12 ukers ski instruktørkurs i Sun Peaks

Bli utdannet både nivå 1 og nivå 2 instruktør med vårt 12 ukers kurs

12 ukers ski instruktørkurs i Sun Peaks

 

Først og fremst: må man ikke jobbe som skiinstruktør for å få en fantastisk vinter med Snowminds. Derfor har vi utviklet dette 12 uker lange treningskurset i Sun Peaks, Canada. Med profesjonell og personlig trening under av våre enestående”all-star” trenere i Sun Peaks, vil du raskt oppnå drømmen om å bli sertifisert skiinstruktør på høyt nivå (nivå 1 og nivå 2). Etter sesongen vil du være utdannet canadisk nivå 1 og 2 instruktør, noe som garantert betyr at du vil ha utviklet deg enormt, og som gir deg mulighet til å jobbe en sesong som skilærer den kommende vinteren.

 

Merk: Kurset er også tilgjengelig i Mont Sainte-Anne.

 

TRENINGEN

 

Gjennom et nært samarbeid med det kanadiske skiforbundet og skianlegget i Sun Peaks i Canada, er vi i Snowminds nå stolte over å kunne tilby deg sjansen til å raskt bli sertifisert både nivå 1 og nivå 2 skiinstruktør. Vi har spesialdesignet kurset for de som ønsker å utfordre seg selv, og som ønsker hurtig utvikling av ferdighetene sine, med maksimal fleksibilitet til å kunne jobbe som skiinstruktør den kommende sesongen i Canada eller hvor som helst i verden.

 

Over vårt omfattende 12 ukers kurs vil du få 4-5 dager i uken med personlig tilpasset trening, med fokus på forbedring av teknikk og utvikling både i og utenfor pisten. De første tre ukene av kurset vil være forberedende trening for å gi deg et godt og sikkert fundament og forbedre basisferdighetene dine. Disse innføringsukene er ment å sørge for at alle er godt forberedt og klare for å bestå nivå 1 instruktøreksamen.

 

Når din nivå 1 instruktørutdannelse er i boks vil du få ytterligere fem uker med mer avansert skitrening, hvor du kan forvente å ta ferdighetene dine til nye  høyder. I denne treningsperioden vil du også få det to dager lange kurset CADS Level 1 in adaptive ski and snowboard training, som lærer deg hvordan du kan lære bort ski- og snowboardferdigheter til gjester med funksjonshemminger. For å runde av det hele på best mulig vis, kulminerer kurset med nivå 2 instruktøreksamen, som gjør deg til instruktør på høyt nivå  i Canada med jobbgaranti for den påfølgende sesongen. Og om du kunne tenke deg å ta fatt på tilværelsen som instruktør direkte etter kurset, tilbyr vi også spennende jobbmuligheter i Australia, New Zealand og Sør-Afrika.

We got you!

 

LIVET PÅ SESONG

 

Du kommer få muligheten til å trene og utvikle din skiteknikk i Sun Peaks Resort, ett av Canadas mest velkjente skiområder. I løpet av de 12 ukene med trening, står vi for innkvartering sammen med alle de andre deltagerne på kurset. Her vil du komme til å bli en del av et sterkt og sosialt Snowminds fellesskap. Våre team-ledere vil i løpet av sesongen arrangere forskjellige sosiale aktiviteter, som for eksempel ishockeykamper og spillkvelder, for å styrke felleskapet og forhåpentligvis gjøre din opplevelse utenlands til å kjennes litt mer ut som hjemme.

 

Med 4-5 dager trening i uken fra Canadas beste trenere vil du utvikle skiferdighetene dine i et lyn raskt tempo. Når det ikke er trening på agendaen, vil du ha muligheten til å stå på ski sammen med de andre deltagerne i Sun Peaks, besøke nærliggende skianlegg eller dra på eventyr i den canadiske villmarken. Du vil også raskt bli kjent med de lokale, og få den canadiske kulturen helt under huden.

 

 

HVA ER INKLUDERT?

Når du reiser med Snowminds, tar vi oss av alt det praktiske arbeidet. Du kan rett og slett bare pakke kofferten og godt humør, og se frem til ditt neste eventyr i Canada.

 

Følgende er inkludert i denne kurspakken: 

 • 12-ukers nivå 1 og 2 skiinstruktørkurs i Sun Peaks, Canada
 • Returflyvninger til og fra Vancouver, Canada*
 • Busstransport til og fra Vancouver til Sun Peaks resort
 • 12 uker med delt overnatting i sentrum av landsbyen på Cahilty Hotel eller Heartstone Lodge **
 • Sesongheiskort til Sun Peaks Resort
 • Totalt 200+ timer med trening i løpet av programmet fra lokale trenere
 • CSIA eller PSIC nivå 1 og 2 instruktørsertifisering (inkludert eksamener, kursmateriell og instruktørsertifikater)
 • Avalanche Safety Training (AST) Nivå 1 sertifisering
 • Snowminds programleder
 • Sosiale aktiviteter under programmet
 • Black-out dager med mulighet til å bli med på vår Heli Skiing Camp i Revelstoke
 • Mulighet til å fullføre opplevelsen på vår sesongavslutningstur til Hawaii
 • Hjelp med visumsøknad (om nødvendig) og andre praktiske formaliteter før avreise
 • Pro-tilbud på Snowminds Store
 • Forberedelsesmateriell og treningsprogram før reisen
 • Online kick-off arrangement før avreise med teambuilding og mer
 • Invitasjon til Snowminds Reunion Party etter at kurset er avsluttet
 • Veiledning for å sikre jobb ved en kanadisk skiskole for den påfølgende vintersesongen, om ønskelig***
 • Et sterkt fellesskap med andre Snowminders
 • Tillit til et etablert reiseselskap som er medlem av et relevant reisegarantifond Reisebeskyttelse med Snowminds pengene-tilbake-garanti

