JAPAN RUNDREISE

Avslutt sesongen med 2 magiske uker i Japan!

OPPLEV MAGIEN I SOLENS RIKE, JAPAN  

 

Japan er et unikt land på alle måter. De fleste instruktørene våre kommer for den bunnløse puddersnøen, men blir raskt overrasket over hvor mye annet landet har å by på. Eldgammel kultur, vulkansk aktivitet overalt, verdens hyggeligste folkeslag(!), fantastisk matkultur og hysterisk morsomme opplevelser uansett hvor du snur deg.

 

Japan er den perfekte kombinasjonen av nytt og gammelt, noe den uendelige listen av påfunn japanerne er kjent for understreker. Vi kan ramse opp Nintendo, samuraier, animetegneserier, karate, sumobryting, Pokémon, geishaer, saké og høyhastighetstoget shinkansen. Utover disse inspirerende og ville oppfinnelsene og fenomenene byr Japan på moderne byer omringet av et unikt og vakkert landskap. Midt i Tokyo kan du finne alt fra skyskrapere til love-hoteller, i gangavstand til guddommelige japanske parker og hellige sjøer. Hvis du begynner å føle deg klaustrofobisk skal du ikke bekymre deg. Kun få timer utenfor byen står Mt. Fuji, landets største vulkan og mest berømte milepæl.

 

Det er ikke uten grunn at Japan raskt har blitt en av våre absolutte favoritter, og med en sesong i Japan må du ikke snyte deg selv for sjansen til å oppleve “sommersiden” av dette vakre landet. Vi har planlagt turen slik at du reiser rett etter vintersesongen, og hvis du har lyst, kan du bli med til de tropiske øyene på Hawaii rett etter. Vi håper du vil bli med på eventyret! 🇯🇵🌸🗻⛩✌

 

"Jeg valgte å bli med på rundreisen etter sesongen min i det japanske pudderet, og ble virkelig overrasket over hvor vakkert landet er. Å reise fra Hokkaidos vinterlandskap til å plutselig stå i bambusskogene i Kyoto føltes som å reise i tid"

- -Dan, Snowminds-instruktør

 

REISEDETALJER 

 

Etter mange reiser i Japan  har vi skreddersydd en rundreise som vi mener gir deg og alle de andre Snowminders det absolutt beste av Japan. Reisedatoene er avklart med skiskolen din, slik at du kan avlutte jobben før du begir deg ut på denne unike opplevelsen, som sammenfaller med muligheten til å se de usannsynlig vakre kirsebærtrærne i full blomst. 🌸🌸🌸

 

Reisedatoer

 • 4-16 april 2024

 

Reiseplan:

 

Dag 1: Tokyo 🇯🇵

Dere møtes på hostellet og starter turen med et felles måltid! Dere kan oppbevare skiutstyret deres på hostellet under reisen.

Dag 2-3: På eventyr i Tokyo 

🗼

Tokyo er kontrastenes by. Byen er et gigantisk pulserende inferno av butikker. Her finner du også et hav av restauranter, spillehaller og karaokebarer. I Tokyo kan man ta metroen rundt til de forskjellige shopping-distriktene som f.eks. elektronikksentrumet Akihabara, Ikebukero, hvor det er en mangashop på hvert gatehjørne eller Shinjuku og Harajuku, hvor ungdomskulturen og moten blomstrer. En slik tur gir deg et godt innblikk i den ultramoderne, men samtidig veldig tradisjonelle kulturen i Tokyo. Den mer tradisjonelle delen av Tokyo finner du i Asakusa omkring Asakusa-tempelet. Tempelet og parkområdet rundt er utrolig vakkert, men som alle steder i Tokyo proppet med mennesker. Vi har inkludert en guidet tur rundt i byen, slik at dere kan få et best mulig inntrykk og oppleve og se “alt”!

Dag 3-5: På oppdagelse i og rundt Kyoto ⛩🚴‍♂️

Neste dag går turen til Kyoto, som er hjemsted for landets kulturskatter. Byen er en essensiell del av hvert besøk til Japan, og byr på noen av de mest storslåtte templene, mytiske geishaer og en fantastisk bambusskog. Dag 4 nytes med en guidet sykkeltur hvor du får se alle de skjulte skattene. På dag 5 har dere mulighet til å utforske Kyoto og området omkring byen på egenhånd. Dere kan cruise rundt til de forskjellige serverdighetene dere ikke fikk sett på sykkelturen.

Dag 6-7: Fra Kyoto til oppdagelse i Hiroshima✌

Turen går videre mot Hiroshima – en by preget av eksplosjonen av den første atombomben i 1945.  Byen er en sterk påminnelse om hvilken makt mennesket har, og Hiroshima er et must på Japanturen. På oppdagelse i og rundt Hiroshima har dere resten av dagen på egenhånd. Dag 7 starter rundturen i Hiroshima, hvor dere vil få et innblikk i en viktig del av Japans kultur og historie, og samtidig får en tur til den billedskjønne øya Miyajima utenfor Hiroshima.

