SESONG MED 3 UKERS SKIINSTRUKTØRKURS I HOCHZEIGER

Bli en certifierad instruktør og jobb blant de fantastiske fjellutsiktene i Hochzeiger!

SESONG MED 3 UKERS SKIINSTRUKTØRKURS I HOCHZEIGER

Hvis du ønsker en sesong i livet som østerriksk sertifisert skiinstruktør i Hochzeiger, er denne kursen riktig for deg. Med 40 kilometer varierte bakker fordelt over en høydeforskjell fra 1 450 til 2 450 meter, tilbyr Hochzeiger spennende nedkjøringer og fantastisk alpin utsikt. I tillegg tilbyr Hochzeiger en rekke spennende vinteraktiviteter, inkludert en 6 kilometer lang akebakke, 3 langrennsløyper som dekker 18 kilometer og mange vinterstier for å utforske det fantastiske området.

Dette er sjansen din til å få den beste vinteren i livet ditt, og vi anbefaler at du søker så snart som mulig for å sikre deg en av de begrensede plassene på denne kursen!

Treningen i Hochzeiger

Vår 3-ukers skilærerkurs starter i desember og er designet for å forberede deg til å bestå den østerrikske “Anwärter” Level 1 skilærerprøven. Vårt trenerteam vil forbedre dine ferdigheter innen alle kjerneområder, inkludert carving, korte svinger og rytmeendringer i bakken. Gjennom hele dine 3 uker med trening streber vi også etter å skape et Snowminds-fellesskap, med fokus på opplæringsarrangementer, teambyggingsaktiviteter og alt annet som vårt lokale team mener er nødvendig for å bringe folk sammen.

Når treningen din er fullført og du består eksamen, kan du begynne å jobbe som betalt skilærer i Hochzeiger på din valgte skiskole. Siden 2012 er vi stolte over at 100% av våre instruktører har fått jobb etter å ha fullført opplæringskurset med Snowminds.

Hva er inkludert i skiinstruktørskurs i Hochzeiger?

Når du reiser med Snowminds tar vi oss av alle praktiske detaljer. På denne måten kan du pakke bagasjen din og gode vibber og fokusere på å forberede deg til ditt kommende eventyr.

Med Snowminds Hochzeiger-kurspakken kan du se frem til følgende fordeler:

 • En vintersesong som skilærer med ansettelse ved en lokal skiskole
 • 3-ukers skilærerutdanning for nivå 1 “Anwärter”, inkludert teambuilding og andre sosiale aktiviteter
 • Bolig på skiskoleanlegget med gangavstand til bakkene (egen betaling av leie til skiskolen i løpet av sesongen)
 • Middag 5 dager i uken under kurset
 • 6 dager trening med det erfarne trenerteamet før Anwärter-utdanningen begynner
 • Heiskort for alle treningsdager, under skilærerutdanningen og for hele sesonge
 • 2 uker med nivå 1 skilærerutdanning “Anwärter” via Tiroler Skilehrerverband
 • Transport til Østerrike inkludert 2 bagasje*
 • Snowminds Teamleader under kurset
 • Fitnessprogram før sesongen
 • Sterkt fellesskap med andre Snowminders
 • Invitasjon til Team Events i Østerrike i løpet av sesongen
 • Invitasjon til Snowminds Reunion Party etter sesongen
 • Invitasjon til Kick-off arrangement i Danmark før avreise (avholdes i september)
 • Forberedelsesmateriell og tips for pakking og forsikring, etc.
 • Pro-tilbud hos Snowminds Store
 • 24-timers nødtelefon gjennom hele sesongen
 • Trygghet ved å reise med et skandinavisk team
 • Et unikt fellesskap med venner for livet
 • Trygg reise med Snowminds Refusjonsgaranti

 

Hva er ikke inkludert?

