BLI SNOWBOARDINSTRUKTØR

Gjør ditt friår til en opplevelse for livet

 

 

DRØMMEN

 

Drømmer du om en hverdag hvor du blir betalt for å stå på snowboard ved et av verdens beste skianlegg? Om å kunne stå opp til fersk puddersnø og en sol som titter opp over majestetiske tinder? Å ta seg en kald øl i bakken etter en lang dag i pisten omringet av gode venner fra alle verdenshjørner? Alt dette mens som du forbedrer evnene dine på snowboard, samtidig som du får minner og opplevelser for livet? Om dette høres ut som noe du kunne tenke deg, er en sesong som snowboardinstruktør med Snowminds perfekt for deg!

 

DESTINASJONER OVER HELE VERDEN

 

Alle våre kurs er lagt opp slik at de skal matche ditt nivå. Våre profesjonelle trenere gjør sitt ytterste for å hjelpe deg med å videreutvikle snowboardegenskapene dine. Det store spørsmålet er hvilken destinasjon du skal velge. Vi i Snowminds tilbyr instruktørkurs på hele seks kontinenter, noe som gir deg en unik mulighet til å utvide horisonten og oppleve nye eventyr, samtidig som du kan gjøre noe av det du elsker mest – stå på snowboard. 

 

DIN OPPLEVELSE ER VÅR TOPPRIORITET

 

Vi har skreddersydd en rekke snowboardinstruktørkurs fra 2 til 7 uker, for å best mulig kunne legge til rette for dine personlige behov og egenskaper. Samme hvilket nivå du ligger på anbefaler vi at du tar et lengre kurs, slik at du får det meste ut av din sesong både i og utenfor bakken. Hvis du er usikker på hvilket kurs du bør velge, kan du ALLTID kontakte oss.

 

Uansett hvilket instruktørkurs du velger, kan du regne med følgende:

 

  • En vintersesong som snowboardinstruktør med JOBBGARANTI
  • Arrangert bolig, heiskort og uniform
  • En totalopplevelse hvor alt er tilrettelagt for deg
  • Et engasjert Team Snowminds som følger deg hele veien
  • Et unikt fellesskap med venner fra hele verden
  • Sertifisert utdannelse som snowboardinstruktør fra et internasjonalt anerkjent instruktørforbund
  • Trygghet gjennom å reise med et skandinavisk selskap som verdens største ski- og snowboardfellesskap!

 

Kort sagt tar vi oss av alt det praktiske arbeidet, du skal bare pakke kofferten og godt humør og se frem til en opplevelse for livet som snowboardinstruktør.

 

"Snowboarding i JaPOW er uvirkelig. Hver morgen våkner du og tenker: Damn, det er ikke noe sted jeg heller vil være i dag."

- August, Snowminds Instruktør

Gratis online informasjonsmøte

Hør våre eksperter fortelle deg om livet som skilærer

Registrer deg