Nivå 1 skilærerkurs i Verbier med ESS

Bli med på vårt 3-ukers nivå 1 instruktørkurs og jobb en vinter i Verbier

Sesong og nivå 1 skilærerkurs i Verbier med ESS

Legg ut på et skilærerkurs i Verbier, Sveits, og finn deg selv midt i toppen av storfjellskjøring i landets største skisone. Verbier, en konsekvent vert for Freeride World Tour-finalene i over et tiår, kan skilte med imponerende 410 km sammenkoblede løyper betjent av 93 skiheiser. Sammensmeltingen av førsteklasses skikjøring, en livlig landsby og spennende natteliv kulminerer i en internasjonal atmosfære unik for Verbier. Ferieanlegget er et foretrukket bosted for mange profesjonelle skiløpere, noe som vitner om dets tiltrekning.

Vi er begeistret for å tilby et 3-ukers nivå 1 skilærerkurs i samarbeid med den anerkjente l’École Suisse de Ski et de Snowboard de Verbier (ESS, også kjent som den lokale sveitsiske skiskolen!). Som en del av skilærerkurset ditt i Verbier vil du motta opplæring fra førsteklasses skiinstruktører, som forbereder deg for sertifiseringen Swiss Kids Instructor Level 1 (gjennomført på engelsk). Etter vellykket gjennomføring vil du stolt bære den ikoniske røde og hvite uniformen, klar til å dele dine nyervervede ferdigheter i skibakkene. Voila!

Skilærerkurset og sesongen i Verbier

Starter fra slutten av november, vil du delta i vårt omfattende 3-ukers skilærerkurs i Verbier. Dette kurset er spesielt designet for å forberede deg på rollen din som instruktør ved den lokale ESS skiskolen. Opplæringen vil bli gjennomført både på fransk og engelsk, noe som gir optimal forberedelse til en sesong i de fransktalende sveitsiske Alpene.

Sammen med en gruppe andre motiverte Snowminders vil du ankomme i slutten av november, bosette deg i din sesongbaserte bolig, få sesongheiskortet ditt og begynne opplæringen for å bestå Level 1-sertifiseringen før jul. Dette gjør at du kan følge med og/eller jobbe i den travle jule- og nyttårsferieperioden. Kurset gir en unik mulighet til å oppnå sertifiseringen Swiss Kids Instructor Level 1 skilærer og forbedre dine franske språkferdigheter betydelig mens du jobber i en sveitsisk skiskole i en full sesong i Verbier.

Kort sagt, vi har ordnet din sesong i de legendariske 4 dalene for deg, og tilbyr alt fra opplæring, skygging og jobbmuligheter. Du vil få sjansen til å bli en del av det unike ESS-fellesskapet og utforske hver del av feriestedet helt til sesongslutt i april!

Skilærerlivet i Verbier

Å påbegynne et skilærerkurs i Verbier, Sveits, er mer enn en reise inn i skikjøringens profesjonelle verden – det er et eventyr inn i en sesong med oppdagelse, læring og uforglemmelige opplevelser. Lokalisert i Sveits’ største skisone, er Verbier en smeltedigel av kulturer og er kjent for sin førsteklasses skikjøring og livlige sosiale scene, noe som gjør det til det perfekte stedet for skientusiaster å jobbe, leke og lære.

l’École Suisse de Ski et de Snowboard de Verbier (ESS) vil være ditt profesjonelle hjem for sesongen. Skiskolen opprettholder en rik tradisjon og stiller høye forventninger til sine skilærere, men det er ikke bare hardt arbeid; skiskolen er kjent for sitt kameratskap og støttende miljø. Når du ikke forbedrer ferdighetene dine i bakkene, er det rikelig med muligheter til å slappe av og sosialisere med kolleger og nye venner, og skape minner for livet.

Når april kommer, vil du ha fullført skilærerkurset ditt i Verbier, oppnådd uvurderlige profesjonelle og livserfaringer, og dannet forbindelser som går utover skisesongen. Med sertifikatet Swiss Kids Instructor Level 1 i lommen, vil du forlate Verbier med omfattende muligheter til å fortsette skilærerkarrieren din i andre spennende skisteder. I bunn og grunn handler en sesong i Verbier om å omfavne den komplette alpelivsstilen. Det handler om å utvikle ferdighetene dine og utvide horisontene dine. Det handler om spenningen ved å kjøre ned bakkene om dagen og kameratskapet rundt en varm ild om natten. Det er det perfekte stedet å forme din fremtid!

Hva er inkludert i skilærerkurset i Verbier?

