BLI SKIINSTRUKTØR I MONT-SAINTE-ANNE

Kjør ski med utsikt over St. Lawrence-elven

BLI SKILÆRER I MONT-SAINTE-ANNE

Bli skilærer eller snowboardlærer i Mont-Sainte-Anne og opplev et unikt skiverden i den vakre naturen og skianlegget i Canada. Dette området er kjent som et av de beste stedene for skikjøring i østlige Canada, med spektakulær utsikt over Saint Lawrence-elven.

Fjellet tilbyr et bredt utvalg av 73 kilometer med løyper som strekker seg på begge sider av fjellet. Dette gjør Mont-Sainte-Anne til et fantastisk skianlegg der du kan oppleve fantastisk skikjøringsterreng! Løypene passer for alle nivåer, noe som gjør dette reisemålet til et utmerket alternativ.

Når du reiser til Canada, er det lett å forelske seg i fjellene, og det er forståelig. Tross alt, det er mange ting å gjøre. I Mont-Sainte-Anne kan du også ta en snøscootertur, prøve hundesledekjøring eller holde skiene på og kjøre gjennom skogen, og på en god dag kan du prøve den berømte kanadiske Champagne-pulversnøen. Hvis du trenger mat eller drikke i sentrum, er det enkelt å ordne, siden du kan kjøre ski gjennom landsbyen, som tilbyr ski-in/ski-out muligheter.

SKISKOLEN i Mont-Sainte-Anne

Mont-Sainte-Anne har et hyggelig team i skiskolen med omtrent 150 instruktører i ulike aldre. Det er et dynamisk og hjelpsomt team med veiledere som vil guide deg gjennom arbeidet som instruktør. Skilærerkurset foregår på engelsk, med muligheter for å utvikle visse ferdigheter i fransk underveis. Dette området er i en fransktalende region, så de fleste lokalbefolkningen vil snakke fransk som morsmål. Du vil bli en del av et vennlig team der alle deler den samme lidenskapen som deg! Hvis du ønsker å lære/forbedre fransk før sesongen, har vi en skreddersydd franskurs som vil hjelpe deg med å integrere deg perfekt i denne fantastiske regionen.

LIVET SOM INSTRUKTØR

Det er en unik atmosfære ved Mont-Sainte-Anne skiskole der alle erfarne instruktører er klare til å dele sin lidenskap for skikjøring med deg. I løpet av sesongen vil skiskolen organisere ulike aktiviteter, som for eksempel teknisk trening, leksjoner fra erfarne instruktører og mye mer.

FAKTA

  • 73 km løyper
  • 9 heiser
  • Variert terreng: nybegynner 21%, lett til middels 46%, ekspert 33%
  • Utsikt over Saint Lawrence-elven

Gratis online informasjonsmøte

Hør våre eksperter fortelle deg om livet som skilærer

Registrer deg