2 UKERS SKIINSTRUKTØRKURS I SANKT ANTON MED SESONG I ØSTERRIKE

Bli sertifisert instruktør og jobb som skiinstruktør i Østerrike

2 UKERS SKIINSTRUKTØRKURS I SANKT ANTON MED SESONG I ØSTERRIKE

Hvis du ønsker en sesong som østerriksk sertifisert skiinstruktør, er dette kurset riktig for deg. I Sankt Anton am Arlberg, en av Alpenes, om ikke verdens, mest kjente feriesteder, får du sjansen til å bli en sertifisert skiinstruktør og bli med i teamet til en lokal østerriksk skiskole som instruktør etter å ha bestått eksamen. Vi kaller dette en vinter for livet og anbefaler å søke så snart som mulig for en av de begrensede plassene på dette kurset.

Anbefaling: Sjekk ut våre 5-stjerners Facebook-anmeldelser og lær mer om Snowminds fra våre ski- og snowboardinstruktører!

WORK AND TRAIN PROGRAM

Vår 2-ukers instruktørtreningskurs starter i desember og er designet for å forberede deg til å effektivt bestå den østerrikske “Anwärter” nivå 1 instruktøreksamen. Vårt team av trenere vil forbedre teknikkene dine i alle kjerneområdene, inkludert carving, kortdistansetrening og rytmeskift på pisten. Gjennom de 2 ukene med trening, jobber vi også med å skape et Snowminds fellesskap med fokus på pedagogiske arrangementer, teambyggingsaktiviteter og alt annet vårt lokale team mener er nødvendig for å skape magien sammen.

Denne vinteren vil alle våre nye skiinstruktører delta i Skischule Arlberg Work and Train-programmet. Kort sagt, på grunn av lavsesongen i januar, vil du ikke være i arbeid fra 11. januar til 8. februar 2025. I stedet tilbys du å delta i Skischule Arlberg Work and Train-programmet, der du får følgende:

– 4 ukers overnatting
– 2 treningsdager per uke (totalt 8)
– Heiskort fra 11. januar til 8. februar

Prisen for dette programmet er 13 850 NOK, som vil legges til din reiseprofil og betales som en del av kursprisen.

Work and Train-programmet er en unik mulighet til å utvikle deg videre i løpet av vinteren, og det er en flott tid å få besøk av venner og familie.

Hva er inkludert?

Når du reiser med Snowminds, tar vi oss av alle de praktiske detaljene. På den måten kan du pakke baggene og godt humør og fokusere på å forberede ditt neste eventyr.

Med denne reiseopplevelsen får du følgende inkludert:

 • En vintersesong i Østerrike som skiinstruktør etter bestått skiinstruktørkurs
 • 2 ukers nivå 1 skiinstruktørutdanning “Anwärter” i St Anton
 • Innkvartering på et hotell i St. Anton med to daglige måltider inkludert.
 • Middag på en lokal restaurant under 2-ukers kurset
 • Arrangert sesongbolig og sesongheiskort hos skiskolen under sesongen (egenbetaling kan forekomme)
 • 3 dagers trening av St Anton’s dyktige trenerteam før Anwärter-kurset starter
 • 10 dager på den internasjonalt anerkjente østerrikske nivå 1 skiinstruktørutdanning “Anwärter”
 • Heiskort til alle kursdager og under skiinstruktørutdanningen
 • Teambuilding under kurset
 • Pro-tilbud hos Snowminds Store
 • Snowminds teamleder under kurset
 • Treningsprogram før sesongen
 • Forberedelsesmateriale og tips til pakking, forsikring, visum
 • Kick-off arrangement i Danmark i september
 • Adgang til teamarrangementer i Østerrike under og etter sesongen
 • Gjenforeningsfest etter sesongen med alle dine Snowminds venner
 • Sikkerhet ved dansk reisebyrå som er medlem av Reisegarantifonden
 • En helhetlig opplevelse hvor alt det praktiske er arrangert for deg
 • Reisebeskyttelse med Snowminds trygghetsgaranti
 • Transport til kurset i Sankt Anton inkl. 2 stk. bagasje*
 • 24 timers nødtelefon gjennom hele sesongen
 • Et unikt fellesskap med venner for livet

 

Hva er ikke inkludert?

 • Reiseaktivitet og hjemreise etter skisesongen
 • Avbestillingsforsikring, reiseforsikring og eventuelle visumkostnader
 • Utgifter til sesongbolig etter skiinstruktørkurset
 • Lommepenger og skiutstyr
 • Alt som ikke eksplisitt er nevnt under “Hva er inkludert”

 

 

*Busstransport er inkludert fra København til destinasjonen for kurset ditt. Mange velger å ta tog til København for å bli med bussen sammen med de andre deltakerne på kurset. Hvis ønskelig, kan vi hjelpe deg med å organisere reisen til København – prisen for dette vil bli kommunisert før booking. Hvis du foretrekker å ordne din egen transport til Østerrike, får du 1500 NOK i rabatt på den totale kursprisen. Gi oss beskjed om hvordan du ønsker å håndtere dette.

