Nivå 2 skiinstruktørkurs i Østerrike

Ta ferdighetene dine i snøen til helt nye høyder

Bli nivå 2 skiinstruktør i Østerrike

Vårt nivå 2 – landeslehrer – kurs i Østerrike vil garantert ta ferdighetene dine på ski til neste nivå. Kurset er skreddersydd for å gi deg den ultimate skiopplevelsen med 5 dager trening per uke fra topp profesjonelle trenere!

Livet som skiinstruktør i Østerrike

Vi opplever gang på gang at en sesong som skiinstruktør er langt mer enn bare skikjøring i seg selv. Foruten de herlige nypreparerte løypene og den vakre nysnøen, opplever man også et helt unikt fellesskap med ens kolleger som alle deler den samme lidenskapen som deg – skikjøring.

I Østerrike finner man også de koseligste fjellbyene fylt med autentiske restauranter som serverer de beste wienerschnitzelene du noensinne har smakt! Bortsett fra maten og fellesskapet, må man heller ikke glemme Østerrike for tradisjoner som nagel, snaps og afterski, som uten tvil utgjør de perfekte rammene for å møte nye venner fra hele verdenen.

HVA ER INKLUDERT?

Har du ikke fått nok skikjøring og trening i løpet av sesongen? Ønsker du å heve ditt nivå som skikjører og instruktør enda et hakk, så er Landes 1-kurset det helt rette kurset for deg å avslutte sesongen på.

Med denne level 2 kurspakken kan du se frem til følgende:

 • 2- eller 3-ukers Snowminds kurs i Østerrike*
 • Trening under ledelse av en høyt utdannet østerriksk skiinstruktør
 • Den internasjonalt anerkjente Landes 1 skiinstruktørutdannelsen inkl. materialer og gebyrer
 • Hotellopphold med halvpensjon under hele kurset
 • Forberedende skitrening ca. 5 dager i uken med topprofesjonelle skitrenerne
 • Snowminds Team Leader under kurset
 • Team events, kveldskos og avslutningsfest under kurset
 • Pro-deals på Snowminds Store
 • Trygghet gjennom å reise med et etablert skandinavisk selskap

 

Hva er ikke inkludert?

 • Transport til og fra kursdestinasjonen
 • Heiskort under kurset (tilleggskjøp mulig)*
 • Avbestillings- og reiseforsikring
 • Lommepenger og alt annet som ikke er nevnt over

 

*Kurset tilbys enten som 2-, eller 3-ukers kurs. Forskjellen er at du får en ukes mer forberedende trening på 3- enn på 2-ukers kurset.

 

HVEM KAN DELTA PÅ nivå 2 kurset?

For å delta på dette kurset, må du ha følgende: 

 • Bestått nivå 1 instruktøreksamen (Anwärter eksamen)
 • En bekreftelse fra en skiskole på at du har jobbet som instruktør i minst 12 dager
 • Medlemskap i SBSSV
 • Twin-tip ski og carving (kan leies på kursdestinasjonen)

 

Detaljer om nivå 2 kurset

Boforhold

HOTELL MED HALVPENSJON

“We take care of our own” og under et hardt og krevende kurs sier det seg selv at man skal spise og bo godt!

For oss er det utrolig viktig å sikre kvalitet gjennom hele opplevelsen, noe som også er årsaken til at vi utelukkende samarbeider med gode hoteller som tilbyr sunn og næringsrik mat. Du vil innkvarteres på et hotell med Wifi og bo på 2-5 manns rom eller leiligheter, hvor du vil bo sammen med andre Snowminders.

Frokosten vil bestå av en stor og næringsrik buffet, og middagen er enten 3 retters meny eller buffet med suppe, salat, hovedrett og dessert. Kort sagt er det ingen som går sulten i seng hos oss!

Heiskort

Hvis du ikke har eget heiskort, kan du kjøpe et heiskort, som tildeles ved ankomst.

Utdannelsen

DEN INTERNASJONALT ANERKJENTE ØSTERRIKSKE LANDES 1 SKILÆRERUTDANNELSEN

For å forsikre oss om at alle instruktørene våre får utdannelse av aller høyeste kvalitet, samarbeider vi med Salzburger Berufskilehrer & Snowboardlehrer Verband (SBSSV) – et av verdens mest anerkjente skilærerforbund!

Landeslehrer-tittelen med SBSSV består av 3 deler, hvorav dette Snowminds-kurset forbereder deg på og inneholder 1. del kalt “landeslehrer 1”. Kurset vil bygge videre på din Anwärter, og primært fokusere på mer performancebasert skiløp som pukkel, pudder og korte, samt lange svinger i pisten.

Etter landes 1 kurset har du mulighet til å ta både Alpinkurs og Landeslehrer 2. Alpinkurset forbereder deg på det morsomme, men også farlige, ved å kjøre offpiste. Med en bestått Landes 2 eksamen står du med et instruktørbevis i hånden som tillater deg å undervise øvede til eksperter og også ta med gjester ut i offpisten. Uansett om utdannelsen er bestått eller ei, vil du merke en markant utvikling av eget skiløp!

Det østerrikske skilærersystemet er et av de mest anerkjente i verden, og sertifikatet ditt vil ikke kun se bra ut på CV-en, men vil også kunne brukes i fremtidige sesonger på Snowminds’ andre destinasjoner rundt om i verden.

HVA OM JEG IKKE BESTÅR EKSAMEN

Hvis du skulle mislykkes på eksamen eller noen deler av den, trenger du ikke å bekymre deg. Vi har en løsning for deg med en annen mulighet hvis du har fullført Anwärter-eksamenene dine i Salzburgerland (Altenmarkt, Kaprun eller Obertauern) i november eller desember. Du får sjansen til å delta på en 3-dagers Wiederholungscamp fra 18. til 20. desember 2023. Den tredje dagen vil være “Prüfungs”-dagen (eksamensdagen).

Campen koster 275 euro og inkluderer kun trening. Du er selv ansvarlig for å ordne transport, heiskort, hotellinnkvartering og andre utgifter. Denne unike muligheten gir deg imidlertid sjansen til å ta eksamen på nytt kort tid etter en tidligere mislykkelse, slik at du har muligheten til å komme i gang med å jobbe så raskt som mulig.

Pris

Course Icon LANDES 1 UTDANNING I ØSTERRIKE

Course Icon Fra 32.995 NOK (2 uker) og 38.995 NOK (3 uker)

Course Icon

Course Icon Østerrike

Course Icon Depositum: 1000 NOK

Søk

Spørsmål? Ring oss på +47 46 88 52 94 / +46 40 606 08 72!

Gratis online informasjonsmøte

Hør våre eksperter fortelle deg om livet som skilærer

Registrer deg