Sesong med Altitude i Verbier med nivå 1 og 2 skilærerkurs

Jobb og tren vinteren bort i et av de beste skianleggene i Alpene

Sesong med Altitude i Verbier med nivå 1 og 2 skilærerkurs

Fra begynnelsen av desember og fremover vil du delta i vårt nivå 1 og 2, engelske, instruktørutdanningsprogram. Programmet er designet for å forberede deg til å jobbe som skilærer i skiskolen i Verbier eller deres andre samarbeidssteder over hele Sveits.

Som en del av kurset vil du motta et sesongkort for heiser til Verbier, arrangert sesongbolig med inkludert husleie for den første måneden, de internasjonalt anerkjente BASI level 1+2-eksamenene, over 135 timers opplæring fra topp profesjonelle instruktører, samt arbeids- og skyggemuligheter i Verbier, Grindelwald, Andermatt, Gstaad og/eller Italia.

Du vil trene for å bestå level 1 før jul, slik at du kan skygge eller jobbe i jule- og nyttårsferien enten i Verbier eller i et av de andre fantastiske skianleggene som Altitude opererer i. Deretter, i januar, begynner vi å trene mot level 2-eksamenen i slutten av januar – begynnelsen av februar, før høysesongen starter fra midten av februar til begynnelsen av mars, og igjen i slutten av mars til sesongavslutningen. En betydelig mengde trening vil gi deg verdifull erfaring for skygging og arbeid i løpet av høysesongen. I begynnelsen av mars vil du ha enda en treningsperiode, der du blir introdusert til off-piste trening samt en uke fokusert på race-trening, inkludert trening for en eventuell fremtidig level 3-kurs.

HVA ER INKLUDERT?

Vi har skapt en helhetlig vinteropplevelse fra begynnelsen av desember til midten av april, der du vil bli en sertifisert skilærer med mulighet til å jobbe i en lokal skiskole i Verbier, men også ha jobbmuligheter i Grindelwald, Andermatt, Gstaad og/eller Italia.

Med denne kurspakken kan du se frem til følgende fordeler:

 • En full vintersesong i Verbier
 • 5 måneder med delt innkvartering organisert med den første måneden inkludert*
 • Snowminds teamleder gjennom hele sesongen
 • Sesongheiskort for Verbier og 4 Valleys**
 • 135+ timer med nivå 1 + 2 skilærertrening
 • Nivå 1+2 BASI eksamen inkludert alle avgifter, materialer og medlemskap
 • Skygge- og jobbmuligheter ved Altitude Skiskole gjennom sesongen***
 • Skiskoleorientering, forbereder deg for livet som en sertifisert skilærer
 • Skoleundervisning i bakken, mentorsesjoner, skituningsesjoner, individuell målsetting & handlingsplan
 • Sosiale teamarrangementer gjennom sesongen
 • En uke med Race Training og et skred-sikkerhetskurs
 • Pro-avtaler i Snowminds-butikken
 • For-sesong treningsprogram
 • Online kick-off arrangement før avreise med teambygging og mer
 • Forberedelsesveiledning og tips angående pakking, forsikring, visum osv., før, under og etter sesongen
 • Reisebeskyttelse med Snowminds Trygghetsgaranti

 

Ikke inkludert:

 • Transport til/fra Verbier, Sveits****
 • Depositum og månedlig leie for sesonginnkvartering (betalt på forhånd)*
 • Avbestillingsforsikring, reiseforsikring, potensielle visumavgifter og lokale skatter
 • Førstehjelpskurs
 • Utstyr, måltider og alt annet som ikke er nevnt ovenfor

 

*

*Snowminds tilbyr arrangert bolig for hele sesongen, slik at du kan unngå bryet med å finne det selv og få muligheten til å bo sammen med andre Snowminders. Den første måneden er inkludert i kurspakken, og i de fleste tilfeller blir du bedt om å betale leien for resten av sesongen før avreise. Prisen for bolig ligger vanligvis mellom 800-1200 CHF per måned. Hvis du er interessert i å bestille ditt eget boende for hele vintersesongen, vennligst kontakt oss for en rabattert kurspris.

**Det er en tilleggsavgift på 300 CHF på heiskortet for personer som er 24 år eller eldre og/eller en tilleggsavgift på 300 CHF for personer som melder seg på etter 20. november.

***Ansettelsen kommer an på om du klarer utdanningen eller ikke, prestasjon under trening, språkkunnskaper og behov av personale hos skiskolen.

*** Vi hjelper gjerne med anbefalinger til booking av flybilletter og lufthavnstransport til din endelige destinasjon. Kontakt oss når som helst, om du er interessert i dette.

REISEPROGRAM

Vårt Verbier nivå 1 og 2 instruktørpraksis er perfekt designet for de som ønsker å ta et friår, en karrierepause/-endring, samt de som ønsker profesjonell opplæring for å forbedre sin skikjøring og ta den til neste nivå i 4 Vallées, noe av de beste og mest varierte terrengene i Alpene.