 

VIKTIG: JOBS I SANKT ANTON

Vennligst vær oppmerksom på at å sikre jobb ved skiskolen i Sankt Anton krever at du oppfyller spesifikke kriterier satt av skolen. Dette inkluderer god kjennskap til tysk, en visst nivå av skiferdigheter, og vellykket gjennomføring av skiskolens eget rekrutteringsprosess.

I løpet av lavsesongen i januar og tidlig februar vil du ikke være i arbeid, men du har muligheten til å delta i ekstra trening tilbudt av skiskolen. For denne perioden tilkommer det en ekstra kostnad på 13 850 NOK, som dekker overnatting i 4 uker, 2 treningsøkter per uke (totalt 8 økter) og heiskort.

Denne perioden tilbyr en unik mulighet til å videreutvikle dine skiferdigheter under veiledning av topp trenere i Østerrike. Det gir også en flott mulighet til å tilbringe tid med venner og familie som besøker deg i løpet av denne tiden.

Vennligst forsikre deg om at du forstår disse detaljene før du forplikter deg til kurset.

Hvem kan søke?

Blant våre skiskolepartnere er vi kjent for å utdanne dyktige, energiske og høyt motiverte skiinstruktører, og derfor tar vi stolthet i å velge de rette deltakerne til våre kurs. Du trenger ikke være en skiekspert, og uavhengig av nivå er våre kurs skreddersydd slik at du får optimal skitrening før skiinstruktøreksamen, så du kan oppfylle drømmen om en vinter som skiinstruktør i Østerrike.

Grunnleggende forventer vi at du:

 • Har stått på ski i minst 3-4 uker, og gjerne mer.
 • Er imøtekommende, ansvarlig og har lyst til å bli utfordret.
 • Ønsker å jobbe spesielt med barn og ungdom.
 • Liker å undervise og å bli utfordret.
 • Du er positiv, utadvendt og eventyrlysten.
 • Behersker engelsk og tysk på samtalenivå, eller at du er villig til å lære og forbedre deg før kursstart (les mer om vårt tyskkurs her).
 • Du er god med barn, tenåringer og voksne.
 • Er minimum 18 år.

 

Når du har sendt inn søknaden din, vil vi invitere deg til et intervju hvor vi vil diskutere dine muligheter for å sikre deg en plass på kurset. Samtidig får du muligheten til å høre mer om våre kurs og opplevelsen som skiinstruktør i Østerrike. Etterpå vil vi komme tilbake til deg med informasjon om hvorvidt vi kan tilby deg en plass på laget.

Vi har stor interesse for våre kurs og blir raskt fullbooket. Derfor opererer vi også etter “først-til-mølla”-prinsippet, hvor vi har søknadsfrist ca. hver måned. Dette betyr at jo tidligere du søker, jo større er sjansen for å komme med på laget OG få en jobb på ditt drømmested.

Du kan bruke søknadsskjemaet, hvor du også ser pris og dato, her på siden, eller finne vårt søknadsskjema i toppmenyen.

Detaljer om kurset

Jobbet

Det er ingen hemmelighed, at St. Anton er vores mest eftertragtede destination. Skiskolen stiller store krav til deres instruktører, og derfor er det vigtigt at gøre et godt indtryk.

Det skal understreges, at Skischule Arlberg kun ansætter nye Snowminds skilærere, der gennemfører det nye skilærerkursus og består hele den østrigske skilæreruddannelse inklusive den tyske del. Skiskolen vil træffe en beslutning om, hvorvidt den vil tilbyde en kontrakt og et job, når kurset er afsluttet.

Det er derfor vigtigt, at du forstår, at dette kursus ikke omfatter en jobgaranti, men at skiskolen kan tilbyde dig et potentielt job i Sankt Anton efter kursets afslutning.

 

VIKTIG

I løpet av lavsesongen i januar og tidlig februar vil du ikke være i arbeid, men du har muligheten til å delta i ekstra trening tilbudt av skiskolen. For denne perioden tilkommer det en ekstra kostnad på 13 850 NOK, som dekker overnatting i 4 uker, 2 treningsøkter per uke (totalt 8 økter) og heiskort.

Denne perioden tilbyr en unik mulighet til å videreutvikle dine skiferdigheter under veiledning av topp trenere i Østerrike. Det gir også en flott mulighet til å tilbringe tid med venner og familie som besøker deg i løpet av denne tiden.

Det må understrekes at Skischule Arlberg bare ansetter nye Snowminds skilærere som fullfører det nye skilærerkurset og består hele den østerrikske skilærerutdanningen, inkludert den tyske delen. Skiskolen vil ta en beslutning om å tilby en kontrakt og jobb etter at kurset er fullført.