Oppsummert har vi planlagt din episke sesong i de ikoniske 4 dalene, som omfatter omfattende opplæring, skygging og rikelig med jobbmuligheter. Her er detaljene for hva vi har inkludert for deg:

 • Et 3-ukers skilærerkurs i Verbier, inkludert en jobb som skilærer hos ESS
 • 5 måneder med delt bolig i Le Chable eller Verbier med den første måneden inkludert*
 • Sesongkort for Verbier og 4 daler**
 • 8 dagers engelsk/fransk skitrening som forberedelse til Swiss Snowsports Kids Instructor-kurs (Nivå 1)
 • 5 dager på det engelskspråklige Swiss Snowsports Kids Instructor-kurset, inkludert alle gebyrer, materialer og medlemskap
 • En skilærerjobb ved den lokale skiskolen, l’École Suisse de Ski et de Snowboard de Verbier (ESS)***
 • Orientering ved skiskolen, forberedelse til livet som skilærer
 • Snowminds teamleder og sosiale arrangementer under kurset og sesongen
 • 4 dagers fransk språkopplæring i Verbier
 • Pro-avtaler i Snowminds Store
 • Treningsprogram før sesongen
 • Oppstartsevent før avreise med teambygging osv.
 • Veiledning til pakking, forsikring, visum osv., før, under og etter sesongen
 • Invitasjon til Snowminds-gjensyn etter vintersesongen
 • 24 timers nødtelefon under kurset og sesongen
 • Reisebeskyttelse med Snowminds pengene tilbake-garanti

 

Hva er ikke inkludert?

 • Transport til og fra Verbier, Sveits****
 • Depositum og leie for helårsboligen (betalt 1 måned før avreise)*
 • Avbestillingsforsikring, reiseforsikring, potensielle visumgebyrer og lokale avgifter og skatter
 • Utstyr, måltider og alt annet som ikke er nevnt over

 

*Snowminds tilbyr arrangert bolig for hele sesongen, slik at du kan unngå bryet med å finne det selv og få muligheten til å bo sammen med andre Snowminders. Den første måneden er inkludert i kurspakken, og i de fleste tilfeller blir du bedt om å betale leien for resten av sesongen før avreise. Prisen for bolig ligger vanligvis mellom 800-1200 CHF per måned. Hvis du er interessert i å bestille ditt eget boende for hele vintersesongen, vennligst kontakt oss for en rabattert kurspris.

**Det er en tilleggsavgift på 300 CHF på heiskortet for personer som er 24 år eller eldre og/eller en tilleggsavgift på 300 CHF for personer som melder seg på etter 20. november.

***Ansettelsen kommer an på om du klarer utdanningen eller ikke, prestasjon under trening, språkkunnskaper og behov av personale hos skiskolen.

*** Vi hjelper gjerne med anbefalinger til booking av flybilletter og lufthavnstransport til din endelige destinasjon. Kontakt oss når som helst, om du er interessert i dette.

REISEPLAN

Vårt 3-ukers nivå 1 skilærerkurs i Verbier er perfekt designet for de som vurderer å ta et friår, en karrierepause, eller en endring i livet, samt de som ønsker muligheten til å utvikle seg som skilærer i Verbier og de 4 Vallées i de sveitsiske alper.

Nedenfor er en oversikt over vårt skilæreropplæringsprogram med ESS i Verbier, og hvordan det typisk kan se ut:

 • 23.11: Ankomst i Verbier med velkomstmøte og velkomstmiddag
 • 24.11: Orientering i Verbier
 • 25.-26.11: Opplæring med ESS Verbier (på fransk og engelsk)
 • 27.11 – 1.12: Innendørs fransk språkopplæring
 • 2.12-3.12: Fridager
 • 4.12-9.12: Opplæring med ESS Verbier (på fransk og engelsk)
 • 10.12: Fridag
 • 11.12-15.12: Swiss Snowsports Kids Instructor-kurs på engelsk
 • 16.12 til slutten av april: jobb/skygg/treningsmuligheter ved skiskolen

 

Programmet er omtrentlig og kan være gjenstand for endringer. Nøyaktig planlegging gjøres i samsvar med værforholdene i løpet av de ukene.

Søknadskrav

Hos Snowminds er vi stolte av å rekruttere individer med den rette kombinasjonen av ferdigheter og entusiasme til vårt team av ski- og snowboardinstruktører. Nøkkelen til å bli en del av vårt lag er en positiv holdning, et utadvendt vesen, eventyrlyst og en beredskap til å legge inn ekstra innsats. Med disse kvalitetene er du klar til å skape uforglemmelige minner som en del av Snowminds-familien.

