Sesong og nivå 1 og 2 skiinstruktørkurs i Verbier

Jobb og tren på vår level 1 og 2 skiinstruktørkurs i Verbier

Nivå 1 og 2 skiinstruktørkurs i Verbier

En mekka av freeride! Det er en god grund til at Verbier har arrangert, og vært vert for finalen i Freeride World Tour i mer enn 10 år! Destinasjonen kombinerer noe av den beste skikjøringen i verden med en livlig by. Det rummer en internasjonal stemning, og det er ikke uvanlig å løpe inn i en profesjonell skikjører eller to i løpet av en dag. Det faktum at så mange profesjonelle skikjørere velger Verbier som hjemmebase, snakker for seg selv!

Vi er stolte over å kunne presentere en unik vintersesong, hvor du kombinerer trening, “shadowing” og jobbmuligheter gjennom en hel sesongen på vårt engelsktalende nivå 1 og 2 skiinstruktør internship i Verbier. Du får direkte tilgang til det verdenskjente 4 Vallées skisport området, et av Sveits største skisports områder, som tilbyr noe av de beste og mest varierte terreng i verden.

 

EN VINTER I LES 4 VALÉES

Fra starten av desember og fremover vil du delta i vårt IASI level 1+2 instruktør intership, som er helt på engelsk. Programmet er designet for å forberede deg til jobben som en skiinstruktør på en lokal skiskole i Sveits.

Som en del av kurset vil du få et fullt heisskort, organisert housing for hele vinteren, internasjonalt kjent level 1+2 utdanning, rundt 170 timer med trening, fransktimer, et fitness program, freestyle og fjell sikkerthetstrening, video analyser, og mye mer. Du vil trene for å gjøre din nivå 1 før jul, slik at du kan være med på “shadowing” og muligens jobbe i jule- og nyttårsperioden. Etter det starter treningen for nivå 2 med en eksamen i februar, før høysesongen starter i midten av februar til begynnelsen av mars, og et til rush over påsken. Med mye trening får du verdifull erfaring fra shadowing og jobb i løpet av sesongen. I begynnelsen av mars vil du ha en til treningsblokk der du blir introdusert for GS race trening, freestyle, touring og skredsikkerhet.

Kort sagt så har vi har sesongen din dekket med et heiskort for sesongen og betalt housing, slik at du kan shredde til slutten av april! 

SKIINSTRUKTØRLIVET I VERBIER

Av god grunn er Sveits et av de mest ønskede destinasjonene for både nye og erfarne skiinstruktører. De sveitsiske alpene tilbyr noe av den beste skikjøringen i verden, både i bakken og utenfor pisten. Dette er spesielt tydelig i skiresortet 4 Valées, som er kjent for sitt fantastiske offpiste-terreng. Det er ikke tilfeldig at den har vært vert, og holdt Freeride World Tour-finalen i årevis!

Ettersom Sveits er svært ettertraktet og mottar en betydelig mengde velstående klienter, er det et av de beste stedene å lære av erfarne instruktører og kickstarte din skiinstruktørkarriere. Som en nylig sertifisert instruktør mottar du vanligvis mellom 15-27 CHF i timen, noe som er betydelig høyere enn andre steder. Om du planlegger å gjøre en karriere innenfor ski, er dette stedet å være!

I løpet av sesongen vil du bli innkvartert med andre Snowminders i en delt bolig med kjøkkenfasiliteter, i landsbyen Verbier eller Le Châble. Verbier er en av de travleste byene i Sveits med et stort skiinstruktørfelleskap. Instruktørene møtes vanligvis på et par lokale steder i resortet, og på fridagene drar de ut og utforsker resortet sammen.

HVA ER INKLUDERET?

Vi har laget en skreddersydd vinteropplevelse fra desember til april, hvor du vil bli sertifisert skiinstruktør med mulighet for arbeid i Verbier.

Med denne kurspakken kan du se frem til følgende:

 • En full sesong i Verbier
 • Organisert sesongsbolig i byen Le Chable eller Verbier med først måned betalt*
 • En Snowminds representant under hele sesongen
 • Sesong heiskort for hele sesongen i Les 4 Vallées**
 • 170 timers level 1 og 2 treningsprogram inklusiv videoanalyse og kvelds sesjoner
 • Level 1+2 BASI eksamen inklusiv alle gebyrer, materialer og ett års medlemskap
 • Muligheter for jobb og shadowing på en lokal skiskole under sesongen***
 • Orientering på en skiskole som forbereder deg til livet som sertifisert skiinstruktør
 • Workshops og inviduell målsettning og en plan of action som lages sammen med en mentor
 • Freestyle trening og introduksjon til touring
 • Trening i skredsikkerhet
 • Indroduksjon til andre disipliner (snowboard)
 • Pro-tilbud hos Snowminds Store
 • Sosiale team events under sesongen
 • Kick-off event før avreise (i Danmark el online)
 • Forberedelsemateriale og tips vedrørende pakking, forsikring, visum mm., før, under og etter sesongen

 

Hva er ikke inkludert?