Det er derfor viktig at du forstår at dette kurset ikke inkluderer en jobbgaranti, men at skiskolen kan tilby deg en potensiell jobb i Sankt Anton etter at kurset er ferdig.

Bolig

SKI SESONGBOLIG

Uansett hvor du går, garanterer Snowminds at du får ordnet bolig på skiskolen din for hele sesongen. Det nøyaktige oppsettet for boligen din varierer betydelig fra skiskole til skiskole og fra land til land. Det skyldes at alle har sin egen måte å gjøre ting på. Uansett kan du forvente å enten bo i skiskolens egne boliger eller rimelige boliger arrangert av Snowminds, som er lett tilgjengelig i nærheten av en heis.

I Sankt Anton eier skiskolen innkvarteringer i ulike deler av byen, der du vil bo sammen med andre skiinstruktører. Du vil vanligvis dele rom med 2-4 personer fra Snowminds. Vær oppmerksom på at du må betale skiskolen for kostnadene ved boligen din i løpet av sesongen.

Transport

Transport til Østerrike

Busstransport er inkludert fra København til destinasjonen for kurset ditt. Mange velger å ta tog til København for å bli med bussen sammen med de andre kursdeltakerne. Hvis ønskelig, kan vi hjelpe deg med å arrangere reisen til København – prisen for dette vil bli kommunisert før booking. På bussen fra København kan du ta med deg 2 vesker, hver med en vektbegrensning på 23 kg. Med andre ord kan du ta med deg alt du trenger – husk at du må være i stand til å bære alt på egen hånd.

Hvis du heller vil ordne din egen transport til Østerrike, får du 1500 NOK i rabatt på den totale kursprisen.

Når sesongen er over, må du selv stå for transporten hjem, da det varierer når våre instruktører ønsker å reise hjem og fra hvor. Hjemreisen er derfor på egen regning og er ikke en del av kurspakken din, men vi hjelper deg gjerne med tips om den beste mulige transporten hjem.

Lønn

Gjennomsnittslønnen for en nyansatt instruktør i Østerrike ligger mellom 800 og 1.000 euro i måneden. I tillegg er det ofte muligheter for bonuser, for eksempel kan en gjest ønske å forlenge sin leksjon med deg som instruktør. Jobben som instruktør vil ikke gjøre deg rik i penger, men definitivt rik på erfaringer. Vi anbefaler at du tar med deg lommepenger, slik at du kan nyte sesongen fullt ut. Lønnen avhenger også av din egen motivasjon, arbeidsetikk og tidligere arbeidserfaring.

Annen viktig info

2 ukers heiskort under skilærerkurset

Ved ankomst får du utdelt et heiskort, slik at du kan gi jernet på løypene de neste 2 ukene. Dette heiskortet kan selvfølgelig også brukes på fridagene dine, det vil si når det ikke er undervisning, hvis du vil kjøre på egenhånd.

Når du ankommer din destinasjon, vil du få et sesongheiskort som kan brukes resten av vinteren.

Trening

Vårt 2-ukers instruktørkurs består av et 2-dagers intensivt forberedelseskurs som introduserer deg til de mest essensielle øvelsene nødvendig for å mestre og deretter bestå det 10-dagers østerrikske nivå 1-kurset. Disse to treningsukene kulminerer med din nivå 1 instruktøreksamen.

Hvert år ser vi at våre instruktørs teknikker utvikler seg raskt gjennom kontinuerlig personlig tilbakemelding. Vårt primære mål er å sørge for at du er finjustert og i topp skiform før sesongstart. Samtidig vil du også delta i mange lagaktiviteter, designet for å styrke det sterke Snowminds lagbåndet vi er kjent for.

Den internasjonalt anerkjente østerrikske Anwärter nivå 1 skilærerutdanningen

For å sikre at alle våre instruktører får toppkvalitets opplæring, samarbeider vi med Tiroler Skilehrer Verband, et av verdens mest anerkjente skilærerforbund.

De siste 10 dagene av kurset vil deres trenere guide deg gjennom Anwärter-utdanningen, som er nivå 1 i deres utdanningssystem. Her vil du bli trent i å undervise nybegynnere og de litt mer erfarne i skikjøring, og etter avsluttet eksamen vil du være klar til å starte arbeidet med din arbeidsgiver.

Denne utdanningen er en av de mest anerkjente i verden, og skilærersertifikatet vil ikke bare se bra ut på CV’en din, men også kunne brukes på Snowminds andre destinasjoner rundt om i verden.

Pris

Course Icon 2 UKERS SKIINSTRUKTØRKURS I SANKT ANTON MED SESONG I ØSTERRIKE

Course Icon Fra 38.995 NOK

Course Icon

Course Icon St Anton, Østerrike

Course Icon Deposit 1000 NOK

Søk

Gratis online informasjonsmøte

Hør våre eksperter fortelle deg om livet som skilærer

Registrer deg