Sesong og nivå 1 og 2 snowboardinstruktørkurs i Verbier

Jobb og tren på vår level 1 + 2 instruktørkurs i Verbier

Sesong og nivå 1 og 2 snowboardinstruktørkurs i Verbier

Et mekka for frikjøring! Det er en god grunn til at Verbier har vært vertskap for Freeride World Tour-finalen i mer enn 10 år! Destinasjonen kombinerer noen av de beste skikjøringene i verden med en livlig by og et flott natteliv. Det har en internasjonal atmosfære, og det er ikke uvanlig å støte på en profesjonell skiløper eller to i løpet av en dag. Det faktum at så mange profesjonelle skiløpere velger Verbier som sin hjemmebase taler for seg selv! Vi er stolte av å presentere en unik vintersesong der du kombinerer arbeid og moro gjennom hele sesongen på vårt engelsktalende nivå 1 og 2 snowboardinstruktørkurs i Verbier. Du vil ha direkte tilgang til det verdenskjente skianlegget 4 Vallées, et av Sveits største skianlegg, som tilbyr noe av det beste og mest varierte terrenget i verden.

EN VINTER I LES 4 VALLÉES

Fra begynnelsen av desember og utover vil du delta på vårt nivå 1 og 2, engelsk instruktørkurs, designet for å forberede deg på å jobbe som instruktør på en skiskole i Sveits.

Som en del av kurset får du heiskort for hele sesongen, innkvartering for hele vinteren, en internasjonalt anerkjent eksamen på nivå 1+2, rundt 170 timer med opplæring fra topp profesjonelle instruktører og mulighet til å jobbe/skygge på en lokal skiskole.

Du vil trene mot å bestå eksamen på nivå 1 før jul, slik at du kan jobbe/skygge i jule- og nyttårshelgen. Deretter begynner du å trene igjen i januar, mot nivå 2-eksamen i februar, før høysesongen starter fra midten av februar til begynnelsen av mars, og igjen i påsken.

Med den store treningsmengden vil du få verdifull erfaring med skygging og arbeid gjennom hele sesongen.

I begynnelsen av mars begynner du å trene igjen, hvor du vil bli introdusert for GS-renntrening, freestyle, touring og skredsikkerhetstrening.

Kort sagt; vi har sørget for at sesongen din er fylt med trening, sesongheiskort, arbeid og skygging, samt betalt overnatting, slik at du kan boltre deg i snøen til slutten av april!

SNOWBOARDINSTRUKTØRLIV I VERBIER

Med god grunn er Sveits en av de mest ettertraktede snowboarddestinasjonene for både nye og erfarne snowboardinstruktører. De sveitsiske Alpene tilbyr noe av det beste snowboardkjøringen i verden, både i og utenfor løypene. Dette er spesielt tydelig i Les 4 Vallées, som er kjent for sitt fantastiske terreng utenfor løypene. Det er ikke tilfeldig at det har vært vertskap for Freeride World Tour-finalen i årevis!

Ettersom Sveits er i høy etterspørsel og mottar et betydelig antall velstående kunder, er det et av de beste stedene å lære av erfarne instruktører og starte din karriere som snowboardinstruktør. Som nyutdannet instruktør får du vanligvis mellom 20-27 CHF per time, noe som er betydelig høyere enn andre steder. Hvis du planlegger å gjøre en karriere som instruktør, er dette stedet!

I løpet av sesongen vil du bli innkvartert med andre Snowminders i en delt leilighet med kjøkkenfasiliteter i enten Verbier eller Le Châble, som bare er en gondoltur unna Verbier. Disse feriestedene er noen av de travleste byene i Sveits med et stort internasjonalt samfunn av skiinstruktører. Instruktørene møtes vanligvis på et par lokale steder i byen, og på fridager er det ofte noen av dem som utforsker byen sammen.

HVA ER INKLUDERT?

Vi har skapt en helhetlig vinteropplevelse fra desember til april, der du blir sertifisert skiinstruktør med mulighet til å jobbe i Verbier.

 

Med denne kurspakken kan du se frem til følgende fordeler:

 • En hel vintersesong i Verbier
 • Organisert sesongsbolig i byen Le Chable eller Verbier med først måned betalt*
 • En Snowminds-representant gjennom hele sesongen
 • Sesongheiskort til Les 4 Vallées**
 • 170 timer med nivå 1+2 treningsprogram inkludert videoanalyse og kveldsøkter
 • Nivå 1+2 BASI-eksamen inkludert alle avgifter, materialer og medlemskap
 • Skygging og arbeid med mulighet for ansettelse på en lokal skiskole i løpet av sesongen***
 • Skiskoleorientering, som forbereder deg på livet som sertifisert snowboardinstruktør
 • On-piste trening, individuell målsetting og handlingsplan
 • Sosiale teamevents i løpet av sesongen
 • Freestyle trening og introduksjon til touringIntroduksjon til andre disipliner (ski & touring)
 • Skredsikkerhetstrening
 • Pro-tilbud i Snowminds Store
 • Fysisk forberedelsestreningsprogram
 • Online kick-off event før avreise hvor du møter gruppen, teambuilding etc.
 • Forberedelsesmateriell og tips om pakking, forsikring, visum osv
 • Reisegaranti og sikkerhet med Snowminds Trygghetsgaranti og dansk reiseselskap som er medlem av Reisegarantifondet.