 • Transport til/fra Verbier, Sveits ****
 • Førstehjelps kurs
 • Depositum for bolig og månedlig husleie for sesongmessig innkvartering (Ca. 800 CHF per måned per person betales på forhånd)**
 • Avbestillingsforsikring og reiseforsikring 
 • Kostnader for visum, sveitsisk sykeforsikring, osv.****
 • Mat og annet som ikke er nevnt ovenfor

 

*Snowminds tilbyr arrangert bolig for hele sesongen, slik at du kan unngå bryet med å finne det selv og få muligheten til å bo sammen med andre Snowminders. Den første måneden er inkludert i kurspakken, og i de fleste tilfeller blir du bedt om å betale leien for resten av sesongen før avreise. Prisen for bolig ligger vanligvis mellom 800-1200 CHF per måned. Hvis du er interessert i å bestille ditt eget boende for hele vintersesongen, vennligst kontakt oss for en rabattert kurspris.

**Det er en tilleggsavgift på 300 CHF på heiskortet for personer som er 24 år eller eldre og/eller en tilleggsavgift på 300 CHF for personer som melder seg på etter 20. november.

***Ansettelsen kommer an på om du klarer utdanningen eller ikke, prestasjon under trening, språkkunnskaper og behov av personale hos skiskolen.

****Vi hjelper gjerne med anbefalinger til booking av flybilletter og lufthavnstransport til din endelige destinasjon. Kontakt oss når som helst, om du er interessert i dette.

*****De flesta arbeidsvisum i Sveits krever også at man betaler en obligatorisk sykeforsikring i Sveits, som betales i forbindelse med arbeidsvisumet for å kunne arbeide. Dette varierer avhengig av kantonen, men ligger ofte rundt 250 CHF per måned for et fullt arbeidsvisum. Noen ganger er det også mulig å betale en daglig sum for hver dag man arbeider i stedet. Du kan lese mer om dette på den sveitsiske parlamentets nettside.

Hvem kan søke?

Hos Snowminds er vi stolte over å velge de riktige menneskene til vårt team av ski- og snowboardinstruktører. Vi er kjent for skiskolene for å utdanne kompetante, energiske og toppmotiverte intruktører. Det viktigste for deg er å være positiv, utadvendt, eventyrlysten og klar for å jobbe hardt for å få minner for livet som en del av Snowminds-teamet.

Hva vi forventer av deg som søker:

 • Du føler deg trygg til å stå i rød bakker*
 • Du er positiv, utadvendt og eventyrlysten
 • Du er seriøs, ansvarsfull og toppmotivert
 • Du liker å undervise og elsker en utfordring 
 • Du prater flytende engelsk
 • Du er minst 18 år og kan dra til Sveits på et turistvisum

Når du har sendt din søknad får du en invitasjon til et intervju. Under intervjuet vil vi vurdere deg som kandidat samtidig som du har mulighet til å få mer informasjon om våre kurser og erfaring som skiinstruktør i Sveits. Etter intervjuet kommer vi til å ringe deg og fortelle om vi vil tilby deg en plass i teamet vårt.  

Vi har stor interesse for våre kurser og plassene fylles opp raskt. Derfor har vi prinsippet “førstemann til mølla” med søknadsfrist hver måned. Dette innebærer at jo tidligere du søker, jo større er sjansen din for å bli en del av teamet.

Du kan sende din søknad HER.

 

*Dette kurset tilbys også på snowboard og som et dual (ski og snowboard nivå 1) kurs! Ta kontakt med oss for mer informasjon.

"I've done 5 seasons in Les 4 Vallées ski resort and it was absolutely amazing. If you look for amazing skiing and personal development on and off the snow look no further and GO!"

- Thijs, Snowminds Course Manager

Pris

Course Icon Level 1 og 2 skiinstruktørkurs i Verbier

Course Icon Fra 84.995 NOK

Course Icon

Course Icon Verbier, Sveits

Course Icon Desember - April

Søk

Gratis online informasjonsmøte

Hør våre eksperter fortelle deg om livet som skilærer

Registrer deg