 • Avbestillings- og reiseforsikring
 • Utstyr for sesongen (skredutstyr, toppturski, etc.)
 • Hjemreise etter sesongen
 • Utgifter til bolig, heiskort og uniform etter kurset (varierer fra arbeidsgiver til arbeidsgiver)
 • Lommepenger eller annet som ikke er nevnt ovenfor

 

*Busstransport er inkludert fra København til destinasjonen for kurset. Mange velger å ta tog til København for å ta bussen med andre deltakere på kurset. Hvis ønskelig, kan vi hjelpe deg med å arrangere reisen til København – prisen for dette vil bli kommunisert før booking. Hvis du heller vil ordne din egen transport til Østerrike, får du 1500 NOK i rabatt på det totale kursprisen. Gi oss beskjed om hvordan du ønsker å håndtere dette.

HVEM KAN SØKE?

 

Vi i Snowminds legger ned mye tid og arbeid i å sørge for at det er de riktige personene som velges ut til vårt team av ski- og snowboardinstruktører, og vi er kjent blant skiskolepartnerne våre for å utdanne dyktige, energiske og toppmotiverte instruktører. Du behøver virkelig ikke å være proff på ski, og uansett nivå er kursene våre skreddersydd slik at du får optimal trening frem til eksamen, og dermed kan få drømmen om en vinter som skilærer i Østerrike oppfylt! Det viktigste er at du er positiv, motivert, eventyrlysten og klar til å arbeide hardt for å få en opplevelse for livet i Team Snowminds.

 

Helt grunnleggende forventer vi at du:

 

 • Har stått på ski i minimum 3-4 uker
 • Er utadvendt, positiv og livsglad
 • Er seriøs, ansvarsbevisst og toppmotivert
 • Er god med både barn, unge og voksne
 • Liker å undervise og å bli utfordret
 • Behersker engelsk og tysk på samtalenivå
 • Er minst 18 år

 

Når du har sendt oss søknaden din vil vi invitere deg til en samtale hvor vi vil vurdere ditt kandidatur. Her vil du samtidig få mulighet til å høre mer om kursene våre, og tilværelsen som skiinstruktør i Østerrike. Etter dette vil vi vende tilbake til deg med informasjon om hvorvidt vi kan tilby deg en plass på teamet.

 

Vi opplever stor interesse for kursene våre, og tilgjengelige plasser fylles fort opp. Vi opererer derfor med et ”førstemann-til-mølla” prinsipp, hvor vi har en søknadsfrist ca. hver måned. Dette betyr med andre ord at jo før du søker, desto større sjanse har du for å komme med OG til å få jobb på din drømmedestinasjon.

 

Du kan benytte deg av søknadsskjemaet her på siden, hvor du også kan se pris og dato, eller anvende søknadsskjemaet vårt i toppmenyen.

Klikk her for å søke.

GRUNNLEGENDE DETALJER OM KURSET

Jobbgaranti som skiinstruktør

Vi liker å være ærlig med dere. Jobbgarantien vår avhenger av bestått instruktørkurs, noe omtrent 90% av våre studenter oppnår med glans. Om du ikke skulle bestå, vil vi fortsatt gjøre alt vi kan for å skaffe deg en jobb likevel. På denne måten kan du nyte sesongen din som instruktør, og ta opp igjen eksamen i januar eller mars. Når det er sagt, er vi stolt av å kunne si at vi har vært i stand til å skaffe 100% av våre instruktører jobb etter bestått eksamen.

Transport

Transport til Østerrike

Buss transport er inkludert fra København til din kursdestinasjon. Mange velger å ta tog til København for å reise med bussen sammen med de andre kursdeltakerne. Hvis ønskelig, kan vi hjelpe deg med å organisere reisen til København – prisen for dette vil bli kommunisert før booking. På bussen fra København kan du ta med deg 2 kofferter, hver på 23 kg. Med andre ord kan du ta med deg alt du trenger – husk at du må kunne bære alt selv.