For å søke om dette programmet bør du:

 • Føle deg komfortabel med å stå på ski parallelt på røde løyper
 • Snakke flytende engelsk og ha erfaring med fransk*
 • Ha en lidenskap for å jobbe med barn og tenåringer
 • Være positiv, ansvarsfull og profesjonell
 • Nyte å undervise og elsker utfordringer
 • Være 18 år eller eldre
 • Være kvalifisert og forberedt på å komme in n og jobbe i Sveits fra slutten av november til slutten av april

 

For å sikre din plass på vårt skilærerkurs i Verbier, vennligst kontakt oss eller send inn søknaden din snarest. Deretter vil vi ringe deg og avtale et intervju for å vurdere din egnethet for kurset, noe som gir oss en mulighet til å diskutere detaljene rundt kurset i Verbier og livet som skilærer i Sveits. Etter intervjuet vil vi informere deg om du har fått en plass i vårt prestisjefylte team.

Gitt populariteten til vårt skilærerkurs i Verbier, bruker vi en “først til mølla”-tilnærming med periodiske søknadsfrister hver måned. Derfor, jo tidligere du søker, jo større er sjansen for å bli med på vårt team og sette Verbier som din drømmedestinasjon.

*For å forbedre dine franske språkferdigheter før kurset anbefaler vi sterkt vårt online, skreddersydde franske kurs, som forbereder deg trinn for trinn for en sesong som skilærer i de sveitsiske alper, uavhengig av ditt nåværende nivå.

"Å kunne formidle min glede av å stå på ski til andre er absolutt den beste delen av å være en instruktør. Barns evne til å lære er inspirerende, og de er definitivt mine favorittleksjoner!"

- Miriam, Snowminds skilœrer

Detaljer om Kurset

ARBEIDSFORVENTNINGER

Som din potensielle arbeidsgiver setter skiskolen, ikke Snowminds, uavhengig din arbeidstidsplan, kompensasjon og andre arbeidsforhold. Følgelig er ditt arbeidsforhold direkte med skiskolen, og vi kan ikke garantere spesifikke betingelser som et minimum antall arbeidstimer. Men, skulle du ha noen spørsmål eller bekymringer, er vi alltid tilgjengelige for å hjelpe.

Som en ny skilærer vil dine hovedansvar innebære å overvåke store grupper av barn, noen ganger opptil ti. Denne rollen kan være utfordrende, og krever spesifikke ferdigheter som du vil tilegne deg under treningen. Å jobbe i denne settingen gir deg unike ferdigheter, som klasse- og tidsstyring samt problemløsning.

ESS Verbier forventer at du bringer en grunnleggende kunnskap om fransk til kurset. For å styrke dette, inkluderer skilærerkurset i Verbier fem dager med fransk språkopplæring. Vi anbefaler også sterkt vårt Snowminds online fransk kurs før avreise.

ARBEIDSTID

Som nyutdannet instruktør er man typisk på “bunnen av næringskjeden” når det gjelder arbeid. Med andre ord, de mer erfarne instruktørene får førstevalget, men jo mer du viser din lidenskap og ønske om å jobbe hardt, desto bedre. Vi anbefaler på det sterkeste å utnytte de travleste toppperiodene i skiskolen ved å vise dine overordnede at du er motivert for å undervise så mange timer som mulig.

De travleste periodene i høysesongen er jul & nyttår, februar, og i noen skisteder også påske. Det er vanlig at du blir tildelt timer basert på dine språkferdigheter, sosiale ferdigheter, og evnen til å omgås folk. Det er alltid muligheter for å observere timer før du underviser din første, noe som kan være en flott måte å vise din entusiasme og motivasjon til skiskolen din på.

SPRÅK

Vår skiskolepartner foretrekker skilærerkandidater som kan snakke litt fransk før ankomst, og å kjenne litt grunnleggende fransk kan virkelig forbedre din lokale opplevelse. Språkferdigheter kan være mer verdifulle enn nivået av sertifisering, og noen skisteder tilbyr til og med en økning i timelønnen for hvert ekstra språk du snakker!

Jo mer du øver på språket som snakkes i ditt destinasjonsland før avreise, desto bedre. Dette vil hjelpe din integrasjon og generelt gi deg en bedre opplevelse. Vi anbefaler å bruke Duolingo for å øve, og ideelt sett anbefaler vi å ta et språkkurs.

