Kristoffers sesong som snowboardlærer i Østerrike

Kristoffer Simonsen June 17, 2019

I november var Kristoffer deltager på vårt 5 ukers dualkurs, hvor man over 5 uker blir utdannet både ski- og snowboardlærer i Østerrike. Etter vel overstått kurs ble han så ansatt som instruktør i Mayrhofen, som blant annet kan skilte med en av Europas beste snowparks – et ekte ‘snowboarders paradise’! Vi huket fatt i Kristoffer og stilte ham 4 kjappe spørsmål om sesongen hans: 

 

Hvem er du, og hvordan endte du opp hos Snowminds?

Jeg heter Kristoffer og kommer fra en liten by utenfor Roskilde. Jeg fikk høre om Snowminds gjennom en venninne som selv hadde vurdert å søke.

Hvert år er jeg på skiferie med familien, og faren min mener alltid at man kan lære mer, og bestilte derfor en privatlærer på snowboard til meg. Selv har jeg masser av erfaring på snowboard, og konkluderte raskt at læreren dessverre ikke kunne lære meg stort. Dette gjorde at jeg kom i tanke om at jeg kanskje selv kunne prøve å søke om å bli snowboardlærer i Østerrike.

 

En vill snøsesong i Østerrike

 

Hvorfor akkurat Østerrike?

Jeg har vært i Østerrike flere ganger på skiferie, og har alltid elsket stemningen og kulturen der. Og så hadde jeg også lyst til å forbedre tysken min 🙂

 

Hvordan opplevde du Snowminds-kurset og skilærereksamenen? 

Fra det sekundet jeg søkte, gjorde teamet deres alt for å hjelpe dersom jeg hadde de minste spørsmål. Det var på samme måte under kurset, med en rekke arrangementer, teambuilding og turer til blant annet Salzburg. Snowminds’ teamleaders hadde i ukene frem mot eksamenen tilbudt alle små treningsøkter dersom man hadde behov for det. Eksamenene var ikke enkle, men kurset gjortde det lettere og mer oversiktlig. 100% verdt det.

Instruktørteamet i Østerrike

 

Hva har vært det beste med sesongen din i Østerrike? 

Det beste med sesongen har helt klart vært de vennskapene jeg har knyttet og det samholdet man får med mennesker fra hele verden. Og så sto jeg jo på ski og snowboard hver dag, og fikk betalt for det 😉

 

// Kristoffer

 

Vi fanget også Kristoffer på film på en av hviledagene under 5-ukers kurset, som ble tilbrakt i Mozarts og Red Bulls hjemby – Salzburg:

 

Kunne du tenke deg en sesong som enten ski- og/eller snowboardlærer i Østerrike? Vi fyller opp ledige plasser på de ulike destinasjonene løpende, så skynd deg og reserver din plass med oss for å sikre deg ditt livs vinter i snøen! 

Det er begrenset med visum til Canada! 🇨🇦

Gjør drømmen til virkelighet.

SØK I DAG