Bli skiinstruktør i Stoneham

Den ideelle kombinasjonen av å blande arbeid og moro som instruktør.

 

Om Stoneham

Stoneham Mountain Resort ligger i Quebec, bare en halvtime med bil fra en av Canadas største og mest kjente byer, Quebec City! Dette feriestedet er blant de mest besøkte og travleste feriestedene i området og består hovedsakelig av svarte diamantspor og noen grønne og blå spor – Du får den ideelle kombinasjonen av å blande arbeid og moro som instruktør i Stoneham! Stoneham er spesielt populært for freestyle og snowboardere, med Quebecs eneste olympiske halfpipe og en introduksjonspark for nybegynnere.

Skiskolen

Stoneham har et vennlig team med 150 instruktører i alle aldre. Det er et dynamisk og tilgjengelig team av veiledere som vil guide deg og hjelpe deg i arbeidet ditt. Skilærerkurset foregår på engelsk samtidig som det gir deg muligheter til å utvikle noe fransk språk underveis. Feriestedet ligger i en fransktalende region, noe som betyr at de fleste lokalbefolkningen snakker fransk som morsmål. Du vil være en del av et imøtekommende team som deler den samme lidenskapen som deg! Hvis du ønsker å lære/forbedre fransk før sesongen, har vi et skreddersydd fransk kurs som kan hjelpe deg med å integrere deg perfekt i denne fantastiske regionen.

Instruktørlivet i Stoneham

Det er en unik atmosfære på Stonehams skiskole, der alle erfarne instruktører er tilgjengelige for å dele sin lidenskap for skikjøring med deg. I løpet av sesongen vil du også som en del av snøskolens team kunne nyte aktiviteter som teknikktrening, opplæring i avdelinger som heisoperasjoner, skipatrulje, osv.

Fakta

  • Skikjøring fra 248 meter til 593 meter
  • 43 løyper på dagen og 19 om kvelden
  • Lengste løype er 3,2 km
  • Naturlig snøfall på 430 cm
  • Tre parksoner
  • Olympisk halfpipe
  • 17 avanserte løype

Gratis online informasjonsmøte

Hør våre eksperter fortelle deg om livet som skilærer

Registrer deg