Hawaii tur

Fra vinterparadis til sommerparadis

Aloha Hawaii! 

 

Det er et sted som nesten alltid blir nevnt når man tenker på paradis. Et sted som er helt off-the-grid og hvor solen alltid skinner: Hawaii. Hawaii ligger langt ute på Stillehavet, og er et magisk sted på jord der øst møter vest. Avskjært fra mange av verdens problemer er Hawaii et naturlig paradis der folk fra hele verden reiser for å få en pause fra hektiske hverdager, slikke litt sol, surfe på bølger i verdensklasse, utfordres i naturen, drikke Mai Tai og kokosnøtt mojitos, snorkle og dykke, svømme med havskilpadder and mye mer. Det høres nesten for perfekt ut til å være sant, men heldigvis får du nå muligheten til å erobre disse øyene selv.

Nå arrangerer vi i Snowminds en unik mulighet for å besøke Hawaii. Det første året turen ble arrangert ble hele 68 Snowmindere med, og det var en umiddelbar suksess. Helt Mahalo! Kan du forestille deg en bedre måte å avslutte en lang og fantastisk vintersesong i Canada eller Japan enn med en episk sesongavslutning sammen med nye og gamle Snowmindsvenner på Hawaii?

Det å både oppleve vinterparadis og sommerparadis er helt fantastisk!

- Rebecca, Snowminds skiinstruktør


PROGRAM FOR HAWAII TUREN

 

På sesongavslutningsturen til Snowmind på Hawaii får du selv muligheten til å oppleve hva som ligger i «The Aloha state-of-mind». Så gjør deg klar for gode vibes, i sann Hawaii stil! Reisen starter etter skisesongen i Canada eller Japan. Du og Snowminds crewet flyr til O’ahu, bedre kjent som «The Gathering Place», med vakre sandstrender og fosser, spennende eventyr og et levende uteliv.

Hawaii-opplevelsen starter allerede sekundet man går av flyet, der du blir lei’d. Med andre ord vil du få en varm Hawaiisk velkomst, fulgt av innsjekk på det nylige renoverte Wayfinder Hotel i Honolulu. Hotellet ligger 300 meter unna den verdenskjente Waikiki Beach, der Duke Kahanomoko gjorde surfing verdenskjent. Plasseringen kunne virkelig ikke vært bedre!

Under turen vil du kunne nyte Hawaii som du selv ønsker, ved å slappe av på stranden, ta surfekurs, snorkle eller noe helt annet. Dersom du ønsker mindre strand og mer action er det mulig å leie en bil og utforske Oähu, turer til vakre fosser, snorkling med havskilpadder, cliff-diving inn i nydelige laguner, eller til og med fallskjermhopping. O’ahu er en eventyrrik øy, og vi i Snowminds har lagt opp til et tettpakket program med uforglemmelige eventyr for å avslutte vintersesongen!

Etter en uke med mye moro og fanteri, reiser du og alle i Snowminds tilbake til Canada eller Japan, der du enten kan reise hjem igjen eller videre ut i verden.

 

 

Reisedetaljer

 

Vi arrangerer alt det praktiske slik at du slipper å tenke på noe annet enn å nyte turen. Alle datoer er lagt i samarbeid med skiskolen din, så du har muligheten til å gjøre ferdig sesongen og delta på turen. Det eneste du skal gjøre er å pakke baggen din, ta med god stemning og fokusere 100% på å nyte reisen med nye og gamle Snowminds venner.

 

Rejseperiode

 • Ca. d. 16.4 – 25.4.2024

 

Rejser inkluderer:

 • Tur-retur billetter til og fra Vancouver eller Tokyo inkl. én bagasje
 • Transfer til/fra lufthavnen og overnatting i Honolulu ved Waikiki Beach
 • 9 netter på et hotell i Waikiki Beach i 4-sengs studioleiligheter med kjøkkenkrok og i en delt dobbeltseng eller sovesofa
 • Velkomstmiddag og avskjedsfest
 • Aktivitetsprogram med blant annet teambuilding, strandvolleyballturnering, soloppgangsløp, vannaktiviteter og mye mer
 • 1-dagers “Øy-tur” på Oahu med mange opplevelser
 • 2 timers surfetime
 • Mulighet til å prøve aktiviteter som solnedgangsseiling, fallskjermhopping, snorkling med skilpadder, dykking og mye mer (mot en avgift)
 • Snowminds’ Teamleder for hele turen
 • Turen er dekket av Reisegarantifondet
 • En helt fantastisk og unik sesongavslutning på Hawaii!

 

Reisen inkluderer ikke

 • Transport fra din destinasjon til Vancouver eller Tokyo lufthavn
 • Eventuell oppbevaring av skibagasje i Vancouver eller Tokyo
 • Eventuell overnatting i Vancouver eller Tokyo før eller etter reisen
 • Kost, aktiviteter og annet om ikke er beskrevet ovenfor

 

Ofte stilte spørgsmål

Vi har gjort vårt aller beste for å arrangere et smell av en sesongavslutningstur til Hawaii og hvert år forsøker vi å gjøre turen enda bedre. Her har vi samlet noen ofte stillede spørsmål. Dersom du har noe du lurer på så kan du ringe til en ven på Snowminds kontoret🙂

Kan jeg avslutte arbeidet på skiskolen før avreise ?

Det korte svar er ja. Vi har valgt disse datoene for å gi deg muligheten til å avslutte skiskolearbeidet og kanskje reise litt rundt med noen venner innen sesongavslutningsturen starter på Hawaii. Enkelte skiskoler har lengre sesonger, men i de tilfellene er det avklart med skiskolen at du skal kunne rekke turen. Med andre ord så er denne turen lagt opp til å passe med timeplanen til alle Snowmindsinstruktørene våre.

Hvordan fungerer betaling?

Ved tilmelding betales et depositum på 2000 DKK, og reisen betales som en del av din samlede reise med Snowminds.

Kan jeg endre flybilletten min ?

Flybilletten din til og fra Canada/Japan kan endres mot et gebyr. Selve flybilletten til Hawaii kan ikke endres, ettersom det er en gruppebillett. Dersom du ønsker å endre denne delen av billetten, så meddel dette med oss ved tilmeldingen, slik at vi kan skreddersy reisen for deg.

Kommer jeg dirkte hjem til Norge efter Hawaii?

Det er helt opp til deg selv. Flybilletten, som er inkludert i denne reisen, er en t/r billett fra Vancouver/Tokyo til O’ahu, Hawaii. På den måten sikrer vi, at du kommer tilbake til landet du fløy ut ifra. Så du kan f.eks. hente bagasje, bli et par dager innen hjemreise eller reise videre i landet eller verden. Dersom du ønsker å reise hjem til Danmark etter Hawaii, så kan vi hjelpe med å bestille billetten din slik at du flyr hjem kort etter Hawaii-turen. Vær oppmerksom på at dersom reisen din fra Hawaii blir utsatt, for eksempel med en dag, så dekker det ikke en endring av billetten hjem til Danmark. Derfor anbefaler vi alltid, at man tar et par overnattinger i Vancouver/Tokyo etter Hawaii reisen. Da er man beskyttet hvis det skulle forekomme uforutsette endringer.

Pris

Course Icon Hawaii tur

Course Icon Fra 28.995 NOK (Canada) / fra 27.995 NOK (Japan)

Course Icon

Course Icon Kauai, Hawaii, USA

Course Icon April

Course Icon Depositum: 2.000 NOK

Send mail for påmelding

Gratis online informasjonsmøte

Hør våre eksperter fortelle deg om livet som skilærer

Registrer deg