Hvis du heller vil ordne din egen transport til Østerrike, vil du få 1500 NOK i rabatt på den totale kursprisen.

Når sesongen er over, må du selv sørge for transporten hjem, da våre instruktører har ulike planer for når de ønsker å reise hjem og fra hvor. Hjemreisen er derfor på egen kostnad og er ikke en del av kurspakken din, men vi hjelper gjerne med tips om den beste måten å komme hjem på.

Transport til din destinasjon etter endt kurs

Når opplæringen er ferdig, og eksamensfesten er over, vil vi ordne transporten for deg og dine nye kolleger fra kurset til din skiskole.

Bolig

Vi garanterer alltid at vi ordner bolig for deg hos din lokale skiskole gjennom hele sesongen. De eksakte detaljene rundt ditt boligopphold varierer mye, fra skiskole til skiskole og fra land til land. I Hochzeiger vil du bo i personalets bolig som skiskolen har ordnet både under kurset og gjennom sesongen, noe som gir deg en god start på sesonglivet sammen med dine medinstruktører.

Opplæring

I løpet av tre uker med intensiv trening, vil du utvikle ferdighetene dine på skii et voldsomt tempo. Gjennom fem dager i uken med trening, vil du ha de beste forutsetninger for å bestå Level 1 instruktøreksamen.
Hver år ser vi instruktørene oppleve en enorm fremgang gjennom personlig tilbakemelding under dyktig ledelse. Vårt høyeste mål er å sikre at du er best mulig forberedt til sesongen starter. Samtidig vil du også ta del i en rekke gruppeaktiviteter, som vil bidra til å styrke samholdet og gi deg en sterk fellesskapsfølelse.

Annen viktig informasjon

Liftkort

Ved ankomst vil du motta et treukers heiskort for å nyte bakkene fullt ut. Dette heiskortet kan også brukes på dine fridager eller når du ønsker å tilbringe ekstra tid i bakkene.

Hvis du består eksamen og får jobb på skiskolen, vil du få et sesongkort. Dette kortet må imidlertid returneres når du forlater skiskolen.

 

Trening

Vår 3-ukers instruktørstrening består av en 6-dagers intensiv forberedelseskurs som introduserer deg for de nødvendige øvelsene som kreves for å mestre og deretter bestå den 10-dagers østerrikske Level 1 treningskursen. Disse tre ukene med trening kulminerer i din Level 1 instruktøreksamen.

Hvert år ser vi hvordan teknikken til instruktørene våre utvikler seg raskt gjennom kontinuerlig personlig tilbakemelding. Vårt hovedmål er å sikre at du er finslipt og i toppform før sesongen starter. Samtidig vil du også delta i mange lagaktiviteter som er ment å nytes og forhåpentligvis skape den sterke Snowminds-teamfølelsen vi er kjent for.

 

Instruktørssertifisering

For å tilby høykvalitets opplæring samarbeider vi med Tiroler Skilehrer Verband, en av verdens mest anerkjente instruktørskoler. Dette vil ikke bare se bra ut på CVen din, men det er også svært nyttig hvis du bestemmer deg for å returnere med Snowminds til våre andre destinasjoner rundt om i verden.

De siste dagene av kurset vil trenerne dine guide deg gjennom et utfordrende instruktørstreningssystem, som er nivå 1 innenfor deres utdanningssystem. Her vil du bli trent for å undervise både nybegynnere og mer erfarne skiløpere og bli en kompetent instruktør klar til å undervise i Østerrike.

Pris

Course Icon 3 Ukers Skiinstruktørkurs i Hochzeiger

Course Icon Fra 49.495 NOK

Course Icon

Course Icon Østerrike

Course Icon Depositum: 1000 kr

Søk

Spørsmål? Ring oss på +46 40 606 08 72!

Gratis online informasjonsmøte

Hør våre eksperter fortelle deg om livet som skilærer

Registrer deg