Snowminds Team Leader

Hjelp de kommende instruktørene våre på nye eventyr

KUNNE DU TENKE DEG Å BLI TEAM LEADER?

Elsker du jobben som ski- eller snowboardinstruktør og livet på fjellet? Får du et kick av å undervise og gi gjestene en fantastisk opplevelse? Er du ambisiøs og liker nye utfordringer? Om svaret på dette er ja, er du kanskje vårt neste medlem av Snowminds Academy.

Våre Team Leadere er blant de viktigste brikkene på kursene våre, og derfor strekker vi oss alltid etter å finne de riktige folkene til å hjelpe de nye Snowminds-instruktørene med å få the time of their life! Som Team Leader vil du være en del av prosessen før, under og etter kursene våre i Japan, Canada, Spania eller Østerrike. Du vil bli en del av Snowminds Academy og ta reisen din med Snowminds til neste nivå. Vi garanterer at du vil lære MYE og få en opplevelse for livet!

Vennligst les gjennom denne siden og sjekk ut videoene!

 

 

Hva innebærer jobben?  

Oppgavene dine som Team Leader vil variere en god del, men den viktigste delen av jobben vil bli å være der for de nye instruktørene våre. Det er derfor veldig viktig for oss at du kan si ja til følgende:

1) Jeg kan delta på Snowminds Academy Camp i København en uke i august (slapp av, vi dekker transport). Endelig dato er enda ikke fastslått, men forventes å være 12-15 September – vi vil bekrefte endelig dato i løpet av rekrutteringsprosessen.

2) Jeg kan delta på Kick Off arrangementet i hjemlandet mitt. Endelig dato er endelig ikke bestemt, men forventes å være 18-22. september.

3) Jeg kan reise med vårt nye team til enten Canada, Østerrike, Japan eller Spania i november/desember. Om du ønsker å reise til Canada eller Japan forventer vi at du selv tar en sesong der borte. Om du ønsker å reise til Canada må du begynne å søke visum ASAP.

4) Jeg kan delta på og lede team events under sesongen og være der for teamet under hele sesongen.

Det er en stor fordel om du kan si ja til alt dette, og dette er noe som vil prioriteres fra vår side. Dersom det er en eller to ting du ikke vil kunne leve opp til, ber vi deg opplyse om dette i søknaden og så vil vi ta dette i betraktning. Du kan også sjekke ut videoen under for å få et innblikk i hvordan dagene på Snowminds Academy gikk for seg i fjor.

 

 

Hva kreves for å kunne bli Team Leader?

Som Team Leader vil du tildeles et stort ansvar, særlig under kursene. Det er derfor viktig at du kan svare ja på følgende:

1) Jeg er seriøs og klar for å ta på meg det ansvaret det å bli Team Leader medfører.

2) Jeg liker å være rundt andre mennesker og er veldig sosial. Jeg er også utadvendt og har alltid et smil om munnen.

3) Jeg er klar for å gjøre whatever it takes for å gi de nye instruktørene en fantastisk opplevelse, og forstår at dette ikke kun er et motto, men en innstilling å leve opp til gjennom hele sesongen.

4) Jeg er klar for å jobbe hardt og gjøre en god innsats!

5) Jeg trives med å lede en gruppe, innlede aktiviteter og snakke foran en gruppe mennesker.

6) Jeg er villig til å lære og til å bli en del av Snowminds Academy.

7) Jeg vurderer å gjøre dette mer enn ett år (ikke et krav).

 

Hva er Snowminds Academy?

Snowminds Academy er for alle fra alle land som skal bli Team Leader eller Course Manager. Dette er en måte å sikre at gruppen vår av Team Leaders er godt forberedt, gi dem de riktige redskapene og generelt gi dem en fantastisk opplevelse. Akademiet vil lære deg alt du trenger å kunne for å mestre jobben som Team Leader og vil være noe du også vil kunne få nytte av i fremtidige sammenhenger. Videre vil vi også opprette en gruppe og invitere noen ekstra gode kandidater til å delta på Snowminds Academy for flere potensielle kurs.

Team Leaderne vil bli de som leder et kurs for første gang og som ønsker å gjøre en sesong på destinasjonen etterfølgende (spesielt i Japan og Canada). Course Managerne har allerede erfaring som Team Leader og vil være en stor del av planleggingsprosessen, og dermed ha hovedansvaret under kurset.

Vi anbefaler at du søker på den stillingen som passer deg best. Vi vil koordinere dette i rekrutteringsprosessen.

 

Praktiske detaljer 

Jobben som Team Leader er ulønnet, men vi vil dekke utgifter til bolig under kurset, frokost og middag under kurset, heiskort og andre utgifter du måtte ha i forbindelse med å lede kurset. Vi vil hjelpe deg med å finne jobb ved en skiskole og koordinere den neste sesongen din for deg. Dette vil vi komme til å snakke mer om i intervjuet. I tillegg vil du også få en awesome Team Leader klespakke!

 

Hvordan søke 

Vennligst send oss din søknad så snart som mulig, og senest 27. mai. Vi vil foreta intervju i juni/juli, og jo før du søker, desto bedre sjanser har du.

Stillingene er vanligvis veldig populære, og det er viktig for oss at vi velger det riktige teamet. Du bør derfor være forberedt på en grundig rekrutteringsprosess.

I søknadsskjemaet blir du bedt om å legge ved en søknad, CV og et profilbilde. En uke etter søknadsfristen vil vi vende tilbake til alle søkere.

Du kan søke her!

Dersom du har noen spørsmål i forbindelse med stillingen eller søknadsprosessen, er du varmt velkommen til å kontakte oss på [email protected]. Vi ser frem til å motta søknaden din og kanskje ønske deg velkommen til Snowminds Academy!

 

Gratis online informasjonsmøte

Hør våre eksperter fortelle deg om livet som skilærer

Registrer deg