Dag 8-9: Oppdagelse i Osaka 🍣

Turens neste stopp er byen Osaka. Osaka er Japans kulinariske hovedstad, så her må du virkelig ikke gå glipp av litt lokal mat. Byen byr blant annet på severdigheder som Osaka Castle, Osaka Aquarium, shop-amok i Shinsaibashi, og dere kan prøve de forskjellige gatekjøkkenene ved Dotonbori og oppleve Universal Studios.

Dag 10: Ryokan opplevelse i Hakone! ⛰

Etter Osaka går turen til Hakone! Her skal dere skifte ut backpacker og by-livsstilen med avslapning i fantastiske, naturskjønne omgivelser på et ekte Ryokan. Her overnatter dere og tilbringer neste dag før turen går videre med buss tilbake til Tokyo.

Dag 11-13: Hakone til Tokyo 🌸

Dere får nå mulighet til å nyte de siste dagene i Tokyo fullt ut. Her skal dere kjøre mariokarts gjennom sentrum av Tokyo og se Tokyo fra Skytree, noe vi mener er den perfekte avrunding på en super tur!

Dag 13: Avreise til Hawaii, Norge eller neste destinasjon!🤙

 

 

 

HVA ER INKLUDERT?

 

Vi arrangerer alt det praktiske, slik at du kan nyte turen fullt ut. Alt du skal gjøre er å pakke kofferten og godt humør, og fokusere 100% på å nyte reisen med nye og gamle Snowminds-venner.

 

Prisen inkluderer:

 

 • 13 dagers rundreise i Japan med start og slutt i Tokyo
 • All transport mellom byene med lyntog og nattbuss
 • Alle overnattinger på reisen i Tokyo, Kyoto, Osaka, Hiroshima og Hakone
 • Velkomstmiddag og byrundtur i Tokyo
 • Sykkeltur i Kyoto med lokal guide
 • Mariokart-tur i Tokyos gater – et must try!*
 • Lokal guide på hele turen
 • En tur til toppen av Tokyo (Skytree)
 • Dagstur til Hiroshima inkl. en tur til Miyajima
 • En totalt awesome og once-in-a-lifetime sesongavslutning i Japan!

 

Hva er ikke inkludert?

 • Mat og drikke, og annet som ikke er nevnt under “prisen inkluderer”

*Et internasjonalt førerkort er påkrevd. En alternativ aktivitet vil bli planlagt for alle instruktører som ikke har lisens.

HAR DU SPØRSMÅL?

 

Vi har lagt ned mye arbeid i å arrangere en fantastisk rundreise i Japan, som vi hvert år forsøker å gjøre enda bedre. Under har vi samlet noen ofte stilte spørsmål, og om du har flere, er det bare å ringe til en venn på Snowminds-kontoret 🙂

Kan jeg avslutte jobben ved skiskolen før reisen?

Ja. Vi har valgt datoene for nettopp å kunne gi deg mulighet til å fullføre kontrakten din før rundreisen starter.

Hvordan fungerer betalingen?

Ved påmelding betales et depositum på 2.950 kr, og så betales resten av reisen som en del av din samlede reise med Snowminds.

 

Hvordan ligger turen i forhold til Hawaii-turen?

Vi har valgt datoene nettopp for å kunne gi deg mulighet til å bli med til Hawaii rett etter rundreisen!

Kan man delta selv om man ikke har vært på sesong i Japan?

Ja. Dersom du drømmer om å oppleve Japan, ber vi deg ringe til oss på Snowminds-kontoret, så kan vi hjelpe deg med å planlegge din deltagelse.

Hvordan kommer jeg meg til Tokyo fra min skidestinasjon?

Hvis du jobber på Hokkaido, anbefaler vi å fly til Tokyo. Vi kan hjelpe til med å bestille flyreisen, slik at det passer med rundreisen. Om du jobber på hovedøya Honshu, anbefaler vi å ta et tog eller en buss til Tokyo.

Reiser jeg direkte hjem til Norge etter turen?

Det er i utgangspunktet helt opp til deg. Vi kan hjelpe til med å bestille billettene dine, slik at du enten kan fly hjem til Norge, bli med til Hawaii eller reise videre ut i verden. Alt er mulig! 🙂

Hva gjør jeg med skiene mine under reisen?

Vi hjelper deg med å ordne oppbevaring av bagasjen din under reisen. Smart, ikke sant?

Hva om jeg kommer til skade under sesongen og ikke kan delta på turen?

Det er mulig å tegne en separat avbestillingsforsikring for rundreisen i Japan, slik at du er dekket i tilfelle uhellet skulle være ute.

Pris

Course Icon JAPAN RUNDREISE

Course Icon Fra 24.995 NOK fra Tokyo

Course Icon

Course Icon April

Course Icon Depositum: 2.000 NOK

Kontakt oss for påmelding

Gratis online informasjonsmøte

Hør våre eksperter fortelle deg om livet som skilærer

Registrer deg