BLI SKI- ELLER SNOWBOARDINSTRUKTØR I CANADA

En sesong i Canadas villmark

Canada

 

Canada er et av toppvalgene til de fleste som elsker å ha ski eller snowboard på beina, og er en av destinasjonene det reises til for å få skidrømmen realisert. Og ikke uten grunn. Med sin unike snøgaranti, perfekte puddersnø, storslagne natur, og imøtekommende kultur er Canada en av de mest bemerkelsesverdige skidestinasjonene i verden. Snowminds er derfor stolte av å kunne tilby muligheten til å bli utdannet ski- eller snowboardinstruktør, og jobbe en hel vintersesong i Canada!

 

Med Snowminds får du muligheten til å bli ski- eller snowboardinstruktør og jobbe ved et av de beste skianleggene i Canada, en unik vinteropplevelse som er vanskelig å sammenligne med noe annet. Det må rett og slett oppleves! Med et bredt spekter av valgmuligheter, har du muligheten til å finne det perfekte kurset for deg. Du kan velge mellom alt fra våre standard 3-Ukers Skiinstruktørkurs og 3-Ukers Snowboardinstruktørkurs til våre 4-ukers Off-Piste Guide Kurs. Videre tilbyr vi også Jobber for Erfarne Instruktører og en kurspakke for de som ønsker å ta steget videre med vårt 2-Ukers Level 2 Instruktørkurs. Les mer om alle mulighetene du har nederst på siden. 

 

 

Map of destinations in Canada

Naturen

 

I Canada finner du et bredt spekter av naturopplevelser utenom det vanlige. Den kanadiske villmarken byr på et rikt dyreliv og majestetiske fjell. Slå deg løs og ta inn naturen gjennom en tur på snøscooter med lokalkjente guider, eller kanskje på et helikopter på heliski-tur? Om du er heldig får du kanskje se bjørner på nære hold! Med en sesong som instruktør i Canada er mulighetene endeløse, og du vil garantert sitte igjen med opplevelser for livet! I tillegg byr Canada på fantastisk snø, og verdenskjent Champagne Powder. Med en gjennomsnittlig dybde på over 10 meter, og et bredt spekter av skimuligheter i variert terreng, stikker Canada seg ut som en sikker vinner blant skientusiaster.

 

"Når du er omringet av folk som deler den samme lidenskapen, har det en stor effekt på en. Det høres dumt ut å si, men jeg ble inspirert."

- Marcus, Snowminds Instruktør

Livet som instruktør

 

Som ski- eller snowboardinstruktør i Canada vil du jobbe ved en av våre mange anerkjente partnerskiskoler, deriblant stole legender som Whistler Blackcomb og Sun Peaks, og lokale skatter som Cypress Mountain og Big White. Uansett hvor du ender opp kan du forvente å undervise både lokale og internasjonale skigjester, og på denne måten få god innsikt i den canadiske kulturen og den unike flerkulturalismen som Canada er så kjent for.

 

Det å jobbe som instruktør i Canada vil gjøre deg godt kjent med den canadiske kulturen, hvor du møter et folkeslag som virkelig brenner for snø, fart og hockey. I løpet av sesongen vil du også få mulighet til å oppleve nærliggende skianlegg hvor du kan møte andre Snowminders. Canada er som skapt for eventyr og utforskning, og opplevelsene står i kø og venter på deg! 

 

Destinasjoner og partnerskiskoler i Canada

Gratis online informasjonsmøte

Hør våre eksperter fortelle deg om livet som skilærer

Registrer deg