Snowboard sommerkurs i Østerrike

Unik mulighet til å bli snowboardinstruktør om sommeren!

Bli snowboardinstruktør i Østerrike i sommer!

Sommersnowboarding byr på unike kontraster: fra den grønne og blomstrende dalen tar gondolheisen deg opp i den hvite drømmen. Nyt lunsjpausen i solsengene og jobb med goggletan etter å ha kjørt snowboard i de nydelige bakkene. Høres ganske bra ut, ikke sant?

For å nyte sommeropplevelsen på snowboard tilbyr vi et kort og rimelig opplæringsprogram for snowboardinstruktører med “nøkkelpunktene” du trenger å vite for å være en godt trent snowboardinstruktør. Vi hjelper deg med å sikre at du er grundig forberedt på å bestå Anwärter-eksamen og oppnå drømmen din om å bli en betalt snowboardinstruktør i Østerrike. Det er en enestående sjanse til å ta din snowboardinstruktøropplæring allerede om sommeren før alle andre og være perfekt forberedt på en sesong neste vinter. Hvis du er interessert, hjelper vi deg mer enn gjerne med å finne en jobb på en skiskole som passer deg best.

Anbefaling: Om du vil ha mer omfattende trening på vinteren, så sjekk ut vår 5-ukers dual instruktørkurs, eller det ultimate 7-ukers dualinstruktørkurset, der du blir sertifisert instruktør level 1 og 2 i løpet av din første vintersesong.

"Møt nye mennesker, utfordre deg selv, sett deg nye mål, lær andre å stå på ski og utvikle ditt eget nivå. Du bør gjøre det - det er det beste jeg noensinne har gjort."

Hva er inkludert?

 

Uansett hvilket kurs du velger, garanterer vi deg “the full Snowminds experience” for din vintersesong som snowboardinstruktør. Vårt erfarne personale, som alle er tidligere instruktører, vil være med deg fra starten og vil være med deg hvert steg på veien under snowboardinstruktøropplæringen og i løpet av sesongen, der vi vil sikre deg ansettelse på en østerriksk skiskole. Samtidig sørger vårt svært profesjonelle østerrikske snowboardinstruktørteam for at du får best mulig opplæring før snowboardinstruktøreksamen. Opplæring som betyr at 100% av våre instruktører har fått jobb etter Snowmind-kurset siden vi startet i 2012!

 

Med denne reiseopplevelsen får du følgende inkludert:

 • 11 dagers overnatting med ½ pensjon (inkluderer frokost og middag)
 • 10 dagers opplæring av snowboardinstruktør nivå 1 (Anwärter)
 • 10 dagers skipass
 • Online kick-off-arrangement før avreise
 • Pro-tilbud på Snowminds Store
 • Treningsprogram før sesongen
 • Forberedelsesveiledning og tips om pakking, forsikring osv. før, under og etter kurset
 • Rejsesikkerhed med Snowminds tryghedsgaranti
 • Sikkerheten til et dansk reiseselskap som er medlem av Reisegarantifondet
 • En totalopplevelse der alt det praktiske er organisert for deg.
 • Et sterkt fellesskap
 • Jobb på en lokal skiskole for neste sesong

 

Hva er ikke inkludert?

 • Transport til og fra Østerrike*
 • Avbestillings- og reiseforsikring osv.
 • Utstyr for kurset

 

*Det er mulig å kjøpe plass på en buss fra Danmark til Østerrike, hvis nok personer melder seg på. Alternativt hjelper vi gjerne med anbefalinger for bestilling av flyreiser og flyplasstransport. Ta kontakt med oss når som helst hvis du er interessert.

 

 

Anbefaling: Sjekk ut våre 5-stjerners Facebook reviews og få mer kunnskap rundt Snowminds av våre ski- og snowboardinstruktører!

Hvem kan søke?

