Trainee at Snowminds

Fast track yourselves to a career within one of the Worlds leading instructor training companies

Trainee

København, Danmark. Fulltidsstilling, 2 årig praktisk utdannelsesprogram

 

Elsker du jobben som ski- eller snowboardinstruktør og tilværelsen blant snøkledde fjelltopper? Får du et kick når du underviser og gir skituristene en fantastisk opplevelse? Er du ambisiøs og konstant ute etter å lære mer i verdens kuleste bransje?

Om svaret på alt dette er ja, er du kanskje klar for å kick-starte karrieren og bli det nye tilskuddet til Team Snowminds som vår Trainee!

Snowminds er nyskapende av natur og jobber alltid hardt for å forbedre oss. Siden vi startet opp i 2012 holdt til i København, Danmark. Vårt lidenskapelige team på 10 definerer oss, og vi oppfordrer alle våre team medlemmer til å være ambisiøse, nytenkende og kreative. Vi elsker nye og ville ideer og eksperimenter som kan utvide horisonten vår. Vi tror på at perfeksjon er uoppnåelig, men er likevel ikke redd for å feile, lære og tilpasse oss for å komme så nært som mulig.

Som Trainee i Snowminds vil du over en periode på 2 år få god opplæring med en steil læringskurve og en fot innenfor reiselivsbransjen. Du vil allerede fra dag én ønskes varmt velkommen i teamet som et fullverdig og likestilt medlem. Hos oss vil du komme til å arbeide med blant annet kundebehandling, planlegging av arrangementer, markedsføring, business development, design eller hva enn du måtte brenne for. Helt fra start vil du oppleve å få mye ansvar, og lære av vårt talentfulle, erfarne og internasjonale team. Hovedfokuset med utdannelsen vil være din personlige utvikling, og det er kun deg selv som setter grensene for hvor mye du kan oppnå og lære. I løpet av de to årene hos oss vil du ha en personlig mentor som vil veilede deg og sørge for at din karriereutvikling skjer på best mulig vis. Og selvfølgelig vil du også få muligheten til å kombinere det hele med en hel masse skikjøring – det sier seg nesten selv!

Vår nye Trainee bør ha en lidenskap for å skikjøring og arbeid med mennesker. Du er ivrig etter å lære fra de beste i bransjen, og etter å sette kunnskapene og evnene dine til liv både gjennom individuelt arbeid og i grupper. Du elsker å hjelpe andre med å lykkes, er entreprenør av natur og liker å møte nye utfordringer. Du er ambisiøs og utadvendt, og ikke redd for å ta i et ekstra tak for å løfte Snowminds til nye høyder.

 

Arbeidsoppgavene kan blant annet innebære følgende:

 • Bli en del av vårt kundeservice-team, og kommuniser med kandidater muntlig og skiftlig for å sikre dem best mulig oppfølging
 • Gjennomføre intervjuer med kommende instruktører og veilede kandidatene våre til den opplevelsen de drømmer om
 • Planlegging, koordinering og ledelse av sosiale arrangementer som Kick-Off Event, Team Leader Weekend, informasjonsmøter, Reunion Party, stand på Roskilde Festivalen eller lignende.
 • Arbeid med markedsføring gjennom sosiale medier, vår nettside og blogg, samt digitalt design
 • Hjelpe til med å planlegge nye aktiviteter, som nye destinasjoner eller produkter
 • Gjennomføre markedsanalyser som bidrar til Snowminds’ vekst og strategi
 • Planlegge og presentere presentasjoner på arrangementer som Kick-Off eller kurs
 • Representere Snowminds som Team Leader på våre nye kurs og hjelpe våre nye Snowminds-instruktører med å lykkes!
 • Alt dette og mye mer, avhengig av dine interesser og talenter!

 

Kvalifikasjoner:

 • Lidenskap for mennesker og ski, ideelt sett med bakgrunn som Snowminds ski- eller snowboardinstruktør
 • Interesse for entreprenørskap og erfaring innen kundeservice, HR, planlegging av arrangementer, markedsføring, design, video/foto, business development eller lignende
 • Gode kommunikasjonsevner både muntlig og skriftlig, med særlig fokus på kundeservice, oppfølging og utvikling av nytt innhold.
 • Snakker flytende engelsk og helst også tysk. Kjennskap til dansk og svensk er en fordel.
 • Et brennende ønske om å hjelpe andre mennesker med å bli bedre og støtte dem hele veien
 • Evne til å arbeide selvstendig og aldri gi seg før resultatet er så godt som overhodet mulig
 • Du er en ekte lagspiller med et stort hjerte, integritet og god arbeidsmoral

 

Vi tilbyr:

 • Uformelt, ambisiøst og ungt arbeidsmiljø
 • En 2-årig praktisk utdannelse som kickstarter karrieren din innen reiselivsbransjen
 • Stort ansvar i et internasjonalt og ambisiøst miljø
 • Mulighet til å skape, utvikle og iverksette egne ideer
 • Kompensasjonspakke baser på dine kvalifikasjoner
 • Reiseaktivitet 5-10 uker i året (eller mer.. Ikke glem å pakke skiene!)
 • Daglig lunsjbuffet fra Aamanns Restaurant
 • Fredagsbar, sandvolleyball og sosiale aktiviteter (work hard, play hard!)

 

Er du vårt nye team member?

Om du har det som skal til, er det bare å sende din søknad og CV til [email protected] så snart som mulig.
Om du har spørsmål rundt stillingen, må du gjerne kontakte oss på [email protected].

 

 

Om Snowminds

Vi i Snowminds har utdannet mer enn 1000 ski- og snowboardintruktører på hele 6 ulike kontinenter siden vi startet opp i 2012, og er med dette et av de raskest voksende skiorienterte reisebyråene i verden.

Snowminds, nytenkende av natur, har siden vi startet opp i 2012 vært basert i København, Danmark.  Herfra har vi ekspandert fra skiinstruktørutdannelser til å skape vårt eget klesmerke, språkkurs, skireiser, bookingplattform for skiskole og skileie og mye, mye mer. Våre aktiviteter rettes mot kunder fra Danmark, Tyskland, Nederland, Sverige, Norge og hele det engelsk-talende markedet, og vi omfavner vårt internasjonale magfold og har tro på at det gjør oss sterkere. Alt vi driver med bunner i våre ambisjoner om å kunne gi alle ski- og snowboardentusiaster opplevelser for livet i snøen rundt om i verden.

Fra oppstart med instruktørkurs i Østerrike, reiser instruktørene våre (og teamet!) nå til hele seks kontinenter, og destinasjoner som Argentina, Australia, Østerrike, Canada, Japan, New Zealand og Sør-Afrika.

Og selv om vi opererer internasjonalt betyr ikke dette at vi har glemt hvem vi er og hvor vi kommer fra. Derfor er vi fremdeles stolte av å kunne kalle København vårt hjem. Herfra administrerer vi kundeservice, leder og utvikler våre internasjonale aktiviteter, og skaper stadig bedre skiopplevelser med påfølgende minner for livet over hele verden.

 

 

 

Gratis online informasjonsmøte

Hør våre eksperter fortelle deg om livet som skilærer

Registrer deg