SKIINSTRUKTØR KURS I ØSTERRIKE PÅ SOMMEREN

Muligheten til å få ditt instruktør sertifikat i løpet av sommeren!

SOMMERDRØMMEN MED SKIKJØRING I ØSTERRIKE

Sommerski kjøring tilbyr unike kontraster: Fra den grønne, blomstrende byen kan du ta gondolen opp til snøen. Nyt solen i lunsjen når du har pause fra å shredde bakkene oppe på isbreen. Etter dagens skikjøring kan du dra hjem og skifte til badeklær og hoppe i innsjøen Zell, det høres vel ganske bra ut?

For å nyte opplevelsen av å kjøre sommerski, så tilbyr vi et kort instruktørkurs med det nødvendige du trenger for å bli en velutdannet skiinstruktør i Østerrike. Vi hjelper deg så du er nøye forberedt til å klare din level 1 eksamen, og oppnå drømmen om å bli en betalt skiinstruktør i Østerrike. Dette er en once-in-a-lifetime mulighet til å få ditt instruktør sertifikat allerede på sommeren, før alle andre, og til å være klar for den kommende vintersesongen. Om du er interessert så hjelper vi deg mer enn gjerne med å finne en jobb på en skiskole som passer til akkurat deg.

 

Anbefaling: Om du vil ha mer omfattende trening på vinteren, så sjekk ut vår 5-ukers All mountain skiinstruktørkurs, eller det ultimate 7-ukers skiinstruktørkurset, der du blir sertifisert instruktør level 1 og 2 i løpet av din første vintersesong.

"Møt nye mennesker, utfordre deg selv, sett deg nye mål, lær andre å stå på ski og utvikle ditt eget nivå. Du bør gjøre det - det er det beste jeg noensinne har gjort."

- Max Cords

Kursprogram

Kurset starter i juli og er designet for å forberede deg til å klare den østeriske “Anwärter” Level 1 skiinstruktør utdanningen. Etter en dag med trening kommer du til å starte 9 intensive dager med Anwärter utdanningen. Teamet av høyt sertifiserte trenere kommer til å finjustere teknikken din i alle aspekter, inklusive carving, korte svinger og rytme i pisten!

Under kurset og forberedelses prosessen kommer du til å bli en del av Snowminds community, med fokus på team building events, undervisning og annet som ditt lokale team anser som nødvendig for å skape magi.

 

Anbefaling: Sjekk ut våre 5-stjerners Facebook reviews og få mer kunnskap rundt Snowminds av våre ski- og snowboardinstruktører!

Hva er inkludert?

Når du reiser med Snowminds tar vi av oss alt det praktiske. På denne måten kan du bare pakke baggen og ta med deg et godt humør, og forberede deg på ditt neste eventyr!

 

Med denne kurspakken kan du se fem imot følgende:

 • 11 dagers halvpension (inkluderer frokost og middag)
 • 10 dagers Level 1 Anwärter skiinstruktør kurs
 • 10 dagers heiskort
 • Online kick-off event før avreise
 • Pro-deals hos Snowminds Store
 • Pre-season fitnessprogram
 • Forberedelse og veiledning når det kommer til pakking, forsikring etc før, under og etter kurset
 • Beskyttet reise med Snowminds trygghetsgaranti
 • Tryggheten med å reise med et etablert reisebyrå
 • En total opplevelse der alt det praktiske er arrangert for deg
 • Ett sterkt samhold
 • En jobb hos en lokal skiskole for kommende vintersesong

 

Hva er ikke inkludert?

 • Transport til og fra Østerrike*
 • Avbestillings- og reiseforsikring
 • Utstyr til kurset

 

*Vi hjelper gjerne med anbefalinger til å booke fly og transfer. Kontakt oss om du er interessert. 

HVEM KAN DELTA?

