Sesong og nivå 1 + 2 i La Tzoumaz

Shadow, jobbe og trene din instruktørutdanning på nivå 1 og 2 i de sveitsiske alpene

Sesong og nivå 1 + 2 i La Tzoumaz, Sveits

Hvis det er ett sted som er kjent for sine magiske fjell og skikjøring, er det Sveits. Det er ikke tilfeldig at skiløpere fra hele verden har dette unike alpeland øverst på ønskelisten sin, og nå har du sjansen til å gjøre nettopp det i en hel sesong i La Tzoumaz!

Denne vintersesongen vil du kombinere arbeid og moro gjennom hele sesongen på vårt engelsktalende nivå 1 og 2 skiinstruktøropplæringsprogram i La Tzoumaz.
Du vil være midt i hjertet av det verdensberømte skianlegget Les 4 Vallées, et av Sveits største skianlegg som tilbyr noe av det beste og mest varierte terrenget i verden, og du kan gå på ski fra La Tzoumaz til Verbier.

Livet som skiinstruktør

Sveits er en av de mest ettertraktede skidestinasjonene for både nye og erfarne skiinstruktører, og med god grunn. De sveitsiske Alpene tilbyr noe av det beste skikjøringen i verden, både i og utenfor løypene. Dette er spesielt tydelig i skianlegget Les 4 Vallées, som er kjent for sitt fantastiske terreng utenfor løypene.

Ettersom Sveits er i høy etterspørsel og mottar et betydelig antall velstående kunder, er det et av de beste stedene å lære av erfarne instruktører og starte din karriere som skiinstruktør. Som nyutdannet instruktør vil du vanligvis motta mellom 20-27 CHF per time, noe som er betydelig høyere enn andre steder. Hvis du planlegger å gjøre en karriere som instruktør, er dette stedet!

I løpet av sesongen vil du bli innkvartert sammen med andre Snowminders i en delt leilighet med kjøkkenfasiliteter i La Tzoumaz eller de omkringliggende byene. La Tzoumaz er en av de mest besøkte byene i Sveits med et stort samfunn av skiinstruktører. Instruktørene møtes vanligvis på noen få lokale steder i byen, og på fridager utforsker noen av dem ofte byen sammen

Hva er inkluderet?

Vi har skapt en helhetlig vinteropplevelse fra desember til april, der du blir sertifisert skiinstruktør med mulighet til å jobbe på Ecole Suisse de Ski i La Tzoumaz.

 • En hel vintersesong i La Tzoumaz
 • 5 måneders delt innkvartering organisert med første måned betalt**
 • En Snowminds Team Leader gjennom hele sesongen
 • Sesongheiskort for Les 4 Vallées* for hele sesongen
 • 150 timer treningsprogram på nivå 1+2, inkludert videoanalyse og kveldsøkter.
 • Nivå 1+2 BASI eksamen inkludert alle avgifter, materialer og medlemskap.
 • Shadow og arbeidsmuligheter
 • Mulighet for jobb på skiskolen Ecole Suisse de Ski i løpet av sesongen***.
 • Skiskoleintroduksjon som forbereder deg på livet som sertifisert skiinstruktør.
 • Sosiale team-arrangementer i løpet av sesongen
 • Pro-tilbud i Snowminds Store
 • Forberedende treningsprogram
 • Kick-off-arrangement før avreise der du møter gruppen din, teambuilding osv.
 • Forberedelsesmateriell og tips om pakking, forsikring, visum osv. før, under og etter sesongen.
 • Reisegaranti og sikkerhet med Snowminds Security Guarantee og danske reiseselskaper som er medlem av Rejsegarantifonden.

 

Hva er ikke inkludert?

 • Transport til/fra La Tzoumaz, Sveits****
 • Avbestillingsforsikring, reiseforsikring og eventuelle visumavgifter.
 • Alle måltider og alt annet som ikke er nevnt ovenfor

 

Som Snowminds-merkevare tar vi oss av alt det praktiske og koordinerer med våre profesjonelle partnere i Sveits for å gi deg den livslange opplevelsen vi er kjent for!

 

*Det er et gebyr på CHF 200 på heiskort for alle som er født før 1998 og/eller de som registrerte seg senere enn 20. november 2022.

**Vi organiserer sesonginnkvartering, så du slipper bryet og kan bo sammen med de andre Snowminderne. Den første måneden er inkludert i pakken, og i de fleste tilfeller vil du bli bedt om å betale resten før avreise.

***Opptak er avhengig av bestått eksamen, prestasjoner under trening, språkferdigheter og er basert på skiskolens krav.

**** Vi hjelper deg gjerne med anbefalinger for bestilling av flybilletter og flyplasstransport til din endelige destinasjon. Kontakt oss når som helst hvis du er interessert i dette.

Hvem kan Søke?

Hos Snowminds er vi stolte av å velge ut de riktige personene til våre skiinstruktørteam, og vi er kjent blant våre skiskolepartnere for å utdanne dyktige, energiske og høyt motiverte skiinstruktører. Du trenger ikke å være en skiekspert, og uansett nivå er kursene våre skreddersydd for å gi deg best mulig skitrening før skiinstruktøreksamen, slik at du kan gjøre drømmen din om en vinter som skiinstruktør i Sveits til virkelighet! Det viktigste er at du er positiv, morsom, eventyrlysten og klar til å jobbe hardt for å få ditt livs opplevelse med Snowminds Team.

I utgangspunktet forventer vi at du

 • Er komfortabel i røde bakker
 • Er utadvendt, positiv og glad i å ha det gøy
 • Seriøs, ansvarsfull og høyt motivert
 • Er flink med barn, unge og voksne
 • Liker å undervise og å bli utfordret
 • Flytende i konversasjon på engelsk
 • Er minst 18 år gammel og kvalifisert til å reise inn i Sveits på turistvisum

Når du har sendt inn søknaden din, vil vi kalle deg inn til et intervju der vi vil vurdere kandidaturet ditt. Samtidig vil du få muligheten til å lære mer om våre kurs og en erfaring som skiinstruktør i Sveits. Vi vil deretter komme tilbake til deg med informasjon om vi kan tilby deg en plass på teamet.

Vi har stor interesse for kursene våre og fyller raskt opp. Derfor kjører vi også et “førstemann til mølla”-prinsipp, der vi har søknadsfrister omtrent hver måned. Det betyr at jo tidligere du søker, jo større sjanse har du for å bli med på teamet OG få jobb på drømmedestinasjonen din.

Du kan bruke søknadsskjemaet, som også viser pris og dato, på denne siden eller finne søknadsskjemaet vårt i toppmenyen.

 

"I've done 5 seasons in Les 4 Vallées ski resort and it was absolutely amazing. If you look for amazing skiing and personal development on and off the snow look no further and GO!"

- Thijs Kennis, Snowminds Course Manager

Pris

Course Icon Nivå 1 og 2 skikurs for skiinstruktører i La Tzoumaz

Course Icon 67.995 NOK

Course Icon

Course Icon La Tzoumaz, Schweiz

Course Icon Nov-April

Course Icon 1.000 DKK (1. depositum)

Søk

Gratis online informasjonsmøte

Hør våre eksperter fortelle deg om livet som skilærer

Registrer deg