Bli nivå 3 skiinstruktør i New Zealand

Gjør sommer til vinter!

Høyne dine ferdigheter med vår nivå 3 skiinstruktørkurs i Queenstown!

Er det din drøm å arbeide og utvikle ferdighetene dine som skiinstruktør i New Zealand? Vil du bytte sommeren mot et snødekt, fjellandskap? Hvis så, er vi stolte over å presentere denne unike muligheten: en arbeids- og treningsopplevelse kombinert på vår nivå 3 skiinstruktørkurs i New Zealand!

Nå har du muligheten til å trene mot din nivå 3-eksamen “Down Under” med Snowminds. Alt dette mens du bor i Queenstown, og opplever en sesong på Coronet Peaks og The Remarkables – noen av de beste skianleggene på den sørlige halvkule. Det eneste negative er at vi har begrensede plasser – så vær rask og sikre deg en så fort som mulig.

Vennligst merk: Dette programmet er for erfarne instruktører som allerede har et nivå 2-skilærersertifikat. Hvis du ser etter å gjøre din første sesong, sjekk ut vår 10-ukers nivå 1+2-skilærerkurs i New Zealand.

Opplev livet som skilærer i Queenstown

Oppdag gleden ved å jobbe som skilærer i New Zealand, der Queenstown skryter av noen av de beste skiforholdene på den sørlige halvkule. Med en sterk skikultur er Queenstown kjent som verdens eventyrhovedstad og tiltrekker seg topp freestyle- og frikjøringsutøvere hvert år. Dette gir en ideell atmosfære for ferdighetsforbedring og nettverksbygging med olympiske freestyle-utøvere.

Queenstown tilbyr også et mangfold av spisesteder, barer og eksklusive butikker å utforske. Etter sesongen, som vanligvis varer fra midten av juni til slutten av september, kan du reise rundt i New Zealand eller dra til Australia med dine nye venner. Treningen avsluttes offisielt i slutten av august, noe som gir deg friheten til å bestemme om du vil bli eller fortsette reisen andre steder.

Sesongplanlegging – nivå 3 skilærerprogram

Opplev den ultimate blandingen av skitrening, arbeid og eventyr med vårt arbeids- og treningsprogram på nivå 3 i Queenstown, New Zealand. Designet for erfarne instruktører som ønsker å heve ferdighetene sine mot bakgrunnen av Queenstowns fantastiske landskap, tilbyr dette programmet en omfattende tilnærming til profesjonell utvikling.

Din sesong starter rundt den 20. juni* med praktisk erfaring på den lokale skiskolen, og gir verdifull arbeidserfaring og stabile timer for din instruktørkarriere. Engasjer deg med internasjonal klientell under høysesongukene, og fremmer personlig og profesjonell vekst gjennom unike interaksjoner med enkeltpersoner fra hele verden.

Treningsdelen begynner sen juli*, med økter planlagt tre dager i uken i fire uker. Veiledet av toppsertifiserte skilærere, strekker det 12-dagers lange treningsprogrammet seg til sen augusti, med morgen- og ettermiddagsøkter på hverdager og post-skiaktiviteter som treningsøkter og spillkvelder. Helgene tilbyr en velfortjent pause for frikjøring eller avslapning.

Programmet planlegger strategisk treningen i løpet av lavsesongukene for å maksimere læremulighetene i et fokusert miljø. Denne kuraterte opplevelsen lover ikke bare ferdighetsforbedring, men også en helhetlig sommersesong der deltakerne kan nyte skigleden, få verdifullt arbeidsinnsikt og nyte det beste som feriestedet og programmet har å tilby.

Les mer

*Sesongavhengig.

HVA FÅR DU FRA SNOWMINDS?

Vi har skapt en helhetlig opplevelse, der du vil jobbe og trene mot ditt nivå 3 skilærersertifikat i New Zealand og jobbe som instruktør på Coronet Peaks og The Remarkables. I tillegg får du muligheten til å oppleve andre deler av New Zealand – som for eksempel det vakre landskapet og den unike avslappede kulturen. Når sesongen din er over, har du muligheten til å reise på egen hånd, med medinstruktører eller med andre du har møtt under oppholdet ditt i New Zealand. Det er også mulig å planlegge fotturer, fallskjermhopping og mye mer. I Queenstown, verdens eventyrhovedstad, er mulighetene uendelige!

Med dette kurspakken kan du se frem til følgende fordeler:

 • En vintersesong i Queenstown, New Zealand
 • Sesongheiskort for The Remarkables, Coronet Peak og Mount Hutt
 • 12 dagers nivå 3 NZSKI-trening
 • Ansettelse med deltidskontrakt hos våre skolesamarbeidspartnere
 • Hjelp med visumsøknader og andre praktiske detaljer
 • Skiskoleorientering, forbereder deg på livet som ski instruktør
 • 10 ukers delt innkvartering
 • Online Kick-Off Event før avrejse
 • Pre-season treningsprogram
 • Forberedelsesveiledning og tips angående pakking, forsikring etc., før, under og etter sesongen
 • Pro-tilbud på Snowminds Store
 • Reisebeskyttelse med Snowminds Trygghetsgaranti

 

Hva er ikke inkludert?

