Litt av alt i Sun Peaks, Canada

Den første halvannen måneden av skisesongen min har nå gått i Sun Peaks, Canada. Det har vært spennende, hektisk og nye utfordringer hver dag. Personlig har jeg utviklet skiferdighetene mine drastisk, jeg besto den kanadiske instruktøreksamenen og har møtt fantastiske mennesker som har blitt til gode venner.

Det hele startet i Kastrup Lufthavn hvor jeg tok farvel med familie og venner. Så satte vi kursen mot Vancouver via Toronto. Etter dette ventet en 5-6 timers busstur til hotellet. De tre neste ukene av kurset var proppet med sosiale aktiviteter hver eneste kveld, usedvanlig utsøkte frokostbuffeer og et energinivå lik null ved dagens ende. Det var virkelig noen fantastiske tre uker.

“Mine første uker som skiinstruktør innebar i likhet med alle andre nye jobber en liten tilvenningsperiode. Heldigvis gikk denne ganske fort over, og jobben er nå hverdagen min. For meg er en av de beste sidene med jobben muligheten til å møte folk fra alle aldersgrupper: små barn helt nede i 3-4 års alderen som savner foreldrene umiddelbart etter de har levert dem; 14-åringer med overmot, som føler seg klare for å sette kursen mot svarte bakker til tross for begrenset erfaring; og pensjonister som ønsker å forbedre teknikken sin, holde seg i form og nyte vakre naturomgivelser. Som instruktør får du oppleve litt av alt og alle. Og selvfølgelig stå på ski i fritiden og jakte på ferskt pudder! Alt i alt, har starten på sesongen min i Canada vært helt eventyrlig!”

/Johan

Johan Toft-Nielsen

Johan Toft-Nielsen 18. januar 2018

 

Gratis online informasjonsmøte

Hør våre eksperter fortelle deg om livet som skilærer

Registrer deg