Online språkkurs i tysk

Få på plass tysken før avreise

Om tyskkurset

 

Skal du på sesong i Østerrike, men er nervøs for det er tyske språket? Det behøver du ikke å bli, for vi har skreddersydd det rette online språkkurs i tysk for deg. Med tyskkurset blir du steg for steg klar for utdannelsen samt en sesong i de østerrikske alpene – uansett forkunnskaper! Kurset strekker seg over 10 uker, med ulike temaer fordelt på 12 moduler.

 

En sesong i Østerrike byr på en rekke spennende opplevelser, hvor det å lære det tyske språket er en del av det. Teamet vårt har til sammen tilbrakt mer enn 25 sesonger i Østerrike og vi vet nøyaktig hvordan det føles å være nybegynner i språket. Hvis du ikke har så mye erfaring, men ønsker å lære og snakke tysk, er det viktig å ha de rette forutsetningene. Derfor har vi sammen med Snowminds-instruktørene utviklet et online språkkurs i tysk spesialdesignet for en sesong i snøen.

"Til å begynne med var jeg ikke så begeisteret for språkkurset. Men jeg ble overrasket. Leksjonene og ordforrådet er ekstremt relevant og nyttig for deg som ski- eller snowboardinstruktør. Når jeg dro til Østerrike hadde jeg full kontroll."

- Anouk, Snowminds Instruktør

HVOR OG NÅR SOM HELST

 

Den store fordelen med kurset er at det er online og dermed fleksibelt – hvor som helst og når som helst. Dette betyr at du begynner å jobbe med det tyske språket fra sommaren av, og hver uke frem mot avreise. På denne måten er du best mulig forberedt for treningen og sesongen som venter.

  • Kursstart: fleksibelt
  • Varighet: 10 uker (mulig å gjennomføre kurset hurtigere)
  • Tilgjengelighet: Logg på via din datamaskin, tablet eller smarttelefon.
  • Ordbok: Last ned de viktigste glosene sånn at du alltid har den i baklommen.

 

Den mest optimale måten å dele opp kurset på er over flere uker, slik at du stadig lærer deg nye gloser over tid, og rolig venner deg til språket. Ved å fordele kurset over en lengre periode, sikrer du den beste læringsprosessen slik at du dermed får mest mulig ut av kurset. Det er imidlertid ikke noe problem å fullføre kurset på kortere tid hvis du ønsker det.

 

Detaljer om kurset

12 online moduler fordelt over 10 uker

Tyskkurset består av 12 nettbaserte moduler. Du starter med tre moduler den første uken, der to av modulene skal gi deg en innføring i den mest grunnleggende tysken. Deretter starter den neste modulen allerede med de glosene du trenger som ski- og /eller snowboardinstruktør. Deretter tar du for deg en modul i uka, hvor hver modul fokuserer på ett bestemt emne som er relevant for din utdanning og påfølgende sesong. Du vil blant annet gå gjennom moduler som fokuserer på å lære både barn og voksne til å bli introdusert for den østerriske dialekten.

Glosebok

I tillegg til selve kurset, vil du også motta en glosebok som inneholder spesifikke ord og uttrykk relevant for ski og snowboard. Alle glosene vil gjennomgås i løpet av kurset på nettet, der ordboken er til for deg å hjelpe deg med å trene på ordforrådet i tiden som følger. Du kan for eksempel laste ned gloseboken på telefonen din slik at du har tilgang til den når som helst og hvor som helst.

Lær tysk med videoer og lydfiler

Hver modul består av et bredt spekter av oppgaver hvor videoer, lydfiler og bilder vil hjelpe deg på vei og gi deg best mulig læringsprosess. På denne måten kan du jobbe effektivt ved å lytte til dem gjentatte ganger og få visualisert dem gjennom videoer og / eller bilder. Kurset fokuserer ikke på at det tysk språket ditt er grammatisk korrekt, men på å bli vant til språket og til å kunne kommunisere muntlig. Derfor kan det være en god idé å prøve å gjenta det som blir sagt i hver lydfil. Øvelse gjør mester 😉

Ta en test etter hver modul

Hver modul avsluttes med en test. På denne måten kan hele tiden se hvor mye du har lært og om du har lært nok til å kunne å fortsette til neste modul.

Lukket Facebook-gruppe

Alle som er påmeldt tyskkurset vårt blir invitert til en lukket Facebook-gruppe i løpet av sommeren. Gruppen har hvert eneste år blitt utrolig verdsatt av alle våre instruktører, og det primære formålet med gruppen er å motivere hverandre til å gi det tyske språket en ekstra innsats og hjelpe hverandre med noen av de vanskeligere oppgavene. I tillegg består gruppen av mange likesinnede, der du (hvis du ønsker det) kan finne en tysk kompis som du kan øve på de tyske frasene sammen med.

Pris

Course Icon 12 modulers online tyskkurs

Course Icon Pris: 2395 NOK

Course Icon Fleksibelt

Søk

Spørsmål? Ring oss på +46 40 606 08 72

Gratis online informasjonsmøte

Hør våre eksperter fortelle deg om livet som skilærer

Registrer deg