Bli skiinstruktør i Katschberg

Gjestfrihet og frisk alpeluft.

DESTINASJONEN

På den solsiden av de østerrikske Alpene ligger Katschberg-regionen. Her smelter det beste fra Kärnten og Salzburger Land sammen med fantastiske fjellomgivelser. Selvfølgelig snakker de vennlige menneskene i Katschberg tysk, så hvorfor ikke bruke dette som en mulighet til å lære eller forbedre dine tyskkunnskaper?

Med en høyde på mellom 1640m og 2220m kan Katschberg Aineck skianlegg garantere en virkelig fantastisk opplevelse. 70 kilometer med velpleide løyper i alle vanskelighetsgrader, topp moderne heissystemer og MYE snø! En annen høydepunkt du ikke kan gå glipp av hvis du kommer til Katschberg, er mengden små, koselige fjellhytter. Her er du garantert en lunsjpause utenom det vanlige, i ekte rustikk østerriksk stil.

LIVET SOM EN INSTRUKTØR

“Kompetanse på snø” er mottoet til skiskolen, og med god grunn. De er veldig opptatt av at metodene deres er oppdaterte og moderne, slik at instruktørene kan få de beste resultatene ut av studentene, på best mulig måte.

Som nevnt er Katschberg-regionen et fjellparadis med utallige muligheter for off-piste opplevelser. Du kan være sikker på at hvis du havner her, vil du ta med deg noen fantastiske bilder hjem. Den idylliske naturen og omgivelsene skaper de mest fantastiske atmosfærene du kan forestille deg. Du vil virkelig oppleve skjønnheten i Alpene og den østerrikske afterski-kulturen når du blir skilærer i Katschberg!

FAKTA

  • Skiing fra 1640 til 2220 meter
  • 70 kilometer med løyper
  • 16 heiser
  • Moderne heissystemer
  • Pitstopp i rustikke hytter langs bakkene med mat- og drikkealternativer

 

Vil du bli skiinstruktør i Katschberg? Les mer eller søk i dag!

Gratis online informasjonsmøte

Hør våre eksperter fortelle deg om livet som skilærer

Registrer deg