ingenting så frustrerende som å komme frem til destinasjonen din, klar til å starte treningen din, bare for å finne ut at du har glemt hjelmen og skihanskene, og den lokale butikken er stengt. Derfor tilbyr vi hvert år, i nært samarbeid med noen av verdens beste skimerker, unike muligheter for deg som Snowminds-instruktør. Dette gjør det mulig for deg å kjøpe det beste skiutstyret som lanseres for den kommende sesongen til reduserte priser.

I tillegg til å kunne sikre deg en god rabatt, har vi de siste årene også utviklet vårt eget skiutstyr basert på tilbakemeldinger fra våre Snowminders. Dette hjelper oss med å bli enda bedre på å forstå hva en instruktør trenger i løpet av en sesong.

Du kan se alle produktene – inkludert våre egne Snowminds-produkter – på Snowminds Store.

Snowminds instruktør med snowminds skibriller skigoggles på

Big Picture Skiing

For å få mest mulig ut av opplevelsen din, er det viktig at du er godt forberedt. Vi anbefaler å trene regelmessig før avreise, slik at du er så godt forberedt som mulig før vinteren. Å delta på en instruktørkurs er fysisk krevende og krever at du er i topp form. Å være i god fysisk form vil ikke bare redusere sjansen for skader, men også hjelpe deg med å få mest mulig ut av treningen din og hele sesongen.

For å hjelpe deg med å bli klar, har vi samarbeidet med Tom Gellie fra Big Picture Skiing, som er en ledende aktør innen online skitrenings. Et medlemskap gir deg tilgang til hundrevis av videoer som viser deg hvordan du kan bli bedre til å stå på ski. Uansett om det er kjøring i humpene, carving eller korte svinger, kan du finne en video som tar deg til neste nivå.

Skimundi

Når skiferien kaller, betyr det for de fleste også undervisning på en lokal skiskole i løpet av skiferien. Med Skimundi hjelper vi med å sikre danskundervisning for barn, slik at du er sikret den beste skiferien. I tillegg hjelper det også med å støtte våre danske ski- og snowboardinstruktører som underviser i Alpene.

Toll Havs Kiosk

Toll Havs Kiosk er plassert på Refshaleøen, og med offentlig transport rett utenfor døren, har vi skapt et koselig samlingspunkt med spennende arrangementer, kvalitetskaffe, deilige snacks og surdeigstoaster. Her er det plass til å slappe av med en god kopp kaffe, nyte solen med deilige håndlagde iskrem, og avslutte med en tur i bølgene som ligger rett utenfor døren.

Ser du etter riktig sted for ditt neste arrangement? Da har vi også tre lokaler til leie.

Du kan lese mer om Toll Havs Kiosk her eller følge med på Instagram.

Det er begrenset med visum til Canada! 🇨🇦

Gjør drømmen til virkelighet.

SØK I DAG