Online franskkurs

Get ready for your season in Switzerland, Canada or France!

Om franskkurset

 

Bli med på vårt online franskkurs! Skal du ta en sesong i et fransktalende land, men er nervøs for det franske språket? Ikke bekymre deg, vi har et skreddersydd franskkurs som forbereder deg trinn for trinn for en sesong som ski- eller snowboardinstruktør i fransktalende skisteder – uansett hvilket nivå du er på! Kursene strekker seg over 10 uker, hvor du vil jobbe ukentlig med forskjellige emner fordelt på 10 moduler.

En sesong i noen deler av Canada, Sveits eller Frankrike byr på mange spennende opplevelser, og å lære det franske språket er en del av det. Teamet vårt har sammen gjort mer enn 25 sesonger over hele verden, og vi vet bedre enn noen andre hvordan det er å begynne å jobbe med det franske språket for første gang. Selv om det kan virke forvirrende til å begynne med, vet vi at det er mer enn mulig å lære seg med litt øvelse! Derfor har vi, i samarbeid med tidligere Snowminds-instruktører, utviklet et spesielt franskkurs med fokus på fransk som du faktisk trenger når du jobber som ski- eller snowboardinstruktør. Vi tror at alle kan ha nytte av å forbedre sine franskkunnskaper!

Hvor som helst og når som helst

 

Den store fordelen med kurset er at det er online og dermed fleksibelt – hvor som helst, når som helst. For alle Snowminds-instruktører starter kurset i løpet av høsten, slik at du har god tid til å øve på mandarinfraser. På denne måten er du best mulig forberedt på utdannelsen og den påfølgende sesongen.

  • Kursstart: fleksibel
  • Varighet: 10 uker (mulighet for å fullføre kurset enten raskere eller langsommere)
  • Enkel tilgang: Logg deg på (NETTSTED ELLER APP) på datamaskinen, nettbrettet eller telefonen.
  • Gjenta kurset så mange ganger du vil!

 

Kurset er delt inn i ukentlige moduler slik at du kan lære frasene og ordforrådet over tid og få mest mulig ut av kurset. Det er imidlertid ikke noe problem å fullføre kurset på kortere tid hvis du ønsker det!

DETALJER OM KURSET

10 ONLINE MODULER

Franskkurset består av 10 nettbaserte moduler. Du starter den første uken med å lære de grunnleggende setningene du trenger som ski- og/eller snowboardinstruktør. Hver påfølgende uke starter du med en ny modul, som fokuserer på et relevant tema for deg som skiinstruktør eller snowboardinstruktør. For eksempel vil du komme i gang med moduler som underviser både barn og voksne, samtidig som du blir introdusert for de tekniske franske ski-/snowboardtermer.

LÆR MED VIDEO- OG LYDFILER

Hver modul består av et bredt spekter av oppgaver som gjennom videoer, lydfiler og bilder hjelper deg med å få den beste læringsopplevelsen. På denne måten kan du jobbe aktivt med setninger ved å lytte til dem gjentatte ganger og få dem visualisert gjennom videoer og / eller bilder. Kurset fokuserer ikke på at mandarin skal være grammatisk korrekt, men på å bli vant til språket og snakke, snakke, snakke. Derfor kan det være en god idé å prøve å gjenta det som ble sagt med hver lydfil. Tross alt, øvelse gjør mester 😉

HVOR SOM HELST, NÅR SOM HELST?

Kurset er utformet slik at du kan øve hvor som helst og når som helst. Alt som trengs er en internettforbindelse og en datamaskin, et nettbrett eller en smarttelefon. På den måten kan alle delta uavhengig av studier eller arbeid. Du kan også bruke TalentLMS-applikasjonen på din Android- eller Apple-telefon.

TA EN TEST ETTER HVER MODUL

Hver modul avsluttes med en test. På den måten kan du etter hver modul se hvor mye du har lært, og om du har lært nok til å gå videre til neste modul.

LUKKET FACEBOOK-GRUPPE

Alle Snowminders som melder seg på franskkurset vårt vil bli invitert til en lukket Facebook-gruppe i løpet av sommeren. Hvert år har gruppen blitt utrolig verdsatt av alle våre instruktører, og gruppens primære formål er å motivere hverandre til å gi det franske språket et ekstra fokus og hjelpe hverandre med noen av de vanskeligere oppgavene. I tillegg består gruppen av mange likesinnede mennesker, hvor du (hvis du ønsker det) kan finne en fransk-buddy som du deretter kan øve på de franske setningene med.

SKI- OG SNOWBOARDORDBOK

I tillegg til selve kurset vil du også motta en ski- og snowboardspesifikk digital ordbok som du kan bruke under opplæringen og i løpet av sesongen som oppslagsverk. Ordboken kan også lastes ned på telefonen din, slik at du enkelt kan ta den med deg.

Pris

Course Icon 10 moduler online språkkurs i mandarin

Course Icon 

Det er begrenset med visum til Canada! 🇨🇦

Gjør drømmen til virkelighet.

SØK I DAG