 

Vi er kjent blant våre skiskolepartnere for å utdanne dyktige, energiske og høyt motiverte snowboardinstruktører, og derfor er vi stolte av å velge de riktige deltakerne til kursene våre. Du trenger ikke å være en ekspert snowboarder, og uansett nivå er kursene våre skreddersydd for å gi deg optimal snowboardopplæring før snowboardinstruktøreksamen, slik at du kan oppfylle drømmen din om en vinter som snowboardinstruktør i Østerrike!

 

Helt grunnleggende forventer vi at du:

 

 • Ha kjørt snowboard i minst 3-4 uker og helst mer
 • Er tilgjengelige, ansvarsfulle og villige til å la seg utfordre
 • Ha et ønske om å jobbe med barn og unge spesielt
 • Liker å undervise og å bli utfordret
 • Flytende engelsk og tysk på konversasjonsnivå eller villig til å lære og utfordre seg selv (Les mer om vårt tyskkurs her)
 • Er minst 18 år gammel

 

Når du har sendt søknaden din, vil vi invitere deg til et intervju der vi vil diskutere dine muligheter for å sikre deg en plass på kurset. Samtidig vil du få muligheten til å høre mer om våre kurs og en opplevelse som snowboardinstruktør i Østerrike. Vi vil deretter komme tilbake til deg med informasjon om vi kan tilby deg en plass på kurset.

 

Vi har stor interesse for kursene våre og blir fort fulle. Derfor kjører vi også et “først til mølla”-prinsipp, der vi har en søknadsfrist omtrent hver måned. Dette betyr at jo tidligere du søker, jo bedre er sjansene dine for å bli med på laget OG få en jobb på drømmedestinasjonen din.

 

Du kan bruke søknadsskjemaet, inkludert pris og datoer, på denne siden eller finne søknadsskjemaet vårt i toppmenyen.

Detaljer om kurset

Innkvartering

Innkvartering under kurset

Du vil bo på et hotell med alle grunnleggende nødvendigheter. Du kan forvente å bo med 2-5 personer per rom eller leilighet. Selv om dette kanskje ikke høres fancy ut, er det “fjell-luksus” for deg. Halvpensjon på hotellet inkluderer frokost og middag.

Opplæring og sertifisering

Utdanning og opplæring

Våre lokale instruktører er sertifisert til å introdusere deg for de mest nødvendige øvelsene som trengs for å mestre og deretter bestå nivå 1-opplæringen.

Hvert år ser vi at våre instruktørers teknikk utvikler seg raskt og gjennom kontinuerlig personlig tilbakemelding. Vårt viktigste mål er å sørge for at du er klar for eksamen og blir en sertifisert snowboardinstruktør for fremtidige sesonger.

Du vil også delta i noen teamaktiviteter som er laget for å ha det gøy, og skape det sterke Snowminds-fellesskapet vi er kjent for.

 

Sertifisering

For å tilby opplæring av høy kvalitet samarbeider vi med Salzburger Berufskilehrer & Snowboardlehrer Verband, en av verdens mest anerkjente instruktørforeninger. Dette ser ikke bare bra ut på CV-en din, men er også veldig nyttig hvis du bestemmer deg for å returnere med Snowminds til våre andre destinasjoner rundt om i verden.

Etter kurset

Hvilke muligheter har du etter kurset?

Hvis du er interessert i en sesong i Østerrike, hjelper vi deg med å komme i kontakt med en østerriksk skiskole og garanterer deg en jobb for sesongen.

Detaljer om ansettelse avtales direkte med skiskolen. Som snowboarder vil det mest sannsynlig være en høysesongkontrakt.

Pris

Course Icon Snowboard instruktørkurs

Course Icon 2023

Course Icon 32.995 NOK

Course Icon

Course Icon Østerrike, Hintetux

Course Icon 29. juni - 10. juli 2024

Søk

Har du noen spørsmål? Ring oss!

Gratis online informasjonsmøte

Hør våre eksperter fortelle deg om livet som skilærer

Registrer deg