 • Tidlig i desember: Trening med kondisjon, vedlikehold, og handlingsprogram
 • Midten av desember: BASI Nivå 1 Eksamensperiode
 • Jul og Nyttår: Skygging i Verbier og/eller mulig undervisning i Grindelwald/Gstaad
 • Januar: BASI Nivå 2 trening
 • Tidlig til midten av februar: BASI Nivå 2 Eksamensperiode
 • Midten av februar til slutten av februar: Skygging i Verbier og/eller mulig undervisning i Grindelwald/Gstaad
 • Slutten av februar: Teknisk skitrening og utviklingstrening og/eller arbeid i Italia
 • Tidlig i mars: Trening med frikjøring
 • Midten av mars: Racetrening
 • Slutten av mars til slutten av april: Mulig arbeid og fritidsskiing

 

Programmet er omtrentlig og kan være gjenstand for endringer. Vær oppmerksom på at nivå 1 og 2 treningsprogrammene består av dager i bakken, dager utenfor bakken, og fridager. Den eksakte planleggingen blir laget i samsvar med værforholdene i de aktuelle ukene

HVEM KAN SØKE?

Hos Snowminds er vi stolte av å velge de riktige personene til vårt team av ski- og snowboardinstruktører. Vi er kjent blant skiskolene for å utdanne kompetente, energiske, og topp motiverte instruktører. Det viktigste for deg er å være positiv, utadvendt, eventyrlysten og klar for å jobbe hardt for å få minnet om en levetid som en del av Snowminds-teamet.

Hva vi forventer fra deg:

 • Du føler deg komfortabel med å stå på ski i røde løyper
 • Du er positiv, utadvendt, og eventyrlysten
 • Du er seriøs, ansvarlig og topp motivert
 • Du liker å undervise og elsker å bli utfordret
 • Du snakker engelsk på et samtalenivå
 • Du er 18 år eller eldre Kvalifisert for å komme inn og oppholde deg i Sveits i programperioden

 

Når du har sendt inn søknaden din, vil vi ringe deg for å diskutere kursvalget ditt og høre mer om hvorfor du vil bli instruktør. Deretter vil du bli invitert til et intervju der vi vil vurdere kandidaturet ditt. Dette gir deg også muligheten til å få mer informasjon om kursene våre og din erfaring som skiinstruktør i Sveits. Etter intervjuet vil vi ringe deg og la deg vite om vi kan tilby deg en plass på teamet vårt eller ikke.

Vi mottar mange søknader til kursene våre, og plassene fylles raskt opp. Derfor har vi et “først til mølla”-prinsipp med en søknadsfrist hver måned. Dette betyr at jo tidligere du søker, jo større er sjansene dine for å bli med på teamet og få en plass på drømmedestinasjonen din.

Ytterligere informasjon om kursdatoer og priser finner du nedenfor, der du også kan trykke på knappen for å søke nå.

Jeg har hatt 5 sesonger i Les 4 Vallées skiresort, og det var helt fantastisk. Hvis du leter etter utrolig skikjøring og personlig utvikling både på og utenfor snøen, så leit ikke lenger og DRA!

- Thijs, Snowminds Course Manager

Detaljer om kurset

JOBBFORVENTNINGER

Siden du er ansatt direkte ved skiskolen, ikke Snowminds, er det skiskolen som uavhengig definerer omfanget av arbeidet ditt, lønn og andre arbeidsrelaterte forhold. Dermed er ditt arbeidsforhold mellom deg og skiskolen, og vi kan ikke garantere, for eksempel, et minimum antall arbeidstimer. Vi vil selvfølgelig hjelpe og bistå ved eventuelle spørsmål eller annet.

Som en nyutdannet instruktør vil du hovedsakelig jobbe med store grupper av barn, og administrere noen ganger opptil 10. Dette er en ganske utfordrende oppgave og krever visse ferdigheter du vil tilegne deg under opplæringen. Å jobbe i dette miljøet vil gi deg visse ferdigheter som ikke kan oppnås andre steder, ferdigheter som klasseledelse, tidsstyring og problemløsning.

ARBEIDSTID

Som en nyutdannet instruktør er man vanligvis på “bunnen av næringskjeden” når det gjelder arbeid. Med andre ord, de mer erfarne instruktørene får første prioritet, men jo mer du viser din lidenskap og ønske om å jobbe hardt, jo bedre blir det. Vi anbefaler på det sterkeste å utnytte de travleste toppperiodene i skiskolen ved å vise overordnede at du er motivert for å undervise så mange timer som mulig. De travleste periodene i høysesongen er jul & nyttår, februar og i noen skisteder også påske. Det er vanlig at du blir booket for timer basert på dine språkkunnskaper, sosiale ferdigheter og evnen til å omgås mennesker. Det er alltid muligheter for å skygge undervisning før du underviser din første time, noe som kan være en flott måte å vise din entusiasme og motivasjon til skiskolen din

SPRÅK

Vår skiskolepartner foretrekker instruktører som kan snakke litt fransk og/eller tysk, og å kjenne til noen grunnleggende fraser kan forbedre din lokale opplevelse betydelig. Språkferdigheter kan være mer verdifulle enn sertifiseringsnivået, og noen feriesteder tilbyr til og med en timeprisøkning for hvert ekstra språk du snakker!

