12 ukers ski instruktørkurs i Mont-Sainte-Anne

Bli utdannet både nivå 1 og nivå 2 instruktør med vårt 12 ukers kurs

12 ukers ski instruktørkurs i Mont-Sainte-Anne

 

Først og fremst: må man ikke jobbe som skiinstruktør for å få en fantastisk vinter med Snowminds. Derfor har vi utviklet dette 12 uker lange treningskurset i Mont-Sainte-Anne, Canada. Med profesjonell og personlig trening under av våre enestående”all-star” trenere, vil du raskt oppnå drømmen om å bli sertifisert skiinstruktør på høyt nivå (nivå 1 og nivå 2). Etter sesongen vil du være utdannet canadisk nivå 1 og 2 instruktør, noe som garantert betyr at du vil ha utviklet deg enormt, og som gir deg mulighet til å jobbe en sesong som skilærer den kommende vinteren.

 

Merk: Kurset er også tilgjengelig i Sun Peaks.

 

TRENINGEN

 

Gjennom et nært samarbeid med det kanadiske skiforbundet og skianlegget i Mont-Sainte-Anne i Canada, er vi i Snowminds nå stolte over å kunne tilby deg sjansen til å raskt bli sertifisert både nivå 1 og nivå 2 skiinstruktør. Vi har spesialdesignet kurset for de som ønsker å utfordre seg selv, og som ønsker hurtig utvikling av ferdighetene sine, med maksimal fleksibilitet til å kunne jobbe som skiinstruktør den kommende sesongen i Canada eller hvor som helst i verden.

 

Over vårt omfattende 12 ukers kurs vil du få 4-5 dager i uken med personlig tilpasset trening, med fokus på forbedring av teknikk og utvikling både i og utenfor pisten. De første tre ukene av kurset vil være forberedende trening for å gi deg et godt og sikkert fundament og forbedre basisferdighetene dine. Disse innføringsukene er ment å sørge for at alle er godt forberedt og klare for å bestå nivå 1 instruktøreksamen.

 

Når din nivå 1 instruktørutdannelse er i boks vil du få ytterligere fem uker med mer avansert skitrening, hvor du kan forvente å ta ferdighetene dine til nye  høyder. For å runde av det hele på best mulig vis, kulminerer kurset med nivå 2 instruktøreksamen, som gjør deg til instruktør på høyt nivå  i Canada med jobbgaranti for den påfølgende sesongen. Og om du kunne tenke deg å ta fatt på tilværelsen som instruktør direkte etter kurset, tilbyr vi også spennende jobbmuligheter i Australia, New Zealand og Sør-Afrika.

 

Det sosiale livet under skilærerkurset

I Canada får du muligheten til å trene og utvikle skiteknikken din i Mont-Sainte-Anne, en av de mest kjente skidestinasjonene i Canada. Gjennom hele ditt 12-ukers kurs vil du bo sammen med alle de andre deltakerne og bli en del av det sterke og hyggelige fellesskapet som Snowminds er kjent for. Våre Team Leaders vil arrangere sosiale aktiviteter og arrangementer for å hjelpe til med å skape tettere bånd og kontakter, og forhåpentligvis gjøre opplevelsen av å bo i utlandet litt mer hjemmekoselig.

Mont-Sainte-Anne er hjemmet til skilæreren JF Beaulieu, en av de beste og mest dyktige kanadiske skilærerne. Med opplæring fra JF og noen av Canadas beste trenere, kan du forvente å se skiferdighetene dine skyte i været i løpet av kurset. Når du ikke trener, vil du ha god tid til å utforske nærliggende skisteder og andre aspekter av den kanadiske kulturen, som for eksempel hockey. Akkurat som alle andre Snowminds-kurs, streber vi etter å tilby en helhetsopplevelse som ikke bare forbereder deg med riktig skilæreropplæring, men gir deg også mer innsikt i den lokale kulturen, hvordan folk lever, og hvordan de tilbringer helgene med familien. I denne sammenhengen kan du forvente en førsteklasses 12-ukers kurs både i skikjøring og kanadisk kultur!

 

HVA ER INKLUDERT?

Når du reiser med Snowminds, tar vi oss av alt det praktiske arbeidet. Du kan rett og slett bare pakke kofferten og godt humør, og se frem til ditt neste eventyr i Canada.

