Sesong med level 1 + 2 skiinstruktørkurs i Saas Fee

En sesong med lvl 1+2 skiinstruktørkurs i "Alpenes perle" i Sveits

Sesong med level 1 + 2 skiinstruktørkurs i Saas Fee

Med 147 km breski og 14 fjelltopper over 4000 meter er Saas Fee definitivt et av Alperness’ mest snøsikre og beste skiområder, hvor du kan stå på ski hele året. Men når du først har satt din fot i Saas Fee, er det ikke bare skikjøringen som trekker deg til å reise tilbake. Byen, som frem til 1957 kun kunne nås til fots, er bilfri og utstråler sveitsisk alpesjarme med sine svingete gater og vakre trehus, og nå har du sjansen til å kalle den et hjem borte fra hjemmet.

I samarbeid med Ski Zenit skiskole har vi satt sammen en opplevelse hvor alt henger sammen. Du får sesongheiskort, overnatting i en av byens hytter i 5 måneder, 150 timer topp profesjonell skitrening og den internasjonalt anerkjente engelske nivå 1 og 2 skiinstruktørutdanningen. Legg til dette at du vil få muligheten til å jobbe og tjene penger som skiinstruktør, og du har i våre øyne den perfekte rammen for en fantastisk vinter i Sveits.

"Jeg valgte å bosette meg i Saas Fee i 2009 på grunn av det perfekte terrenget og en unik sveitsisk alpinby, som jeg gjerne kaller hjem hver dag!" Ben Shubrook, eier, Ski Zenit

EN VINTER I SAAS-AVGIFT

Det er ikke uten grunn at verdens beste verdenscupløpere samles i Saas Fee. Helårsskikjøring og et bratt terreng gir perfekte forhold for skiutvikling, som også er en av mange grunner til at vi i Snowminds har utøst vår kjærlighet i området. Du kan prøve deg i FIS World Cup-løypa, hvor mange skiidoler har tatt sine svinger, og for frikjørere byr Saas Fee også på mange spennende muligheter i fornøyelsesparken med en stor halfpipe og masse kickere og rails, eller en dag med en lokal fjellguide i et endeløst back country.

Siden Sveits er svært ettertraktet og ønsker et stort antall velstående kunder velkommen, er det et av de beste stedene å lære av erfarne instruktører og starte din skiinstruktørkarriere. Som nysertifisert instruktør mottar du vanligvis mellom 20-27 CHF per time, som er betydelig høyere enn andre land, så hvis du planlegger å gjøre en karriere som skiinstruktør, er dette stedet!

Før du kommer så langt, må du gjennom første del av instruktørkurset ditt, hvor vi i desember trener deg opp til ditt engelske BASI nivå 1, slik at du kan få muligheten til å skyggelegge erfarne skiinstruktører, eller begynne å jobbe, i jule- og nyttårsukene. I begynnelsen av januar tar vi fatt på treningen mot nivå 2, før høysesongen sparkes i gang fra midten av februar til begynnelsen av mars, hvoretter du kaster deg ut i engelsk nivå 2 eksamen med mulighet til å jobbe i påsken og slutten av april ser tilbake på en fantastisk sesong som skiinstruktør i Sveits.

HVA ER INKLUDERT?

Vi har skapt den ultimate sesongopplevelsen i Saas Fee fra slutten av november til slutten av april, hvor du blir sertifisert nivå 1 og 2 skiinstruktør med mulighet til å jobbe i Saas Fee.

