Bli en skiinstruktør i Revelstoke

Spennende skimuligheter for alle

Om Revelstoke

Navnet sier virkelig alt: Revel (et verb som betyr å glede seg stort) + Stoke (et verb som betyr å føle ekte spenning) = Revelstoke. Med et navn som det, hvordan kan du gå galt? Bli en ski- eller snowboardinstruktør i Revelstoke!

I tiår har pudder-entusiaster fra hele verden strømmet til Revelstoke, British Columbia, lokket av sitt perfekte snøforhold, varierte alpinanlegg og sjarmerende fjellsamfunn. Siden åpningen i 2007 har Revelstoke tilbudt den største høydeforskjellen i Nord-Amerika på 1 713 meter (5 620 fot). Skianlegget har 3 121 dekar med løypebasert terreng med fantastisk falllinjeskiing, 4 høyalpine skåler, legendariske glisne skoger og raske og morsomme preparerte løyper. Fjellet, selv om det er best kjent for sitt ekspertterreng, tilbyr også mange progressive soner ideelle for læring. Med så mye terreng er det alltid noe nytt å utforske.

I tillegg bør skiløpere og snowboardere som besøker Revelstoke vurdere å bestille en enestående opplevelse med Selkirk Tangiers Heli Ski. Med Snowminds kan du delta på vår Heli-ski Camp i Revelstoke, som vi gjør i samarbeid med Selkirk Tangiers. Du kan lese mer om Heli-ski Camp her. Med 500 000 dekar terreng og over 400 etablerte løyper i nærområdet tilbyr STHS det største Heli-ski-området i Revelstoke.

Skiskolen

Som instruktør i Revelstoke vil du undervise et stort antall besøkende fra hele verden. Med en beliggenhet dypt inne i Revelstoke nasjonalpark og den kanadiske villmarken er dette virkelig en skiskole for de mest dedikerte fjellentusiastene. Som et skianlegg med lokal fokus er skiskolen definitivt koselig og gir deg muligheten til å bli en del av et tett sammensveiset samfunn. Du vil også være omgitt av svært talentfulle skiløpere i et utfordrende alpinanlegg – en kombinasjon som nesten helt sikkert vil gi deg muligheten til betydelig forbedring av dine skiferdigheter og selvtillit i variert terreng. I Revelstoke kan du ikke unngå å bli konstant oppstemt av den fantastiske naturen og de vennlige kollegene ved din side.

"Revelstoke ligger midt i en nasjonalpark og omgitt av naturskjønnhet. Det er fantastiske skimuligheter tilgjengelige for alle ferdighetsnivåer, så det er noe for alle å kose seg med."

- Johan, Snowminds instruktør

Livet som instruktør

Beliggende innenfor en nasjonalpark gir Revelstoke deg muligheten til å oppleve ekte fjelliv og kultur i British Columbia. Som skiinstruktør i Revelstoke vil du ha tilgang til et overraskende stort antall restauranter som serverer internasjonal mat, samt mange koselige kafeer og barer. I fritiden har du utallige spennende muligheter innen rekkevidde, inkludert verdensklasse snøscooterstier som er dekket med et gjennomsnittlig snøfall på 15 meter per år, over 25 km med preparerte langrennsløyper, enkel tilgang til den beste opplevelsen av backcountry-turer på jorden, og flere helikopter- og kattski-/snøbrettoperasjoner enn det er mennesker (vel, kanskje ikke helt). 😉

Fakta

 • Totalt terrengareal: 3121 dekar
 • 69 løyper pluss mange dekar med off-piste terreng
 • 5 hovedheiser (20 heiser totalt)
 • 4 alpinskåler (South Bowl, North Bowl, Powder Assault og Greely Bowl)
 • 1 terrengpark Nybegynner 7%, Mellomnivå 45,5%, Avansert/Ekspert 47,5%
 • Høydeforskjell: 1713 meter (den største høydeforskjellen i Nord-Amerika!)
 • Bunnhøyde: 512 meter
 • Topphøyde: 1 225 meter
 • Lengste løype: 15,2 km (The Last Spike)
 • Årlig gjennomsnittlig snøfall: 9-14 meter
 • Åpnet “The Pipe,” en ny fjell-berg-og-dalbane, i 2016.
 • Ekte lokal kanadisk atmosfære

Gratis online informasjonsmøte

Hør våre eksperter fortelle deg om livet som skilærer

Registrer deg