 

Hva er ikke inkludert?

 • Transport til/fra Verbier, Sveits ****
 • Førstehjelpskurs
 • Depositum for bolig og månedlig husleie for sesongmessig innkvartering (Ca. 800 CHF per måned per person betales på forhånd)**
 • Avbestillingsforsikring og reiseforsikring 
 • Kostnader for visum, sveitsisk sykeforsikring, osv.*****
 • Alle måltider, utstyr og annet som ikke er nevnt ovenfor

 

*Snowminds tilbyr arrangert bolig for hele sesongen, slik at du kan unngå bryet med å finne det selv og få muligheten til å bo sammen med andre Snowminders. Den første måneden er inkludert i kurspakken, og i de fleste tilfeller blir du bedt om å betale leien for resten av sesongen før avreise. Prisen for bolig ligger vanligvis mellom 800-1200 CHF per måned. Hvis du er interessert i å bestille ditt eget boende for hele vintersesongen, vennligst kontakt oss for en rabattert kurspris.

**Det er en tilleggsavgift på 300 CHF på heiskortet for personer som er 24 år eller eldre og/eller en tilleggsavgift på 300 CHF for personer som melder seg på etter 20. november.

***Ansettelsen kommer an på om du klarer utdanningen eller ikke, prestasjon under trening, språkkunnskaper og behov av personale hos skiskolen.

**** Vi hjelper gjerne med anbefalinger til booking av flybilletter og lufthavnstransport til din endelige destinasjon. Kontakt oss når som helst, om du er interessert i dette.

*****De flesta arbeidsvisum i Sveits krever også at man betaler en obligatorisk sykeforsikring i Sveits, som betales i forbindelse med arbeidsvisumet for å kunne arbeide. Dette varierer avhengig av kantonen, men ligger ofte rundt 250 CHF per måned for et fullt arbeidsvisum. Noen ganger er det også mulig å betale en daglig sum for hver dag man arbeider i stedet. Du kan lese mer om dette på den sveitsiske parlamentets nettside.

HVEM KAN SØKE TILL SNOWBOARDINSTRUKTØRKURS I VERBIER?

Hos Snowminds er vi stolte av å velge de riktige personene til våre skiinstruktørteam, og vi er kjent blant våre skiskolepartnere for å utdanne dyktige, energiske og høyt motiverte skiinstruktører. Du trenger ikke å være en skiekspert, og uansett hvilket nivå du er på, er kursene våre skreddersydd for å gi deg best mulig skitrening før skiinstruktøreksamen, slik at du kan gjøre drømmen din om en vinter som skiinstruktør i Sveits til virkelighet! Det viktigste er at du er positiv, morsom, eventyrlysten og klar til å jobbe hardt for å få ditt livs opplevelse med Snowminds Team.

 

I utgangspunktet forventer vi at du:

 • Er komfortabel i røde bakker
 • Er utadvendt, positiv og glad i å ha det gøy
 • Seriøs, ansvarlig og høyt motivert
 • God med barn, unge og voksne Liker å undervise og bli utfordret
 • Flytende i konversasjon på engelsk
 • Er minst 18 år gammel
 • Godkjent for å oppholde seg i Sveits i 90 dager

Når du har sendt inn søknaden din, vil vi kalle deg inn til et intervju der vi vil vurdere kandidaturet ditt. Samtidig vil du få muligheten til å lære mer om våre kurs og en erfaring som skiinstruktør i Sveits. Vi vil deretter komme tilbake til deg med informasjon om vi kan tilby deg en plass på teamet.

Det er stor interesse for kursene våre, og de fylles raskt opp. Derfor kjører vi også et “førstemann til mølla”-prinsipp der vi har søknadsfrist omtrent hver måned. Det betyr at jo tidligere du søker, jo større sjanse har du for å bli med på laget OG få drømmereisen din.

Du kan bruke søknadsskjemaet, som også viser pris og dato, på denne siden eller finne søknadsskjemaet vårt i toppmenyen.

"Efter min första vecka i Verbier blev jag såld. Och nu, 5 säsonger senare, kallar jag det mitt "home away from home". Om du letar efter fantastisk skidåkning och personlig utveckling på och utanför snön så har du hittat rätt. KÖR!"

- Thijs, Snowminds Course Manager

Pris

Course Icon Level 1 og 2 snowboardinstruktørkurs i Verbier

Course Icon Fra 84.995 NOK

Course Icon

Course Icon Verbier, Sveits

Course Icon Desember - April

Course Icon Depositum: 1.000 NOK

Søk

Spørsmål? Ring oss!

Gratis online informasjonsmøte

Hør våre eksperter fortelle deg om livet som skilærer

Registrer deg