Skiferie til Japan

Kom å opplev JaPOW

Verdenklasse champagnepudder i Japan

Hvis du tenker på kreative og dynamiske samfunn som gjør ting på sin egen måte, så er det vanskelig unngå å tenke på Japan. Landet er kjent som “den stigende solstråler stigende” Det er derfor ingen overraskelse at Japan er et land som alltid ligger ett skritt foran med fremtiden.

"I den japanske pudderen kan du ikke høre deg selv når du kjører. Du hører verken de lange eller korte svingene. Du bare flyter og ikke mange i verden som kan sammenligne med den følelsen"

- Johan Snowminds JaPOW Guide

Den japanske halvøya

Japan består av vulkanske øyer i stillehavet og regnes som en av Asias mest fremtredende (superkrefter). Antall populære og unike oppfinnelser med opprinnelse i Japan som ikke kan telles. For å nevne noen som Nintendo. Samurai, Anime, Karate, Sumobryting, Pokemon, Geisha og verdens raskeste lyntog.

I tillegg til disse så har de inspirerende oppfinnelsene og moderne byer som har ett unikt landskap. I hjertet av Tokyo-byen er det alt fra høyland til å kjærlighetshoteller og utsøkte japanske hager til hellige innsjøer. Om du føler at du begynner å få klaustrofobi, er det ingen grunn til å bekymre seg, Noen få timer ut av byen er MT.Fuji strekker seg opp mot skyene, landets største vulkan og mest berømte landemerke. Japan er ett land med uendelig skjønnheter som alle kan sette pris på.

Hva kan du forvente?

Utover til de kultur vanene og oppfinnelsene, så har Japan et av om ikke de beste skiområdene i Verden. Her finner du ski og snowboard-terreng i verdensklasse, som inkluderer pudder på høyeste kvalitet, unikt landskap og varmekilder. Alt dette gjør til at Japan er de beste stedene å stå på ski.

Snøforholdene i Japan er kjent for 10-20 meter med snø hver sesong, det er ikke bare snøen, men også menneskene og fasilitetene som er helt topp. Lokalbefolkningen er utrolig hyggelig, vennlige og ber man om veibeskrivelse vil du få inntrykket av de nesten vil følge deg til destinasjon for å sikre seg at du kommer riktig.

 

Skiområdene

Skiområdene i Japan er delt inn to deler, Nordøya “Hokkaido” og hovedøya “Honshu”. Det er fint å kunne vite forskjeller mellom de to øyene.

Hokkaido blir ofte referert til som puddermekka. (Det er bedre snø enn på Honshu Island), områdene er mindre bratt enn hva man får i Nord-Amerika og europeiske fjell. Hokkaido har kortere opphold men sterkt fokus offpist.

Honshu-hovedøya er mer fokusert på kombinasjon av ski og kulturelle aktiviteter. Spesielt Nagano områdene har mange spennende tilbud for kulturelle aktiviteter.

Tillegg til dette er Japan egnet seg for familier. Skiområdene er forskjellige og Niseko har blitt kåret til ett av mest familievennlige områdene.

Du kan også oppleve dette i Japan

Utenom ski så tilbyr vi også en mulligheten til å oppleve Japans sine beste sider, ved å ta dagsturer til Tokyo eller andre byer i Japan. Kort fortalt, det kan ikke bli bedre!

Fra kirsebær trær, meter med pudder og til lyntoget så høres det ut til at Japan har mye å by på. I ski verden blir japansk snø ofte referert til som “JaPOW” grunnen til dette er fordi det faller utrolige mange meter med snø hvert år. 🇯🇵🌸🗻⛩✌

Destinasjoner

Hos Snowminds har vi samarbeid med forskjellige destinasjoner i Japan. Hver destinasjon byr på noe unikt. Se destinasjonene nedenfor:

  • Niseko
  • Rusutsu
  • Kiroro

Gratis online informasjonsmøte

Hør våre eksperter fortelle deg om livet som skilærer

Registrer deg