Hva er ikke inkludert?

 • Ekstra bagasje utover to (2) innsjekkede bagger inkludert med flyreisene dine
 • Avbestillingsforsikring, reiseforsikring og potensielle visumgebyrer
 • Utstyr for sesongen, som skiutstyr m.m.
 • Mat, lommepenger og alt annet som ikke er nevnt ovenfor

 

*Returflyvninger er inkludert fra en større internasjonal flyplass, inkludert London, Frankfurt, Paris, Amsterdam eller København. Vi vil gjerne arrangere flyreiser fra andre områder, som Edinburgh eller Sydney, på forespørsel og sannsynligvis ekstra kostnader. I alle tilfeller, vær oppmerksom på at det kan være tilleggskostnader avhengig av avgangsflyplassen, flytilgjengelighet og prisøkninger! Vi vil varsle deg før endelige flybestillinger foretas i slike tilfeller. Du er også velkommen til å bestille dine egne flyreiser, i så fall gir vi 700 euro rabatt på reisen din. Hvis du har spørsmål, er det bare å ta kontakt med oss.

** Våre delte overnattingssteder er privateide enheter av varierende størrelse som ligger på de nevnte hotellene. Alle enheter har grunnleggende kokemuligheter, som varierer fra enhet til enhet. Noen enheter har køyesenger, sofa-senger eller enkeltsenger, og andre har dobbeltsenger, i så fall deles sengen med en annen deltaker

*** Hvis foretrukket, hjelper vi deg med å søke hos kanadiske partnerskiskoler og gir deg veiledning om søknads- og intervjuprosessen for den påfølgende sesongen.

"Det å stå på ski i Canada er helt spesielt. Off-pisten er helt åpen, kulturen er gjestfri, og maten er virkelig god. Jeg savner virkelig dagene med backcountry og burgere. Jeg vil tilbake!"

- -Andreas, Snowminds-instruktør

HVEM KAN SØKE?

 

Vi i Snowminds legger ned mye tid og arbeid i å sørge for at det er de riktige personene som velges ut til vårt team av ski- og snowboardinstruktører, og vi er kjent blant skiskolepartnerne våre for å utdanne dyktige, energiske og toppmotiverte instruktører. Du behøver virkelig ikke å være proff på ski, og uansett nivå er kursene våre skreddersydd slik at du får optimal trening frem til eksamen, og dermed kan få drømmen om en vinter som skilærer i Canada oppfylt! Det viktigste er at du er positiv, motivert, eventyrlysten og klar til å arbeide hardt for å få en opplevelse for livet i Team Snowminds.

 

Helt grunnleggende forventer vi at du:

 

 • Har stått på ski i minimum 4 uker
 • Er utadvendt, positiv og livsglad
 • Er seriøs, ansvarsbevisst og toppmotivert
 • Er god med både barn, unge og voksne
 • Liker å undervise og å bli utfordret
 • Behersker engelsk på samtalenivå
 • Er minst 19 år

 

Når du har sendt oss søknaden din vil vi invitere deg til en samtale hvor vi vil vurdere ditt kandidatur. Her vil du samtidig få mulighet til å høre mer om kursene våre, og tilværelsen som skiinstruktør i Canada. Etter dette vil vi vende tilbake til deg med informasjon om hvorvidt vi kan tilby deg en plass på teamet.

 

Vi opplever stor interesse for kursene våre, og tilgjengelige plasser fylles fort opp. Vi opererer derfor med et ”førstemann-til-mølla” prinsipp, hvor vi har en søknadsfrist ca. hver måned. Dette betyr med andre ord at jo før du søker, desto større sjanse har du for å komme med OG til å få jobb på din drømmedestinasjon.

 

Du kan benytte deg av søknadsskjemaet her på siden, hvor du også kan se pris og dato, eller anvende søknadsskjemaet vårt i toppmenyen. Klikk her for å søke.

 

Pris

Course Icon 12 Ukers Instruktørkurs i Sun Peaks

Course Icon Fra 129.995 NOK

Course Icon

Course Icon Sun Peaks, Canada

Course Icon Januar til april

Søk

Spørsmål? Ring oss på +46 40 606 08 72!

Gratis online informasjonsmøte

Hør våre eksperter fortelle deg om livet som skilærer

Registrer deg