Bli instruktør hos GoSnow i Niseko

Halsdypt puddersnø, vulkaner, nattskikjøring og uendelige skogsløyper.

DESTINASJONEN

På Japans nordlige øy Hokkaido finner du et av skiverdenens mest mytiske skianlegg: Niseko. Niseko er et område som alle har sett bilder og filmklipp av, men få har besøkt. Området ligger ved sjøen og mottar faktisk mer snø enn noen andre skianlegg i løpet av desember-januar. Og det er stort. Niseko er faktisk en sammenslåing av fire forskjellige områder, så det er aldri en utfordring å finne nye nedfarter eller, enda viktigere, nye linjer mellom trærne. Så begynn reisen din og bli skilærer hos Go Snow i Niseko!

INSTRUKTØRLIVET

Det er mange gode grunner til å komme til Niseko og bli skilærer. En av de bedre grunnene kan være å si farvel til spaghetti og poteter og spise sushi og nudler til hvert måltid. Fisken i Japan er like fersk som den puddersnøen som faller hver dag. En av overraskelsene som skjuler seg i Hokkaido er av litt eldre dato. Faktisk, selv om skyene sprer snø over Hokkaido, er det ikke under null grader overalt. I Niseko finner du Mount Yotei, en fortsatt aktiv vulkan. Selv om Yotei ikke har hatt utbrudd på over 5 500 år, holder den gamle damen seg fortsatt sterk. Yotei står stolt midt i landskapet, og dens hvite topp pryder alltid omgivelsene.

Når det er på tide å slutte å jobbe, trenger du ikke bekymre deg for at fjellet skal stenge. Nattskikjøring pågår til kl. 20.30 hver dag, så det er rikelig med muligheter til å trette ut bena i løpet av dagen. En av fordelene med å dra til Niseko er at det er et av de få skianleggene i Japan som har après-ski. Med det sagt ender du oftere enn ikke opp med å synge Spice Girls når du drar til karaokebaren med resten av skiskolesquaden! Og hvis du heller vil hvile bena, kan du dra til noen av de varme kildene som springer ut fra Mount Yotei.

FAKTA

  • Mer enn 15 meter snø per år
  • 61 forskjellige bakker
  • 30 forskjellige heiser
  • Jevn fordeling av vanskelighetsgrader
  • Nattskikjøring
  • Verdens beste snø!

Gratis online informasjonsmøte

Hør våre eksperter fortelle deg om livet som skilærer

Registrer deg