Hos Snowminds er vi stolte av at de riktige personene blir valgt ut til teamet vårt av ski- og snowboardinstruktører. Vi er kjent blant våre skiskolepartnere for å trene dyktige, energiske og motiverte skiinstruktører. Du trenger ikke være ekspert på ski, og uavhengig av nivået på kursene våre, er kurset skreddersydd slik at du får optimal skitrening før ski eksamen, og at du kan realisere drømmen om en vinter som skiinstruktør i Østerrike! Det viktigste er at du er positiv, glad, eventyrlysten og klar til å jobbe hardt for å få en opplevelse for livet i Snowminds-teamet.

 

Grunnleggende forventer vi oss at du:

 • Har kjørt ski i minst 3-4 uker
 • Er seriøs, ansvarsfull og motivert
 • Liker å undervise og bli utfordret
 • Er mist 18 år gammel
 • Er utadvendt, positiv og glad
 • Er flink med både barn, unge og voksene
 • Behersker engelsk og tysk på samtalenivå*

 

Når du har sendt inn søknaden din så kommer vi til å ringe deg for å prate om ditt kursvalg, og etterfulgt invitere deg til et intervju online. I intervjuet vil vi bedømme hvor bra kandidat du er for reisen. Samtidig får du muligheten til å høre mer om erfaringen som skilærer i Østerrike. Etterfulgt kommer vi tilbake til deg så fort som mulig med svar om vi kan tilby deg en plass i vårt team eller ikke.

Vi har stor interesse for våre kurser, og plassene fylles opp fort, vi bruker derfor prinsippet førstemann til mølla, hvor vi har en søknadsfrist ca. en gang i måneden. Det vil si at jo tidligere du søker, jo større er sjansen for en plass på laget, og en jobb på din drømmedestinasjon.

Du kan bruke søknadsblanketten, der du også kan se pris og dato her på siden, eller så finner du vår søknadsblankett i toppmenyen.

*Trenger du å jobbe med dine tysk kunnskaper innen avreise?
Vi har skreddersydd et online tyskkurs som forbereder deg steg for steg til en sesong som instruktør i de Østerrikse alpene.

 

OBSERVER: Kurset tilbys også til deg som kjører snowboard, du kan lese mer her.

DETALJER OM KURSET

BOLIG

Bolig på kurset

Du vil bo på hotell med de nødvendige nødvendighetene. Du kan forvente å være 2-5 personer per rom, eller leilighet. Halvpensjon på hotellet inkluderer frokost og middag.

UTDANNING

Utdanning

Våre lokale trenere er sertifiserte og vil introdusere deg for de viktigste øvelsene som trengs for å mestre, og deretter fullføre nivå 1-kurset.

Hvert år ser vi instruktørteknikken vår utvikles raskt, og forbedres løpende gjennom personlig feedback. Vårt hovedmål er å sørge for at du er klar for eksamen , og for å bli en sertifisert skiinstruktør for fremtidige sesonger.

Du vil også delta i noen teambuilding-aktiviteter som er ment for at du skal ha det gøy, og skape det sterke Snowminds team samholdet, som vi er kjent for.

Sertifisering

For å tilby utdannelse av høy kvalitet samarbeider vi med Salzburger Berufskilehrer & Snowboardlehrer Verband, en av verdens mest anerkjente instruktørforeninger. Dette vil ikke bare se bra ut på CVen din, men er også veldig nyttig hvis du bestemmer deg for å returnere med Snowminds til våre andre destinasjoner rundt om i verden.

ETTER KURSET

Hva er alternativene dine etter kurset?

Om du er interessert i en sesong i Østerrike vil vi tilby deg vår hjelp, gjennom å få deg i kontakt med en østerisk skiskole og garantere deg en jobb for sesongen. Å allerede ha en sertifisering når du kommer til skiskolen din i desember gir store fordeler og lar deg starte å jobbe som skiinstruktør med en gang.

Kurspris

Course Icon Skiinstruktør kurs

Course Icon 32.995 NOK

Course Icon

Course Icon Hintertux, Østerrike

Course Icon 29. juni - 10. juli 2024

Søk

Gratis online informasjonsmøte

Hør våre eksperter fortelle deg om livet som skilærer

Registrer deg