Du får blant annet:

 • En hel vintersesong i Saas Fee
 • 5 måneders delt innkvartering organisert med første måned betalt****
 • Teamleader gjennom hele sesongen
 • Sesongheiskort for Saas Fee 150 timer level 1 + 2 treningsprogram inkludert videoanalyse og kveldsøkter
 • Level 1+2 BASI eksamen inkludert alle avgifter, materialer og medlemskap*
 • Mulighet for å skygge og jobbe på en lokal skiskole **
 • Skiskoleorientering som forbereder deg på livet som sertifisert skilærer
 • Sosiale lagarrangementer i løpet av sesongen
 • Pro-tilbud på Snowminds Store
 • Fysisk forberedende treningsprogram
 • Online kick-off arrangement før avreise hvor du møter gruppen, teambuilding mm.
 • Forberedelsesmateriell og tips vedrørende pakking, forsikring, visum etc., før, under og etter sesongen

 

Hva er ikke inkludert?

 • Transport til/fra Saas Fee, Sveits ***
 • Depositum for bolig og månedlig husleie for sesongmessig innkvartering (Ca. 800 CHF per måned per person betales på forhånd)**
 • Avbestillingsforsikring og reiseforsikring 
 • Kostnader for visum, sveitsisk sykeforsikring, osv.*****
 • Alle måltider og alt annet som ikke er nevnt ovenfor

 

*Førstehjelpskurs er et krav for å være nivå 1 trent og er ikke inkludert. Vi hjelper gjerne med å arrangere førstehjelpskurs ved behov!

**Ansettelse er betinget av positiv intervju på skiskolen, eksamensresultater, treningsinnsats og språkkunnskaper.

***Vi hjelper gjerne med anbefalinger for bestilling av flybilletter og flyplasstransport til din endelige destinasjon. Kontakt oss når som helst hvis du er interessert i dette.

****Snowminds tilbyr arrangert bolig for hele sesongen, slik at du kan unngå bryet med å finne det selv og få muligheten til å bo sammen med andre Snowminders. Den første måneden er inkludert i kurspakken, og i de fleste tilfeller blir du bedt om å betale leien for resten av sesongen før avreise. Prisen for bolig ligger vanligvis mellom 800-1200 CHF per måned. Hvis du er interessert i å bestille ditt eget boende for hele vintersesongen, vennligst kontakt oss for en rabattert kurspris.

*****De flesta arbeidsvisum i Sveits krever også at man betaler en obligatorisk sykeforsikring i Sveits, som betales i forbindelse med arbeidsvisumet for å kunne arbeide. Dette varierer avhengig av kantonen, men ligger ofte rundt 250 CHF per måned for et fullt arbeidsvisum. Noen ganger er det også mulig å betale en daglig sum for hver dag man arbeider i stedet. Du kan lese mer om dette på den sveitsiske parlamentets nettside.

HVEM KAN SØKE?

Hos Snowminds setter vi vår ære i at de rette personene er valgt ut til vårt team av ski- og snowboardinstruktører, og vi er kjent blant våre skiskolepartnere for å trene opp dyktige, energiske og høyt motiverte skiinstruktører. Du trenger ikke være skiekspert, og uansett nivå er våre kurs skreddersydd slik at du får optimal skitrening før skiinstruktøreksamenen, slik at du kan oppfylle drømmen om en vinter som skiinstruktør i Sveits! Det viktigste er at du er positiv, livsglad, eventyrlysten og klar til å jobbe hardt for å få en opplevelse for livet i Snowminds Team.

I utgangspunktet forventer vi at du:

 • Har behagelig i røde bakker
 • Er utadvendt, positiv og livsglad
 • Er seriøs, ansvarsbevisst og svært motivert
 • Er flink med både barn, unge og voksne
 • Liker å undervise og å bli utfordret
 • Beherske engelsk på samtalenivå
 • Er minst 18 år gammel og kvalifisert til å reise inn i Sveits på turistvisum

 

Pris

Course Icon Sesong og level 1 + 2 skiinstruktørkurs i Saas Fee

Course Icon Fra 75.995 NOK

Course Icon

Course Icon Saas Fee

Course Icon Desember - Slutten av sesongen

Course Icon Depositum 1000 NOK

Søk

Spørsmål? Ring oss!

Gratis online informasjonsmøte

Hør våre eksperter fortelle deg om livet som skilærer

Registrer deg