 

Følgende er inkludert i denne kurspakken: 

 • 12-ukers nivå 1 og 2 skiinstruktørkurs i Mont-Sainte-Anne, Canada
 • Returflyvninger til og fra Canada*
 • Busstransport til og fra flyplassen til Mont-Sainte-Anne resort
 • 12 uker med delt boende (mulighet for 13,5 uker hvis ønskelig) 
 • Sesongheiskort til Mont-Sainte-Anne
 • 24 halvdager med trening med lokale trenere
 • CSIA nivå 1 og 2 instruktørsertifisering (inkludert eksamener, kursmateriell og instruktørsertifikater)
 • Snowminds Team Leader
 • Sosiale aktiviteter under kurset
 • Mulighet til å fullføre opplevelsen på vår sesongavslutningstur til Hawaii
 • Hjelp med visumsøknad (om nødvendig) og andre praktiske formaliteter før avreise
 • Pro-tilbud på Snowminds Store
 • Forberedelsesmateriell og treningsprogram før reisen
 • Online kick-off arrangement før avreise med teambuilding og mer
 • Invitasjon til Snowminds Reunion Party etter at kurset er avsluttet
 • Veiledning for å sikre jobb ved en kanadisk skiskole for den påfølgende vintersesongen, om ønskelig**
 • Et sterkt fellesskap med andre Snowminders
 • Tillit til et etablert reiseselskap som er medlem av et relevant reisegarantifond Reisebeskyttelse med Snowminds pengene-tilbake-garanti

Hva er ikke inkludert?

 • Ekstra bagasje utover to (2) innsjekkede bagger inkludert med flyreisene dine
 • Avbestillingsforsikring, reiseforsikring og potensielle visumgebyrer
 • Utstyr for sesongen, som skiutstyr m.m.
 • Mat, lommepenger og alt annet som ikke er nevnt ovenfor

 

*Returflyvninger er inkludert fra en større internasjonal flyplass, inkludert London, Frankfurt, Paris, Amsterdam eller København. Vi vil gjerne arrangere flyreiser fra andre områder, som Edinburgh eller Sydney, på forespørsel og sannsynligvis ekstra kostnader. I alle tilfeller, vær oppmerksom på at det kan være tilleggskostnader avhengig av avgangsflyplassen, flytilgjengelighet og prisøkninger! Vi vil varsle deg før endelige flybestillinger foretas i slike tilfeller. Du er også velkommen til å bestille dine egne flyreiser, i så fall gir vi 700 euro rabatt på reisen din. Hvis du har spørsmål, er det bare å ta kontakt med oss.

** Hvis foretrukket, hjelper vi deg med å søke hos kanadiske partnerskiskoler og gir deg veiledning om søknads- og intervjuprosessen for den påfølgende sesongen.

"Det å stå på ski i Canada er helt spesielt. Off-pisten er helt åpen, kulturen er gjestfri, og maten er virkelig god. Jeg savner virkelig dagene med backcountry og burgere. Jeg vil tilbake!"

- -Andreas, Snowminds-instruktør

HVEM KAN SØKE?

 

Vi i Snowminds legger ned mye tid og arbeid i å sørge for at det er de riktige personene som velges ut til vårt team av ski- og snowboardinstruktører, og vi er kjent blant skiskolepartnerne våre for å utdanne dyktige, energiske og toppmotiverte instruktører. Du behøver virkelig ikke å være proff på ski, og uansett nivå er kursene våre skreddersydd slik at du får optimal trening frem til eksamen, og dermed kan få drømmen om en vinter som skilærer i Canada oppfylt! Det viktigste er at du er positiv, motivert, eventyrlysten og klar til å arbeide hardt for å få en opplevelse for livet i Team Snowminds.

 

Helt grunnleggende forventer vi at du:

 

 • Har stått på ski i minimum 4 uker
 • Er utadvendt, positiv og livsglad
 • Er seriøs, ansvarsbevisst og toppmotivert
 • Er god med både barn, unge og voksne
 • Liker å undervise og å bli utfordret
 • Behersker engelsk på samtalenivå
 • Er minst 19 år

 

Når du har sendt oss søknaden din vil vi invitere deg til en samtale hvor vi vil vurdere ditt kandidatur. Her vil du samtidig få mulighet til å høre mer om kursene våre, og tilværelsen som skiinstruktør i Canada. Etter dette vil vi vende tilbake til deg med informasjon om hvorvidt vi kan tilby deg en plass på teamet.

 

Vi opplever stor interesse for kursene våre, og tilgjengelige plasser fylles fort opp. Vi opererer derfor med et ”førstemann-til-mølla” prinsipp, hvor vi har en søknadsfrist ca. hver måned. Dette betyr med andre ord at jo før du søker, desto større sjanse har du for å komme med OG til å få jobb på din drømmedestinasjon.

 

Du kan benytte deg av søknadsskjemaet her på siden, hvor du også kan se pris og dato, eller anvende søknadsskjemaet vårt i toppmenyen. Klikk her for å søke.

 

Pris

Course Icon 12 Ukers Instruktørkurs i Mont-Sainte-Anne

Course Icon Fra 89.995 NOK

Course Icon

Course Icon Mont-Sainte-Anne, Canada

Course Icon Januar til april

Søk

Spørsmål? Ring oss på +46 40 606 08 72!

Gratis online informasjonsmøte

Hør våre eksperter fortelle deg om livet som skilærer

Registrer deg