 • Transport til/fra Queenstown, New Zealand*
 • Transport til/fra fjellet under sesongen**
 • NZSIA nivå 3 eksamensavgifter***
 • Avbestillingsforsikring, reiseforsikring, visumavgifter og alt annet som ikke er nevnt ovenfor

 

*Vi hjelper gjerne med booking av flybilletter, inkludert flyplasstransport til din endelige destinasjon. Ta kontakt med oss NÅR SOM HELST hvis du er interessert.

**Det er mulig å reise med skibussen til en rabattert pris på 20 NZD per tur-retur.

***Prisen for nivå 3-moduler og eksamen er omtrent 1850 NZD og vil bli booket direkte med NZSIA.

HVEM KAN SØKE?

På Snowminds er vi stolte av å velge de rette personene til vårt team av ski- og snøbrettinstruktører. Vi er kjent blant skiskolene for å utdanne kompetente, energiske og sterkt motiverte instruktører. Vi vil sørge for at du får den nødvendige opplæringen før eksamen slik at du er klar til å leve ut vinterdrømmen din som instruktør i New Zealand. Det viktigste for deg er å være positiv, utadvendt, eventyrlysten og klar til å jobbe hardt for å få minnene for livet som en del av Snowminds-teamet.

Hva vi forventer av deg:

 • Du har oppnådd din nivå 2 eller høyere kvalifikasjon i en hvilken som helst organisasjon
 • Du er positiv, utadvendt og eventyrlysten
 • Du er seriøs, ansvarsfull og sterkt motivert
 • Du liker å undervise og elsker å bli utfordret
 • Du er motivert for å bli en høyere kvalifisert instruktør
 • Du liker å undervise og elsker å bli utfordret
 • Du snakker engelsk på samtalenivå
 • Du er 18 år eller eldre og berettiget til et Working Holiday Visa i New Zealand
 • Deltakelse er betinget av vellykket bestått rekrutteringsintervju med NZSKI

 

Når du har sendt inn søknaden din, vil du motta en invitasjon til et intervju. Under intervjuet vil vi evaluere kandidaturet ditt mens du har muligheten til å få mer informasjon om våre kurs og din erfaring som skilærer i New Zealand. Etter intervjuet vil vi informere deg om vi kan tilby deg en plass i teamet vårt eller ikke.

Vi har stor interesse for kursene våre, og plassene fylles raskt opp. Derfor har vi en “først til mølla” -prinsipp med en søknadsfrist hver måned. Dette betyr at jo tidligere du sender inn søknaden din, desto større er sjansene dine for å bli med i teamet og komme til din drømmedestinasjon.

Søk her.

Reisedatoer

Datoene for sesongen 2024 er som følger:

 • Fast arbeid mellom 24. juni – 21. juli.
 • Trening starter 22. juli – 15. august (3 dager/uke i løpet av 4 uker).
 • Valgfri nivå 3-eksamen 10.–13. september.

Vær oppmerksom på: Det nøyaktige timeplanen kan endres avhengig av forretningsnivåer og værforhold.

Valgfri Nivå 3 eksamen

For de som søker en ekstra utfordring, venter en mulighet til å gjennomføre nivå 3-eksamen i midten av september, som vil utfordre dine ferdigheter for å oppnå en høyere sertifiseringsnivå. Hvis du velger å ta nivå 3-eksamen, må du også delta på 2 workshops av 3 dager hver (skiing og undervisning) før du gjennomfører det 4 dager lange eksamen*. I tillegg må du fullføre to av følgende for å oppnå din fullstendige nivå 3-sertifisering; Barn nivå 1, Freeski nivå 1, Race 1, en annen disiplin nivå en kvalifikasjon (dvs. snowboard/telemark/adaptive/cross country), eller utenlandsk tilsvarende. Vær oppmerksom på at kun én annen disiplin teller mot kvalifikasjonen.

*Prisen for nivå 3-moduler og eksamen er omtrent 1850 NZD og vil bli booked direkte med NZSIA.

BOLIG

Du vil bo på overnatting med vandrerhjemstil. Det kan innebære deling av rom med andre deltakere.

Pris

Course Icon Nivå 3 skiinstruktørkurs i New Zealand

Course Icon Fra 69.995 NOK

Course Icon

Course Icon Queenstown, New Zealand

Course Icon Juni - September

Course Icon 1000 NOK depositum

Søk

Gratis online informasjonsmøte

Hør våre eksperter fortelle deg om livet som skilærer

Registrer deg