Jo mer du øver på språket som snakkes i destinasjonslandet før avreise, desto bedre. Dette vil hjelpe med din integrering og generelt gi deg en bedre opplevelse. Vi anbefaler å bruke Duolingo for å øve, og ideelt sett anbefaler vi å ta et språkkurs.

Vårt team har til sammen gjennomført mer enn 25 sesonger over hele verden, og vi vet bedre enn noen hvordan det er å begynne å jobbe med et nytt språk for første gang. Selv om det kan virke forvirrende i begynnelsen, vet vi at det er mer enn mulig å lære med litt øvelse. Annet enn vanlige språkkurs, fokuserer Snowlingo-kursene spesifikt på hva du faktisk trenger når du jobber som en ski- eller snowboardinstruktør. På vår nettside kan du lese mer om det.

LØNN

Når det gjelder økonomiske forventninger, la oss være klare: Du blir ikke rik i en sesong som nyutdannet instruktør.

For en nivå 1-instruktør i Verbier bør du forvente mellom 15 CHF og 20 CHF per time du jobber. Hvis du oppnår en høyere sertifisering, kan dette endre seg. Denne lønnen kan variere mellom skiskolene, da noen skoler tar hensyn til ulike ting som språk og undervisningserfaring.

Vi anbefaler alltid å ha minst 2000 sveitsiske franc i lommepenger, så du kan få mest mulig ut av sesongen. Generelt er det veldig forskjellig hva instruktørene våre tjener og bruker i løpet av sesongen, siden vaner/personlige budsjetter varierer så mye.

Av og til er det muligheter for å plukke opp ekstra arbeidstimer i skistedet i løpet av vinteren i andre fjellavdelinger, som for eksempel i skibutikker, aktiviteter og gjestetjenester.

INNKVARTERING

I Verbier er den første måneden med innkvartering under kurset inkludert. Du kan bestemme om du vil at innkvarteringen skal ordnes av Snowminds for resten av sesongen.

Mange skiskoler i Sveits inkluderer ikke innkvartering i arbeidskontraktene, da de ofte jobber med mye lokalt personell. Derfor samarbeider vi med skiskolene for å ordne god og passende bolig for deg. Du vil være i delt innkvartering med (for det meste) andre Snowminds instruktører i et fantastisk samfunn.

Boligkontrakt      Leien vil ikke bli trukket fra lønnen din, men betalt separat. Siden bolig er sikret for hele sesongen, kreves det en signert boligkontrakt og full betaling før avreise. Leien varierer, men ligger typisk mellom 600-900 sveitsiske franc i måneden.

Depositum for Bolig Et depositum skal betales for å dekke potensielle skader, manglende gjenstander, rengjøring, vasking av sengetøy, håndklær og/eller alt annet utleier vil ha krav på etter leieperioden. Det gjenværende beløpet vil bli overført tilbake til deg elektronisk etter sesongen av Snowminds.

ARBEIDSKRAV

ARBEIDSTILLATELSE

For å oppholde deg og arbeide i Sveits gjennom vintersesongen, må du være borger i et EU- eller EFTA-land. (EFTA består av Island, Liechtenstein, Norge og Sveits). Selv om Sveits ikke er medlem av EU, er landet en del av EFTA og gir dermed fri bevegelighet til de fra EU/EFTA-land.

Likevel må du få en arbeidstillatelse mens du er i Sveits, før du begynner å jobbe på en skiskole. Din skiskole og din teamleder vil hjelpe deg og gi råd om den mest passende tillatelsen, som varierer avhengig av mengden arbeid per måned.

Din skiskole vil hjelpe deg med å betale de relevante gebyrene til registreringskontoret.

Obligatorisk Sveitsisk Helseforsikring / Turistskatt

De fleste arbeidstillatelser i Sveits krever at du også betaler for obligatorisk sveitsisk helseforsikring, som må betales i tillegg til registreringsavgiften for å være kvalifisert til å jobbe.

Hvis du ikke har en arbeidstillatelse og ikke jobber, krever Sveits at du i stedet betaler en daglig turistskatt. Dette er vanligvis rundt 2,50-4,50 CHF per dag, avhengig av din boligsituasjon.

Hvis du er interessert i å lese mer om arbeid i Sveits som utlending, henviser vi til den offisielle sveitsiske regjeringens nettside.

Pris

Course Icon Sesong med Altitude i Verbier med nivå 1 og 2 skilærerkurs

Course Icon fra 81.995 NOK

Course Icon

Course Icon Verbier, Sveits

Course Icon Depositum: 1.000 NOK

Søk

Noen spørsmål? Ring oss!

Gratis online informasjonsmøte

Hør våre eksperter fortelle deg om livet som skilærer

Registrer deg