Bli skilærer på Grouse Mountain.

Lokal skikjøring + storbyliv = Grouse Combo

Destinasjonen

Beliggende i North Vancouver, kun 15 minutter fra sentrum, er Grouse Mountain kjent som den såkalte “Vancouver-toppunktet”. Fra byen vil du se kveldslysene på bakkene, og fra fjellet vil du se hele byen bredt foran deg. Her på Grouse Mountain kan du få en hel sesong med den perfekte blandingen av skikjøring og byliv. Når det gjelder gjester, kommer en solid blanding av lokale og internasjonale besøkende året rundt for å nyte alle aktivitetene fjellet har å tilby. For eksempel kan du til og med møte de lokale grizzlybjørnene, Coola og Grinder! Som skilærer på Grouse Mountain kan du forvente utfordrende terreng for alle nivåer og den klassiske champagne-puddersnøen Canada er kjent for over hele verden. Det er en herlig kombinasjon!

Skiskolen

Som skilærer på Grouse Mountain vil du arbeide i både en lokal og virkelig internasjonal miljø. Takket være nærheten til Vancouver kommer besøkende fra hele verden til Grouse Mountain for å oppleve autentisk kanadisk skikjøring. Med andre ord får du muligheten til å undervise en solid blanding av både lokale og internasjonale gjester. Skiskolen på Grouse er en av de eldste i Nord-Amerika, og instruktørene som jobber der, er svært erfarne og kommer fra hele verden.

Instruktørlivet

Å jobbe på Grouse Mountain handler selvfølgelig om skikjøring, men også om å nyte livet i Vancouver til det fulle. Byen er kjent for sitt rike kulturliv og kulinariske opplevelser. På Granville Island, for eksempel, vil du finne mange spennende utenlandske mat- og kunstbutikker i en kul industriell atmosfære. Stanley Park er også svært populær for en spasertur med utsikt over Stillehavet. Hvis du liker sport, kan du besøke Rogers Arena for å se Vancouver Canucks knuse sine motstandere. Du kan også tilbringe en hel dag med å besøke de mange mikrobryggeriene som er spredt over hele byen. Alt i alt, som skilærer på Grouse Mountain, vil du aldri kjede deg. Du vil bli en “lokal” på fjellet og i en av Nord-Amerikas fremste byer – med andre ord, det beste fra begge verdener!

Fakta

  • Kun 15 minutter til sentrum av Vancouver!
  • De har grizzlybjørner, inkludert Coola og Grinder
  • Den berømte Grouse Mountain Skyride tilbyr en stigning på 850 meter til toppen av Vancouver
  • Totalt 384 meter høydeforskjell
  • 26 godt preparerte løyper
  • Kveldsski med utsikt over Vancouver
  • 86 hektar skibart terreng
  • Lengste bakke: 1 kilometer +
  • 2,5 meter snøfall per år
  • Høyeste punkt 1250 meter

Gratis online informasjonsmøte

Hør våre eksperter fortelle deg om livet som skilærer

Registrer deg