Vårt team har samlet gjort mer enn 25 sesonger over hele verden, og vi vet bedre enn noen hvordan det er å starte arbeid med et nytt språk for første gang. Selv om det kan virke forvirrende i begynnelsen, vet vi at det er mer enn mulig å lære seg med litt øvelse. Annet enn normale språkkurs, fokuserer Snowlingo-kursene spesielt på hva du faktisk trenger når du jobber som skilærer eller snowboardinstruktør. På vår nettside kan du lese mer om det. Snowminds franske språkkurs.

LØNN

Når det kommer til økonomiske forventninger, la oss være klare: Du blir ikke rik som en skilærer, men lønnen blir ikke mye bedre enn i Sveits!

Med den sveitsiske Snowsports Kids Instruktør-sertifiseringen i hånden, bør du forvente å tjene rundt 27 CHF i timen hos ESS. Hvis du oppnår en høyere sertifisering vil dette forbedre seg.

Siden arbeidsmengden kan variere, anbefaler vi å ha minst 2000 CHF i reserve for å fullt ut nyte sesongen. Inntektene og utgiftene til våre instruktører varierer betydelig på grunn av deres forskjellige forbruksvaner og personlige budsjetter.

I tillegg er det av og til muligheter for å øke arbeidstiden din innenfor feriestedet i løpet av vintersesongen. Disse mulighetene kan dukke opp i forskjellige fjellavdelinger, som skiutstyrsbutikker, fritidsaktiviteter og kundeservice.

INNKVARTERING

Vi har organisert sesongbolig i Verbier, hvor du vil bo sammen med andre fra 3-ukers skilærerkurset. Vær oppmerksom på at vi har inkludert den første måneden av innkvarteringen i pakkeprisen, og at du bør forvente å betale resten av sesonginnkvarteringen fullt ut 1 måned før avreise. I Verbier varierer innkvarteringsprisene typisk fra 750-1000 CHF per måned + et depositum.

Mange skiskoler i Sveits inkluderer ikke innkvartering i arbeidskontraktene, da de ofte jobber med mye lokalt personale. Derfor samarbeider vi med lokale boligpartnere for å arrangere god og passende sesongbolig for deg. Du vil bo i delt innkvartering med (for det meste) andre Snowminds-instruktører i enten Verbier eller Le Chable, som bare er en gondoltur unna.

Før avreise vil du bli presentert for plasseringen av sesongboligen og en kontrakt, som vi vil at du skal lese og signere. Vær også oppmerksom på at et depositum skal betales for å dekke potensielle skader, manglende gjenstander, rengjøring, vask av sengetøy, håndklær og/eller alt annet utleieren vil ha krav på etter leieperioden. Det gjenværende beløpet vil bli overført tilbake til deg elektronisk etter sesongen av Snowminds.

Arbeidstillatelse

For å bo og jobbe i Sveits i vintersesongen, må du være borger av et EU- eller EFTA-land. (EFTA består av Island, Liechtenstein, Norge og Sveits). Selv om Sveits ikke er medlem av EU, er det en del av EFTA og gir dermed fri bevegelighet for de fra EU/EFTA-land.

Likevel må du skaffe en arbeidstillatelse mens du er i Sveits, før du begynner å jobbe ved en skiskole. Skiskolen din og teamlederen din vil hjelpe deg og råde deg om den mest passende tillatelsen, som varierer avhengig av mengden arbeid per måned.

Skiskolen din vil hjelpe deg med å betale de relevante avgiftene til registreringskontoret.

Obligatorisk sveitsisk helseforsikring / Turistskatt De fleste arbeidstillatelser i Sveits krever at du også betaler for obligatorisk sveitsisk helseforsikring som må betales i tillegg til registreringsavgiften for å være kvalifisert til å jobbe.

Hvis du ikke har en arbeidstillatelse og ikke jobber, krever Sveits at du i stedet betaler en daglig turistskatt. Dette er vanligvis rundt 2,50-4,50 CHF om dagen, avhengig av din overnattingsordning.

Hvis du er interessert i å lese mer om arbeid i Sveits som utlending, henviser vi til den offisielle sveitsiske regjeringswebsiden.

Pris

Course Icon Sesong og nivå 1 skilærerkurs i Verbier med ESS

Course Icon fra 63.995 NOK

Course Icon

Course Icon Verbier, Sveits

Course Icon November - April

Course Icon Depositum: 1.000 NOK

Søk

Spørsmål? Ring oss!

Gratis online informasjonsmøte

Hør våre eksperter fortelle deg om livet som skilærer

Registrer deg