10 uker nivå 1 + 2 snowboardinstruktørkurs i Verbier

Ta snowboardferdighetene dine til nye høyder i Alpenes perle

10 uker nivå 1 + 2 snowboardinstruktørkurs i Verbier

Verbier, som ligger i Les 4 VALLÉES, er et av Europas, om ikke verdens, mest populære skiområder, og nå kan du få muligheten til å jobbe og utvikle skinivået ditt på vårt work-and-train-sesongprogram. Denne sesongopplevelsen er utformet for å utdanne skiinstruktører gjennom opplæringsprogrammer og trene dem mot både nivå 1- og 2-eksamener. Opplæringen finner sted i mindre travle perioder og leveres av fullcertifiserte instruktører med mange års erfaring, noe som sikrer at du får de aller beste utviklingsmulighetene. Hvis du ikke nødvendigvis drømmer om å undervise selv, er dette kurset en flott mulighet til å heve snowboardnivået ditt til nye høyder uten å måtte forplikte deg til en hel sesong!

NB: Det samme kurset tilbys også på ski.

En vinter i Verbier

De sveitsiske Alpene tilbyr noe av det beste skikjøringen i verden, både på og utenfor løypene. Dette er spesielt tydelig i Les 4 Vallées, som er kjent for sitt fantastiske terreng utenfor løypene. Det er ikke tilfeldig at det har vært vertskap for Freeride World Tour-finalen i årevis! Siden området er svært ettertraktet og mottar en betydelig mengde velstående kunder, er det et av de beste stedene å lære av erfarne instruktører og utvikle din karriere som snowboardinstruktør.

Vårt 11-ukers nivå 1 + 2-kurs består av opplæring i både de tekniske og pedagogiske elementene som kreves for eksamen. I tillegg vil du også få muligheten til offpiste- og fjellsikkerhetstrening. For å delta og bestå kurset må du kunne utføre kontrollerte svinger i en vanskelig rød løype. Med dette utgangspunktet er både nivå 1- og 2-programmene oppnåelige. Vær oppmerksom på at de korte kursene er mer intensive programmer som er ideelle hvis du trenger en kortere tidsramme for å fullføre kurset, da det krever mindre tid.

På vårt nivå 1+2-program vil du bli innkvartert sammen med en gruppe andre Snowmindere i et delt hus eller leilighet med kjøkkenfasiliteter i enten Verbier eller Le Châble, som bare er en gondoltur unna. Hvis du ønsker å organisere din egen innkvartering, er dette også mulig!

Hva er inkludert?

Vi har laget en helhetlig vinteropplevelse fra februar til april der du blir sertifisert snowboardinstruktør.

 

Med denne kurspakken kan du se frem til følgende fordeler:

 • Delt sesonginnkvartering i Verbier i løpet av kursets periode
 • En Snowminds Team Leader gjennom hele sesongen
 • Sesongheiskort for Les 4 Vallées*
 • 168 timer med treningsprogram på nivå 1 + 2, inkludert videoanalyse og kveldsøkter
 • Nivå 1 + 2 BASI eksamen inkludert alle avgifter, materialer og medlemskap
 • Hospitering og arbeidserfaring med mulighet for ansettelse i en lokal skiskole i løpet av sesongen**
 • Skiskoleorientering som forbereder deg på livet som sertifisert snowboardinstruktør
 • Sosiale team-arrangementer i løpet av sesongen
 • Pro-tilbud i Snowminds-butikken
 • Treningsprogram for fysisk forberedelse
 • Kick-off-event i september hvor du møter gruppen, teambuilding etc.
 • Forberedelsesmateriell og tips om pakking, forsikring, visum osv. før, under og etter sesongen.
 • Reisegaranti og sikkerhet med Snowminds Trygghetsgaranti og et dansk reiseselskap som er medlem av Reisegarantifondet.

 

Hva er ikke inkludert?

 • Transport til/fra Verbier, Sveits***
 • Avbestillingsforsikring, reiseforsikring og eventuelle visumavgifter.
 • Alle måltider, utstyr og alt annet som ikke er nevnt ovenfor.
 • Førstehjelpskurs****

 

*Det er en tilleggsavgift på 300 CHF på heiskortet for personer som er 24 år eller eldre og/eller en tilleggsavgift på 300 CHF for personer som melder seg på etter 20. november.

***Ansettelsen kommer an på om du klarer utdanningen eller ikke, prestasjon under trening, språkkunnskaper og behov av personale hos skiskolen.

*** Vi hjelper gjerne med anbefalinger til booking av flybilletter og lufthavnstransport til din endelige destinasjon. Kontakt oss når som helst, om du er interessert i dette.

**** Førstehjelpskurs er ikke inkludert, men vi hjelper deg gjerne med å organisere et førstehjelpskurs for deg hvis du ikke allerede har opplæring i dette.

Hvem kan søke?

Hos Snowminds er vi stolte av å velge de rette personene til å bli med i vårt team av ski- og snowboardinstruktører, og vi er kjent blant våre skiskolepartnere for å utdanne dyktige, energiske og høyt motiverte skiinstruktører. Du trenger ikke å være en ekspert på ski, og uansett hvilket nivå du er på, er kursene våre skreddersydd for å gi deg best mulig skitrening før skiinstruktøreksamen, slik at du kan oppfylle drømmen din om en skiinstruktør vinter i Sveits! Det viktigste er at du er positiv, morsom, eventyrlysten og klar til å jobbe hardt for å få ditt livs opplevelse i Snowminds Team.

 

I utgangspunktet forventer vi at du

 • Er komfortabel i røde løyper
 • Er utadvendt, positiv og glad i å ha det gøy
 • Er seriøs, ansvarlig og svært motivert
 • Liker å lære bort og bli utfordret
 • Har gode engelskkunnskaper på konversasjonsnivå.
 • Er minst 18 år gammel
 • Har rett til å oppholde deg i Sveits i 90 dager.

 

Når du har sendt inn søknaden din, vil vi innkalle deg til et intervju for å vurdere søknaden din. Samtidig vil du få muligheten til å høre mer om våre kurs og en erfaring som skiinstruktør i Sveits. Vi vil deretter komme tilbake til deg med informasjon om vi kan tilby deg en plass på teamet.

Det er stor interesse for kursene våre, og de fylles raskt opp. Derfor kjører vi også et “førstemann til mølla”-prinsipp, der vi har en søknadsfrist omtrent hver måned. Det betyr at jo tidligere du søker, jo bedre er sjansene dine for å komme med på programmet OG få jobb på drømmedestinasjonen din.

Du kan bruke søknadsskjemaet, der du også kan se pris og datoer, på denne siden eller finne søknadsskjemaet vårt i toppmenyen.

"I've done 5 seasons in Les 4 Vallées ski resort and it was absolutely amazing. If you look for amazing skiing and personal development on and off the snow look no further and GO!"

- Thijs, Snowminds Course Manager

Pris

Course Icon 10 uker nivå 1 + 2 snowboardinstruktørkurs i Verbier

Course Icon fra 99.995 NOK

Course Icon

Course Icon Verbier, Sveits

Course Icon Januar - Mars

Course Icon Depositum: 1.000 NOK

Søk

Spørgsmål? Ring oss!

Gratis online informasjonsmøte

Hør våre eksperter fortelle deg om livet som skilærer

Registrer deg